Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Η «μινιατούρα» τραγουδίστρια Kyd Nereida είναι η νέα μούσα του Mister Sirina

Aπό τα βιντεοκλίπ, στις... ταινίες του Σειρηνάκη!

Τι και αν δεν μιλάει ελληνικά! Η ίδια, αν και μικροκαμωμένη, αποδείχτηκε ότι εκτός από το ταλέντο στο τραγούδι και στον χορό είναι εξπέρ στη γλώσσα του σώματος και μάλιστα με πολλές ικανότητες!

Ο Mister Sirina, αφού αξιοποίησε δεόντως και Ελληνίδες τραγουδίστριες στις παραγωγές του (ποιος ξεχνάει την περίπτωση της νεαρής Αριάδνης Ακριβού, η οποία μετά τις συνεργασίες της με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου και τις εμφανίσεις της σε γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας αποφάσισε να συνεργαστεί και με άλλου είδους… μικρόφωνα εγχώριων και μη σταρ αισθησιακών ταινιών), αποφάσισε να ανοίξει τους επαγγελματικούς του ορίζοντες και στο εξωτερικό! Οπως μάθαμε μέσα από τις γνωριμίες και τις επαφές του, του κέντρισε το ενδιαφέρον η περίπτωση μιας πετίτ τραγουδίστριας, η οποία είχε όμως όλα τα φόντα για να κάνει καριέρα και στις αισθησιακές ταινίες! Ο λόγος για τη 32χρονη Kyd Nereida, η οποία είναι γεννημένη στην Τζακάρτα και τα τελευταία επτά χρόνια κατοικεί στην Ισπανία! Με εμπειρία και στις κάμερες και στον φακό, μια και εκτός από τα βιντεοκλίπ της ως τραγουδίστρια έχει ποζάρει ουκ ολίγες φορές και ως μοντέλο, αποδείχτηκε στην πορεία λίρα εκατό για τον παραγωγό της Sirina.

vlcsnap 2022 03 01 18h03m41s557

Η γνωριμία της με τον Δημήτρη Σειρηνάκη έγινε στο Παρίσι κατά τη διάρκεια του Fashion Week και μέσα από τις συζητήσεις της του εξομολογήθηκε πως στο παρελθόν είχε γυρίσει με τους παρτενέρ της κάποια ερασιτεχνικά ερωτικά βιντεάκια και πως είναι open minded λατρεύοντας να κάνει σεξ μπροστά σε κάμερα. Ε, έτσι με το πες πες, ψήθηκε και έσκασε και το συμβόλαιο για το Sirinaclub.com. H ίδια προσγειώθηκε στη χώρα μας για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Η κακιά Μαρία», με το σενάριο να θέλει μια φίλη της να τη ζηλεύει παράφορα και να τη βάζει να κάνει διάφορες ανωμαλίες, να την τραβάει βίντεο και στη συνέχεια να τα ανεβάζει στα social media! Το ωραίο είναι πως τα πήγε τόσο καλά στα… γυρίσματα, που τον Ιούνιο θα ετοιμάσει βιντεοκλίπ με τη Sirina Entertainment για το νέο της τραγούδι, το οποίο θα είναι μόνο για ενήλικες και θα έχει σκηνές σεξ ενώ αυτή τραγουδάει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...