Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

To «σκοτεινό» καλοκαίρι του Γιαννόπουλου και οι ύποπτες κινήσεις προς μια ανήλικη

Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του παιδόφιλου πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

Δεν έχουν τέλος οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που έρχονται στο φως αναφορικά με την αρρωστημένη δράση του παιδόφιλου πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ Γιώργου Γιαννόπουλου, καθώς αποκαλύφθηκε ότι είχε επιχειρήσει να πειράξει και άλλο ένα κοριτσάκι σε camping της Ηλείας όπου είχε πάει με την ανήλικη -τότε- κόρη του, ενώ οι περιγραφές των θυμάτων του προκαλούν σοκ!

Συγκεκριμένα, πριν από λίγα χρόνια ο Γιώργος Γιαννόπουλος είχε επιλέξει να περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών σε camping με την έφηβη τότε κόρη του. Ο ίδιος ήταν εξαιρετικά δημοφιλής λόγω της συνεργασίας που είχε με το συγκρότημα, γεγονός που φρόντιζε και ο ίδιος να επιδεικνύει. Για τους λόγους αυτούς, οι παραθεριστές μιλούσαν αρκετά μαζί του και τον εμπιστεύονταν να παίζει με τα παιδιά τους, ηλικίας 10-16 χρόνων.

Καθημερινά ο Γιαννόπουλος βρισκόταν μαζί με τα ανήλικα παιδιά, μέχρι που ένας παραθεριστής αντιλήφθηκε μια κίνησή του προς την ανιψιά του και αμέσως ενημέρωσε τη διοίκηση του camping.

«Πράγματι είχε έρθει στο camping πριν από μερικά χρόνια μαζί με τη μία κόρη του. Φαινόταν μια χαρά άνθρωπος και όλοι τον είχαμε σε εκτίμηση. Ηταν ευγενικός, φιλικός. Στα μάτια όλων, η ενασχόλησή του με τα παιδιά μέσω θαλάσσιων παιχνιδιών στα οποία συμμετείχε και η κόρη του δεν άφηνε περιθώρια για δεύτερες σκέψεις. Με το που πληροφορήθηκα από έναν γιατρό παραθεριστή μας ότι είχε πλησιάσει την ανιψιά του με τρόπο που δεν του άρεσε, αμέσως τον έδιωξα. Ολα αυτά τα χρόνια, με τους παραθεριστές μας έχουμε δημιουργήσει προσωπικές σχέσεις και το μόνο που έκανα ήταν το καθήκον μου» είπε ο Δημήτρης Λευκαδίτης, ένας από τους ιδιοκτήτες του camping.

Στο μεταξύ, όσα περιέγραψε για τη σεξουαλική κακοποίησή της από τον ντράμερ όταν ήταν ανήλικη μία από τις γυναίκες που τον κατήγγειλαν προκαλούν σοκ:

«Μια μέρα στα μέσα περίπου των διακοπών εγώ, ο μηνυόμενος και κάτι άλλα κοριτσάκια παίζαμε μέσα στη θάλασσα και ο μηνυόμενος με πλησίασε και, κάνοντας ένα αστείο “για το κατούρημα στη θάλασσα”, βρήκε αφορμή και μου έπιασε το αιδοίο» φέρεται ότι ανέφερε και συνέχισε: «Εκείνη τη στιγμή ταράχτηκα, ένιωσα αμήχανα, χωρίς να καταλάβω τον λόγο, καθώς δεν μπορούσα να αντιληφθώ γιατί κάποιος να σε πιάσει σε εκείνο το σημείο. Υστερα από το συμβάν, βρήκα αφορμή να βγω από τη θάλασσα και έκτοτε άρχισα να τον αποφεύγω».

Ακόμη μια κοπέλα που είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον πρώην ντράμερ κατήγγειλε:

«Όταν ήμουν 10 ετών, κατασκήνωσε στο μεσαίο τμήμα του κάμπινγκ. Ο μηνυόμενος δεν άργησε να ξεκινήσει να μας αγγίζει με σεξουαλικό τρόπο. Οι γονείς των παιδιών τού εμπιστεύονταν τη φύλαξή μας και την αναψυχή μας όταν κάναμε μπάνιο. Μας έπιανε και μας έβαζε στην πλάτη του και έβαζε τα δάχτυλά του στα γεννητικά μας όργανα κουνώντας τα χείλη του αιδοίου».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...