Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Πρόβα νυφικού με την… ούγια να γράφει Glou

Σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο θα τελεστεί το ερχόμενο διάστημα o γάμος δύο νέων παιδιών.

Ο λόγος για την πολύ όμορφη κόρη του επιχειρηματία Ακη Γλου και της Μελάνης Τουμανίδη, Σταματίνα Γλου, με τον γοητευτικό Γιάννη Πανόπουλο, γιο του Χρήστου Πανόπουλου (που έχει συνδέσει το όνομά του με την ιστορία και τις επιτυχίες της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη) και της Καρολίνας Σαρίκοβα.

f3 Μέλανι Γλού Άκης Γλού 1
Η Μελάνη και ο Ακης Γλου

Πρόκειται για δύο πολύ καλά και ταιριαστά παιδιά, λένε στην «Espresso» όσοι τα γνωρίζουν, κάνοντας επίσης λόγo για δύο πολύ low profile πλάσματα που είναι πλασμένα το ένα για το άλλο.

f5 GAMOS GLOY

Το ειδύλλιο, το οποίο άρχισε μέσω κοινών τους φίλων, κατέληξε σε κεραυνοβόλο έρωτα, με happy end τον γάμο και στόχο μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Μετά τον γάμο, πριν από δύο χρόνια, της αδελφής της Ζήνας Γλου, η μόλις 26 ετών Σταματίνα θα ντυθεί νυφούλα, χαρίζοντας στιγμές ευτυχίας στους γονείς της αλλά και στις τρεις λατρεμένες της αδελφές, τη Ζήνα, τη Σμάρα και τη Μαρία.

f6 Σταματίνα Γλου με τη μητέρα της
Η Σταματίνα Γλου με τη μητέρα της

Η Σταματίνα Γλου ασχολείται με το σχέδιο μόδας και μέσω της εταιρίας της Amarina έχει σχεδιάσει τις στολές γνωστών εταιριών και εστιατορίων.

Οσο για τον μέλλοντα γαμπρό Γιάννη Πανόπουλο, από τους πιο περιζήτητους εργένηδες στη Βούλα όπου κατοικεί, εκτός των επιχειρήσεων της οικογένειάς του έχει δημιουργήσει με τον αδελφό του Ριχάρδο Πανόπουλο την εταιρία διαχείρισης ακινήτων Yestay και είναι εθελοντής της Symplefsi, βοηθώντας ο ίδιος τις συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων των ακριτικών μας νησιών.

Τόσο οι Γιάννης και Ριχάρδος Πανόπουλος όσο και ο μικρότερος αδελφός τους Χρήστος είναι εκτός από γιοι του Πανόπουλου και παιδιά της μεγάλης ποδοσφαιρικής οικογένειας της Ξάνθης, με τους δεσμούς να είναι μακροχρόνιοι καθώς έχουν μεγαλώσει μέσα στην ομάδα.
Για την οικογένεια Γλου, όμως, η οποία έζησε τα πάντα (από τις ημέρες δόξας, στις κατασχέσεις μέχρι τους πλειστηριασμούς και τα «κανόνια»), αυτός ο γάμος φέρνει τη νηνεμία στις φουρτουνιασμένες οικονομικά θάλασσες που έπλεε για καιρό.

f4 ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 2
Χρήστος Πανόπουλος

Η χρυσή δεκαετία του ’90

Τα δύο αγαπημένα αδέλφια Αντώνης (Ακης για τους φίλους του) και Γιώργος Γλου απογείωσαν τη χρυσή δεκαετία του ’90 την επιχείρηση φθηνού ρούχου. Ξεκίνησαν από τις φτωχογειτονιές του Πειραιά με γενάρχη τον πατέρα τους Δημήτρη Γλου, ο οποίος στη δεκαετία του ’50 από μια άδεια μικροπωλητή ξεκίνησε την επιχείρησή του.

Με αφετηρία το 1984 και από ένα μαγαζί με ανδρικά ρούχα στην οδό Tσαμαδού 30 στον Πειραιά, έφτασε το 2006 ο όμιλος «Glou» να διαθέτει δίκτυο 67 καταστημάτων και ακόμη 12 για άλλες φίρμες που αντιπροσώπευαν, μεταξύ των οποίων και εκείνη της Puma, που απογείωσε τη δόξα τους και τους χάρισε πολύ χρήμα.

Η αλυσίδα είχε μάλιστα παρουσία και εκτός συνόρων σε Pουμανία, Bουλγαρία, Aλβανία, Kύπρο, ενώ στο απόγειό της έφτασε να κάνει τζίρο 120.000.000 με κέρδη πάνω από 15.000.000! Δυστυχώς η οικονομική κρίση όχι μόνο ανέτρεψε τα επεκτατικά και φιλόδοξα σχέδια των αδελφών Γλου, αλλά τους οδήγησε στο «κανόνι», με δάνεια, χρέη και συλλήψεις.

Ηδη από το 2009 ο τζίρος έπεσε στα 66.700.000 ευρώ, με τα κέρδη να γυρνούν σε ζημιές 15.700.000 ευρώ. Οι περιπέτειες, όμως, δεν σταματούν εδώ, μια και πριν από έξι μήνες άλλαξε χέρια το παλατάκι του Ακη Γλου με τη μοναδική θέα στον Σαρωνικό, στο πιο ακριβό σημείο-φιλέτο στον Πειραιά, στη λεωφόρο Αλ. Παπαναστασίου 74.

Συγκεκριμένα η τιμή πρώτης προσφοράς ήταν 950.400 ευρώ και η κατακύρωση έγινε στο ποσό των 950.401 ευρώ. Το ακίνητο που βγήκε στον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό για χρέος 29.900.000 ευρώ ήταν συνδεδεμένο με πολλές χαρές της οικογένειας του Ακη και της Μελάνης Γλου.

Οι ανέμελες στιγμές

Όλοι όσοι γνωρίζουν το ζευγάρι χαρακτηρίζουν τον Ακη Γλου «άρχοντα» και τη σύζυγό του από τις καλύτερες οικοδέσποινες με «χρυσή» καρδιά. Τελευταίο ευτυχισμένο γεγονός στο φιλόξενο ομολογουμένως σπίτι ήταν το γαμήλιο δείπνο της πρωτότοκης κόρης τους Ζήνας με τον επιχειρηματία Νικόλα Μπέη το οποίο οργάνωσαν μετά τον γάμο στην Πινακοθήκη Πειραιά τον Σεπτέμβριο του 2020.

Το «Κάστρο»-στρατηγείο της οικογένειας, με τους τέσσερις ορόφους που χτίστηκε την εποχή της ευδαιμονίας, είχε 16 προσημειώσεις, υποθήκες και κατασχέσεις. Δυστυχώς, στις 16 Φεβρουαρίου του 2022, στον πλειστηριασμό βγήκε και το σπίτι του αδελφού του Γιώργου Γλου, το οποίο, όπως προκύπτει από τα στοιχεία και την έκθεση εκτίμησης, αποτελεί ένα από τα πιο προνομιακά της Καστέλας, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστή η τύχη του.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...