Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Τους τελευταίους δύο μήνες παρακαλούσα να πεθάνει ο πατέρας μου»

Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη Μαργαρίτα μίλησε στην εκπομπή «Τετ α τετ» για τον πατέρα της, τα εξώδικα και το θέμα του Κουρή.

«Άλλαξε η ζωή μου πολύ χωρίς τον πατέρα μου. Τους τελευταίους δύο μήνες παρακαλούσα να πεθάνει, υπέφερε πάρα πολύ. Ο πατέρας μου ήταν πάντα πολύ αυστηρός, δεν ικανοποιούταν ποτέ, ήθελε όλο κάτι παραπάνω και αυτό εμένα με δυνάμωσε.

Η στενοχώρια μου είναι ότι δεν έζησα την κηδεία του πατέρα μου. Σαν κάθε άνθρωπος ήθελα να θάψω τον πατέρα μου εγώ. Και βέβαια την επιθυμία του θα την ακολουθούσα, όχι να μου κάνουν εξώδικα.» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Όσον αφορά το θέμα του Κουρή είπε πως «Το θέμα του Κουρή; Δεν υπάρχει για μένα. Είναι μια αηδία, ντροπή δηλαδή».




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.