Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Η έκπληξη της Μαίρης Χρονοπούλου στον Παπαδάκη και τα κρυμμένα μυστικά που δεν έδειξε η τηλεόραση

Οσα είδε η «Espressο»! Αποκλειστική συνέντευξη της κυρίας του σινεμά

Η «Espresso» βρέθηκε με τη Μαίρη Χρονοπούλου στο πλατό της εκπομπής «Καλημέρα, Ελλάδα» και έζησε λεπτό προς λεπτό την έκπληξη που έκανε η σπουδαία κυρία του σινεμά και του θεάτρου στον «Mister Θεαματικότητα», κάνοντάς τον Γιώργο Παπαδάκη να δακρύσει από συγκίνηση και χαρά!

  • Από τον
    Γιάννη Αρμουτίδη

Και όχι μόνο αυτό, μια και η Μαίρη Χρονοπούλου έκανε και αποκαλύψεις αναφορικά με τη μεγάλη συνεργασία της με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» αλλά και το ζήτημα που προέκυψε με τη συμμετοχή της στον νέο κύκλο του «Έτερος Εγώ»!

«Η μακρά, διακριτική και αδιατάρακτη φιλία και η αμοιβαία, υπερβολική εκτίμηση», όπως λέει η ίδια στην «Espresso», με τον αστέρα της ενημέρωσης στην Ελλάδα ήταν η βάση της έκπληξης που του έκανε χθες το πρωί με τη μυστικά οργανωμένη από τους συνεργάτες του Παπαδάκη έφοδο της ηθοποιού στο πλατό της (εν εξελίξει) εκπομπής.

Το σχέδιο του αιφνιδιασμού του Γιώργου στο πλατό ήταν, λοιπόν, το δώρο της Μαίρης, αλλά και των συνεργατών του λίγο πριν από το κλείσιμο (στις 8 Ιουλίου) της εκπομπής του για τη φετινή τηλεοπτική περίοδο.




Ο δημοσιογράφος Λάζος Μαντικός, πολύτιμος συνεργάτης και διευθυντής του site του Γιώργου Παπαδάκη -με δεκάδες επιτυχίες-, έπειτα από συνεχείς συνομιλίες με τη Μαίρη Χρονοπούλου σχεδίασε όλο το πλάνο, ακολουθώντας προσεκτικά τις υποδείξεις της ηθοποιού, η οποία είχε και την αρχική ιδέα της έκπληξης!

«Ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς μου ανήκει στον ΑΝΤ1. Ήταν το πρώτο μου σπίτι και παραμένει. Θυμάμαι την πρώτη μου ραδιοφωνική εκπομπή, το “Τζακ ποτ του Σαββάτου”. Ο Μίνως Κυριακού μάς πλήρωνε για μήνες ολόκληρους πριν από την έναρξη του ραδιοφώνου για να μάθουμε κονσόλα (ηχοληψίας). Ήμουν η μοναδική που δεν το δέχτηκα» λέει στην «Espresso» η μεγάλη πρωταγωνίστρια, σκιαγραφώντας τη σχέση της με τον ΑΝΤ1.

DSC 315001

«Συνδικαλίστρια -πάντα-, αρνήθηκα να τη μάθω, για να μη στερήσω τη δουλειά του ηχολήπτη. Και είμαι η μόνη παραγωγός ραδιοφώνου που δεν έμαθα κονσόλα. Θυμάμαι ότι ο ΑΝΤ1 άνοιξε Πέμπτη, την ώρα που του όρισε ο αστρολόγος του Μίνωα από την Αμερική. Το Σάββατο άρχισα την εκπομπή μου και έσπασα ρεκόρ ακροαματικότητας. Μια εκπομπή με χαρμάνι μουσικό κι εγώ, που μισώ τον τζόγο, έβαλα ιππόδρομο, τζόγο και δώρα! Είμαι η πρώτη που έβγαλε σε εκπομπή τον Λευτέρη Πανταζή. Έως τότε τον θεωρούσαν μη ποιοτικό. Τον Βασίλη Παϊτέρη, άγνωστο, που τον άκουσα -πάνω σε μια ξύλινη σκάλα μιας δισκογραφικής εταιρίας- να γρατζουνά μια κιθάρα και του είπα: “Έλα το Σάββατο στην εκπομπή μου!” Είμαι η μόνη στην Ελλάδα που έχω ηχογραφημένη τη φωνή του Μανώλη Αγγελόπουλου. Τολμούσα πολύ στο ραδιόφωνο, που το λάτρεψα και με αγάπησε κι αυτό. Αμοιβαίος έρωτας, που λένε. Πάντα πίστευα και πιστεύω ότι το ραδιόφωνο είναι του φτωχού το αρνί. Δηλαδή, η συντροφιά του νυχτοφύλακα, η συντροφιά του μοναχικού νυχτερινού νοσηλευτή, η συντροφιά του νταλικέρη που βιώνει την απόλυτη μοναξιά στα νυχτερινά χιλιόμετρα που κάνει η νταλίκα του. Γι’ αυτό πιστεύω στο ραδιόφωνο και γι’ αυτό το αγαπώ» εξομολογείται χαρακτηριστικά λίγο προτού κάνει τη μεγάλη έκπληξη στον Παπαδάκη!

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της εκπομπής το κοντρόλ έπαιξε τον «εθνικό ύμνο» του ελληνικού τραγουδιού, «Του αγοριού απέναντι». Και τότε η Μαίρη το αφιέρωσε και κάπου αλλού, κάνοντας τον δημοσιογράφο με χαμόγελο να τη ρωτήσει αν υπάρχει κι άλλο αγόρι -εκτός από αυτόν- απέναντι… Με αφορμή αυτή την ατάκα ξεκινήσαμε κι εμείς με τη Μαίρη Χρονοπούλου λίγο μετά στα καμαρίνια ένα πινγκ πονγκ ερωταποκρίσεων και προσωπικών εξομολογήσεων!

«Αφιερωμένο και κάπου άλλου!». Υπάρχει έρωτας; Πού αναφέρεστε;

Μιλώ για μεγάλη, απέραντη φιλία! Πολύ, πολύ μεγάλη φιλία! Η μεγάλη, η απόλυτη, η δοτική φιλία, που είναι το σπανιότερο πράγμα στον κόσμο. Το έχετε συναντήσει πολλές φορές στη ζωή σας;

Μόνο αυτό;

Ναι, μόνο αυτό…

Στα παρασκήνια

Η Μαίρη από τις πεντέμισι το πρωί της Παρασκευής προετοιμάστηκε για την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Δεν δίστασε καθόλου να το αποφασίσει. Ντυμένη σπορ, αλλά απόλυτα κομψή, με μαύρο καρό παντελόνι και μαύρο μπλουζάκι, επιβιβάστηκε στο ραδιοταξί που την περίμενε και ξεκίνησε με κέφι για τα Studio ΚΑΠΑ, όπου στεγάζεται η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκη την περίμεναν με διακριτικότητα -αφού η εμφάνισή της θα ήταν έκπληξη στην εκπομπή- και με άλλο όνομα κατά την είσοδό της στο κτίριο (για να μη φτάσει το παραμικρό στα αυτιά του Γιώργου πριν από την αιφνίδια εμφάνισή της στο πλατό), την οδήγησαν στους χώρους του μακιγιάζ.

DSC 298701

Λίγο τα μισόλογα, λίγο κάτι ψίθυροι, κάτι λίγο διαφορετικό απ’ ό,τι το καθημερινό και το συνηθισμένο -μεταξύ των συνεργατών του και του τεχνικού προσωπικού της εκπομπής-, δεν πέρασε πολλή ώρα για να γίνει αντιληπτό από το έμπειρο «λαγωνικό» της δημοσιογραφίας! Οι διαβεβαιώσεις ότι δεν συμβαίνει τίποτα δεν τον έπειθαν! Κάτι οσμιζόταν στον τηλεοπτικό αέρα, αλλά δεν μπορούσε να το προσδιορίσει. Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν είχε ιδέα τι τον περίμενε.

Η Μαίρη, μόλις ετοιμάστηκε, ανέβηκε στο πλατό της εκπομπής και περίμενε υπομονετικά, κρυφοκοιτάζοντας πίσω από το σκηνικό. «Ήταν η στιγμή που αγωνιούσα να αγκαλιάσω τον Γιώργο. Είμαστε φίλοι… 150 χρόνια. Βρεθήκαμε μαζί γιατί ήθελα να του πω πόσο πολύ τον αγαπώ και να τον ευχαριστήσω για την υποστήριξή του όλα αυτά τα χρόνια της ζωής μου. Και ειδικά στην περίπτωση του Σωτήρη Τσαφούλια, που, μετά την ανάρτησή μου στην προσωπική μου σελίδα στο Instagram marychronopoulou_official για την είσοδό μου στο νοσοκομείο, παρερμηνεύτηκε ότι αυτό συνέβη εξαιτίας της συμμετοχής μου στα γυρίσματα της εκπομπής! Ενώ η αλήθεια ήταν ότι έγινε πολλές ημέρες αργότερα! Τότε ο Γιώργος με έβγαλε ζωντανά, με τηλεφωνική σύνδεση, από το νοσοκομείο και μάλιστα την ώρα που μεταγγιζόμουν, και ξεκαθαρίστηκε το ζήτημα» μας λέει και συνεχίζει:

DSC 324801

«Σήμερα (σ.σ.: χθες Παρασκευή) μιλήσαμε και για την πρώτη μου εμφάνιση επί σκηνής, έπειτα από πολλά χρόνια, έπειτα από πολύ καιρό! Του μίλησα για τη συνεργασία μου στη μεγάλη συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη με τις δύο μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού με τις οποίες θα συνυπάρξουμε το ίδιο βράδυ στην ίδια σκηνή: την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία. Μεγάλη συνάντηση, μεγάλη η χαρά μου! Και εξυπνάδα μου, εάν θέλετε. Μια παράσταση που σχεδίασε με το συγκεκριμένο σχήμα ο αγαπημένος μου φίλος Γιάννης Αρμουτίδης, που με έπεισε να συμμετέχω!»

Η Μαίρη Χρονοπούλου, με ένα βαρύ ζεϊμπέκικο του Δημήτρη Μητροπάνου, κάνει λοιπόν το «ντου» στο πλατό, αφήνοντας τον Γιώργο Παπαδάκη στήλη άλατος και βαθιά συγκινημένο. Εμείς που ήμασταν πιο κοντά τον είδαμε να δακρύζει. Ίσως να το έδειξαν και οι κάμερες. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δάκρυσε και η Μαίρη. «Συγκινήθηκα πολύ. Τόσα χρόνια γνωριμίας και στενής φιλίας, τόση αγάπη και τόσα που έχουμε μοιραστεί! Αν η παρουσία μου είναι ένα δώρο, τότε άξιζε αυτή η έκπληξη και ακόμα περισσότερα στον Γιώργο. Τώρα που ολοκληρώνεται η τηλεοπτική σεζόν, ήθελα να του ευχηθώ καλή συνέχεια στην επόμενη. Και να είμαστε πάλι μαζί του χρόνου!» Όσο για τον Παπαδάκη; Ενθουσιασμένος, έριξε τη ζεϊμπεκιά του λέγοντας ότι θα προσπαθήσει να είναι στην Αλεξανδρούπολη στις 4 Ιουλίου στη μεγάλη συναυλία!

Το κλίμα συγκίνησης της εκπομπής και η έκδηλη, αληθινή αγάπη μεταξύ του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαίρης Χρονοπούλου εκτόξευσαν τα νούμερα στο κόκκινο. Η τηλεθέαση έσπασε τα κοντέρ, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο.

Στο τέλος της εκπομπής, όταν έσβησαν τα φώτα, όταν έμεινε μόνο το φως από τη λάμψη της ηθοποιού και του δημοσιογράφου, η «Espresso» ήταν εκεί. Τα φλας του φωτορεπόρτερ «έκλεισαν» τα δευτερόλεπτα σε εικόνες, σε τρυφερά στιγμιότυπα αληθινής και τρυφερής φιλίας, ανθρωπιάς και αγάπης. Η Μαίρη και ο Γιώργος ανανέωσαν τη συνάντησή τους, χωρίς εκπλήξεις αυτή τη φορά, προγραμματίζοντας ένα υπέροχο δείπνο με στενούς τους φίλους, στο αγαπημένο στέκι της Μαίρης στο Σύνταγμα, το restaurant 2 Μαζί.

Αυτή τη φορά χωρίς φώτα, κάμερες, σκηνοθέτη, floor manager, βαρύ μακιγιάζ και ζωντανές συνδέσεις. Ελπίζοντας να μας τη σκάσουν! Ή μήπως… όχι;

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Βικτώρια προσπαθεί να κρύψει την ταραχή

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο αδερφός της Νταϊάνα κακοποιήθηκε στα 11 του

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από ενήλικη γυναίκα έπεσε ο μικρότερος...