Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Αυξημένος κίνδυνος αναπηρίας για πρόωρα βρέφη

Η προωρότητα, που ορίζεται ως η γέννηση πριν από...

Ανδρουλάκης και Δούκας ήπιαν τον «καφέ της ειρήνης» στο δημαρχείο της...

«Ανακωχή» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και...

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Η Βαρβάρα Κίρκη περιέγραψε τον ξυλοδαρμό από τον Θέμη Αδαμαντίδη! Αποκαλυπτική η πρώην σύζυγός του

Έφτασε η ώρα της Δικαιοσύνης για τον Θέμη Αδαμαντίδη, καθώς σήμερα αναμένεται να δικαστεί ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας για τον ξυλοδαρμό που κατήγγειλε σε βάρος του η πρώην σύζυγός του Βαρβάρα Κίρκη, στον απόηχο και της νέας καταγγελίας της Βουλγάρας μητέρας των δύο παιδιών του!

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στην Αστυνομία η ξανθιά αισθητικός και μοντέλο, που είχε ξεχωρίσει ως ένα από τα κορίτσια τα οποία κρατούσαν τις βαλίτσες στο τηλεπαιχνίδι «Super Deal», το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ενώ περίμενε στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή, που ήταν παρκαρισμένο έξω από ένα κατάστημα τυχερών παιχνιδιών επί της οδού Γούναρη στην Άνω Γλυφάδα, δέχθηκε λεκτική και σωματική επίθεση από τον ίδιο, επειδή εκείνος νόμισε ότι φλέρταρε με έναν ταξιτζή!

Themis Adamantidis1

«Με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλότσησε δυνατά στον γοφό μου. Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση “καρ…., πουτ…, ξεκ…, γαμ…., με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω”» είπε η πρώην σύντροφος του 64χρονου λαϊκού βάρδου, ο οποίος συνελήφθη την επόμενη ημέρα, στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, και πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο του Αστυνομικού Τμήματος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση, και τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο, από το οποίο έλαβε προθεσμία για να δικαστεί σήμερα. Εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην έχει επικοινωνία μαζί της με κανέναν τρόπο. Νωρίτερα, κατά την άφιξή του στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε ειρωνική διάθεση απέναντι στους δημοσιογράφους, που τον περίμεναν έξω από το κτίριο της Εισαγγελίας.

Barbara Kirki Protathlitis Kanoni 01 612x920 1

«Βρε, καλώς τα παιδάκια. Τι κάνετε, παιδιά, καλά είστε;» αναρωτήθηκε βλέποντάς τους, ενώ, όταν εκείνοι τον ρώτησαν πώς πέρασε το βράδυ του στα κρατητήρια, απάντησε: «Οπως ήταν το δικό σας και καλύτερο. Πηγαίνετε σπίτι τώρα»! Σε δηλώσεις της η Βαρβάρα Κίρκη υποστήριξε ότι είχε υποστεί και άλλες φορές στο παρελθόν βία από τον 64χρονο λαϊκό τραγουδιστή.

«Με είχε σαπίσει στο ξύλο. Με μια συγγνώμη του γύριζα και πάλι στην αγκαλιά του, και μετά ξανά και ξανά τα ίδια. Έχουμε έναν χρόνο σχέση, δεν είμαι πρώην σχέση του και υπέμεινα πολλά όλο αυτό το διάστημα. Προχτές ξεχείλισε το ποτήρι… Υπάρχει βίντεο που με χτυπάει και θα δικαιωθώ. Είναι όλα αλήθεια όσα έχω καταθέσει στην Αστυνομία» υποστήριξε ο ξανθός «άγγελος» που είχε μπει στην καρδιά του Θέμη Αδαμαντίδη. Πράγματι, χθες είδε το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο-ντοκουμέντο, που φέρεται ότι δείχνει τη 40χρονη τη στιγμή που δέχεται κλοτσιά από τον τραγουδιστή!

adamantidis

Ο κλοιός γύρω από τον δημοφιλή λαϊκό τραγουδιστή αναμένεται να στενέψει ακόμη περισσότερο μετά και το βαρύ «κατηγορώ» που εξαπέλυσε σε βάρος του η πρώην σύντροφός του Αναστασία Στεφάνοβα, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά. Η ίδια, μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι στο παρελθόν είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του 64χρονου, αλλά δεν προχώρησε, επειδή δεν είχε χρήματα για να προσλάβει δικηγόρο.

«Όλα τα χρόνια με απατούσε – σύννεφο το “κέρατο”. Ολα αυτά τα χρόνια δεν μίλαγα, υπέμεινα πολλά και, όταν του ζήτησα να χωρίσουμε, τότε σήκωσε χέρι πάνω μου. Τον έδιωχνα από το σπίτι και αυτός με έβριζε και με χτυπούσε» ανέφερε η Αναστασία Στεφάνοβα, προσθέτοντας ότι πάνω σε έναν καβγά τής «έφυγε το κεφάλι» από τα χαστούκια και χτύπησε πάνω σε μια ξύλινη καρέκλα. Παράλληλα, πήρε ανοιχτά το μέρος της Βαρβάρας Κίρκη, λέγοντας ότι το εντυπωσιακό μοντέλο τη στήριξε οικονομικά:

1adamantidis anastasia

«Δεν μου δίνει διατροφή για τα παιδιά (σ.σ.: o Αδαμαντίδης), δεν μου δίνει λεφτά για τα διαβατήρια των παιδιών, ώστε να μπορέσω να τα φέρω για λίγες μέρες στην Ελλάδα για να δουν τους νονούς τους και τους συγγενείς μας. Με βρίζει στο τηλέφωνο, με αφήνει να πεινάω με τα παιδιά, αλλά εγώ δουλεύω εδώ στη Βουλγαρία και προσπαθώ να ζήσω αξιοπρεπώς μαζί με τα παιδιά μου. Στέλνει χρήματα μόνο όποτε το θυμάται. Και να σας πω και κάτι; Η Βάρβαρα με έχει στηρίξει και μου έχει στείλει χρήματα από τον δικό της λογαριασμό για να ταΐσω τα παιδιά του και την αγαπώ πολύ» τόνισε, καταλήγοντας ότι θα προχωρήσει με τη μήνυσή της, καθώς διαθέτει χαρτί από ιατροδικαστή.

stefanova adamantidis 1

Από την πλευρά του, ο συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας, υποστήριξε ότι ο εντολέας του είναι το θύμα της υπόθεσης και ότι οι πρώην σύντροφοί του τον εκμεταλλεύονταν, επειδή ενδιαφέρονταν μόνο για το πορτοφόλι του.

«Ο καθένας καταλαβαίνει ποιος από τις δύο πλευρές είναι το θύμα και ποιος ο δράστης» είπε με νόημα ο Αλέξης Κούγιας. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα το δικηγορικό γραφείο του τονιζόταν ότι η Βαρβάρα Κίρκη δεν έδινε στον τραγουδιστή τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...