Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Drugs και συνάλλαγμα από 27χρονη και τον συντροφό της

Η καυτή ξανθιά προσφέρει υπηρεσίες «Hospitality Management» μέχρι και στο Ντουμπάι

Στα μαλακά έπεσαν -για την ώρα- η εντυπωσιακή 27χρονη Ελληνίδα και ο 28χρονος Αλβανός σύντροφός της που συνελήφθησαν για διακίνηση «σκληρών» ναρκωτικών στους κοσμικούς κύκλους της Μυκόνου.

Οι δυο τους αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους, χωρίς εγγύηση και με μόνους περιοριστικούς όρους την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους κάθε 1η και 15η του μήνα.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε χθες ενώπιον του ανακριτή, όπου η καλλίγραμμη νεαρή, που δηλώνει μέσω των κοινωνικών δικτύων ότι προσφέρει υπηρεσίες «Hospitality Management» σε Μύκονο και Ντουμπάι, αλλά αυτό το διάστημα συγκατοικεί με τον Αλβανό στο νησί των ανέμων, ισχυρίστηκε ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με τα ναρκωτικά και τη διακίνησή τους. Παράλληλα, ο φίλος της, με τον οποίο μοιράζονται την ίδια στέγη, δήλωσε πως ό,τι βρέθηκε από τους λιμενικούς ήταν για προσωπική του χρήση…

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος εντόπισαν και συνέλαβαν το ζευγάρι στην περιοχή Τάγκου – Αργύραινα της Μυκόνου, καθώς είχαν πληροφορίες ότι ο αλλοδαπός διακινεί στο νησί ναρκωτικά για κάθε γούστο, όπως κοκαΐνη, κάνναβη και MDMA, ενώ η 27χρονη φίλη του φέρεται ότι διατηρούσε το «ταμείο». Εκτός από το ζευγάρι, συνελήφθη και ένας τουρίστας από το Ισραήλ, ηλικίας 35 χρόνων, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε προμηθευτεί κοκαΐνη 1,1 γραμμαρίου αντί 200 ευρώ.

Σε έρευνα που έγινε στη συνέχεια στο σπίτι του ζευγαριού εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με κάνναβη βάρους 4,3 γραμμαρίων, μια συσκευασία που περιείχε τρία «φιξάκια» με κοκαΐνη βάρους 6,6 γραμμαρίων, μια συσκευασία με κοκαΐνη 5,4 γραμμαρίων, τρεις αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με MDMA βάρους 0,7 γραμμαρίου καθεμία, καθώς και 21.740 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Επίσης, στο σπίτι βρέθηκαν μια ζυγαριά ακριβείας, 570 δολάρια ΗΠΑ, 420 λίρες Αγγλίας, 25 δολάρια Καναδά, 115 ντιράμ Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, 200 λεκ Αλβανίας, 55 δολάρια Αυστραλίας και 20 ελβετικά φράγκα.

Πάντως, η «ποικιλία» των χρημάτων που κατασχέθηκαν και ούτε σε… ανταλλακτήριο δεν υπάρχουν, δείχνει ότι το ζεύγος είχε συναλλαγές με διαφόρων εθνικοτήτων επισκέπτες του νησιού, κάτι που ίσως δικαιολογείται και από την επαγγελματική δραστηριότητα της νεαρής.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες η Ασφάλεια της Μυκόνου είχε εξαρθρώσει άλλο ένα κύκλωμα διακίνησης σκληρών ναρκωτικών με τη συμμετοχή μιας επίσης εντυπωσιακής 21χρονης influencer από τα Σκόπια. Και σε αυτή την περίπτωση οι συλληφθέντες εμφανίζονταν να παρέχουν υπηρεσίες σε ευκατάστατους επισκέπτες του κοσμικού νησιού για τη διευκόλυνση της διαμονής τους.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα