Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς...

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 27 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Η υλική αναβάθμιση στον επαγγελματικό και τον οικονομικό...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Μανώλης Γεραπετρίτης: O αδερφός του υπουργού Επικρατείας με τις πολλές τηλεοπτικές παρουσίες

Οι συνεργασίες  του Μανώλη Γεραπετρίτη με  την Ντενίση και ο ρόλος στις «Αγριες μέλισσες».

Μπορεί τα φώτα τις τελευταίες μέρες να έπεσαν στον Νότη Μηταράκη εξαιτίας των καλλιτεχνικών του αναζητήσεων και του φλερτ με την υποκριτική, με τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου να εμφανίζεται στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», όμως υπάρχει ακόμη ένα μέλος της κυβέρνησης που, έστω και έμμεσα, η υποκριτική χτύπησε την πόρτα της οικογένειάς του.

Και αν ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης δεν φλερτάρει με την υποκριτική (πότε δεν ξέρει πάντως τι του επιφυλάσσει το μέλλον, αν κρίνουμε από τη περίπτωση του συναδέλφου του Μηταράκη), οι οντισιόν, οι ρόλοι, τα σίριαλ και η ανάγνωση σεναρίων είναι στο οικογενειακό του DNA, μια και ο αδελφός του Μανώλης Γεραπετρίτης είναι ηθοποιός με πολλές θεατρικές και τηλεοπτικές παρουσίες! Μάλιστα, οι τηλεθεατές είδαν πέρυσι τον Μανώλη Γεραπετρίτη στο σίριαλ-σταθμό στην ιστορία της μυθοπλασίας «Αγριες μέλισσες». Και αν οι κακές γλώσσες λένε πως ο υπουργός έβαλε το… χεράκι του για να είναι στο καστ, ο ρόλος του ως πρόεδρος του δικαστηρίου που καταδίκασε τη Λενιώ Σταμίρη (Μαρία Κίτσου) για τον φόνο του Σέργιου Σεβαστού τού ταίριαζε γάντι.

ger2

Με το αυστηρό παρουσιαστικό του, ο Μανώλης Γεραπετρίτης έβαλε τη δική του ερμηνευτική πινελιά στον β΄ κύκλο της σειράς που για τρία χρόνια καθήλωνε το τηλεοπτικό κοινό, με τον ίδιο να γίνεται μέρος, έστω και μικρό, μιας χρυσής σελίδας της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης, με τον υπουργό αδελφό του να τον καμαρώνει από το σαλόνι του σπιτιού του!

Αλλά και φέτος ο Γιώργος Γεραπετρίτης θα τον καμαρώνει στη μικρή οθόνη, μια και θα τον δει να παίζει σε ακόμη μία σειρά εποχής, πάλι στον ΑΝΤ1, και συγκεκριμένα στο «Σμύρνη μου αγαπημένη», η οποία άρχισε την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη για τέσσερα επεισόδια. Η σειρά βασίζεται στην ομώνυμη κινηματογραφική επιτυχία της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη», η οποία βγήκε τον χειμώνα, και το καλοκαίρι επανασυστήθηκε στο κοινό με αφορμή τη μαύρη επέτειο από τα 100 χρόνια της Μικρασιατικής Καταστροφής του 1922.

ger3

Η στενή συνεργασία του ηθοποιού με τη Μιμή Ντενίση είναι γνωστή στον χώρο, καθώς και η εκτίμηση που τρέφει στη γνωστή θιασάρχισσα. Ο Μανώλης Γεραπετρίτης ήταν στη sold out παράσταση της Μιμής στον Θέατρο Ελληνικός Κόσμος, στο έργο «Και από Σμύρνη… Σαλονίκη», και έτσι μόνο τυχαία δεν είναι και η νέα τους συνεργασία. Οι τηλεοπτικές δουλειές του όμως δεν σταματούν εδώ, μια και ο Μανούσος Μανουσάκης τον επέλεξε για τη σειρά εποχής του Open που εστιάζει στη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού «Κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια», με τους τηλεθεατές από τις 2 Οκτωβρίου να τον βλέπουν στον ρόλο ενός γιατρού που θα ζήσει τη Μικρασιατική Καταστροφή!

Ο ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργός και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει αναρτήσει πρόσφατα στο Instagram του φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» δίπλα στη Μιμή Ντενίση, αλλά και από την παραγωγή «Το κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια».

ger4

Για την ιστορία, ο Μανώλης Γεραπετρίτης, που εκτός από ηθοποιός είναι και συγγραφέας, παρακολούθησε σεμινάρια στο θεατρικό εργαστήρι δραματικής σχολής Πειραϊκού Συνδέσμου, στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Τμήμα Θεατρολογίας) και κατόπιν αποφοίτησε από τη δραματική σχολή Ιασμος. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ενώ έχει τελειώσει το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημοσίου Δικαίου στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εκτός από την τηλεόραση έχει παίξει και σε θεατρικές παραστάσεις, όπως στα έργα «Ελευθέριος Βενιζέλος», «Εγώ, η Μάρθα Φρόιντ», «Ενας εχθρός του λαού», «Τα κόκκινα φανάρια», «Οι μάγισσες της Σμύρνης» και «Ωνάσης» που ανέβηκε στο Παλλάς.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...