Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Πέτρος Λαγούτης: «Τον γιο μου τον έδιωξαν από το Θέατρο Τέχνης επειδή…»

«Του έχω μιλήσει για τις δυσκολίες του χώρου»

Ο Πέτρος Λαγούτης καλεσμένος της εκπομπής «The 2night show» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο λόγο που έδιωξαν τον γιο του από το Θέατρο Τέχνης όπου σπούδαζε.

«Ο Δημήτρης, ο μεγάλος μου γιος τελείωσε το πρώτο έτος του Θεάτρου Τέχνης όμως επειδή έκανε έναν μικρό ρόλο στο “Έτερος Εγώ” κάτι που το Θέατρο Τέχνης δεν δέχεται τον έδιωξαν. Τώρα περιμένουμε να δούμε αν θα πάει σε κάποια άλλη σχολή ή αν θα ξαναπάει στο Θέατρο Τέχνης αλλά από την αρχή. Θέλω να πάρω θέση σε αυτό αλλά… βόδι πατάει τη γλώσσα μου, Γρηγόρη, όπως είχε πει ο Κρέοντας.

Διαβάστε επίσης: «Παγιδευμένοι»: Ο Στέφανος Κυριακίδης θα φέρει ανατροπές – Τι ρόλο έχει με την οικογένεια Μαρκέτου;

Ας μην μιλήσουμε… Ναι, το θεωρώ λάθος το 2022 να προτιμάει και το θέατρο Τέχνης και το Εθνικό θέατρο και άλλες δραματικές σχολές να δουλεύουν τα παιδιά στα μπαρ και να έρχονται στη σχολή άυπνα από το να κάνουν κάτι που είναι μέρος της δουλειάς τους. Και δεν έχουν μόνο πρόβλημα με την τηλεόραση. Δε σε αφήνουν ούτε στο θέατρο να πας να παίξεις όσο φοιτείς στη σχολή. Προτιμάνε τα παιδιά να δουλεύουν στα μπαρ από το να κάνουν τη δουλειά τους. Το να κάνουν τη δουλειά τους και να πηγαίνουν να πρωταγωνιστούν κάπου, άρα να μην μπορούν να πηγαίνουν στη σχολή, το καταλαβαίνω.

Διαβάστε επίσης: Μαριλένα Ράδου: Δείτε την «Κατερίνα» των «Παγιδευμένων» να χορεύει τσιφτετέλι

Εκεί θα μείνεις από απουσίες. Όταν όμως κάνεις κάτι, το οποίο δε θα σε εμποδίσει στην παρακολούθηση των μαθημάτων σου, δεν το καταλαβαίνω πια το 2022. Του έχω μιλήσει για τις δυσκολίες του χώρου αλλά του έχω πει πως δεν πρέπει να επηρεαστεί ποτέ από το γεγονός πως τα πράγματα σε μένα και τη μητέρα του πήγαν καλά στη δουλειά.

Υπάρχουν χιλιάδες ταλαντούχοι ηθοποιοί που περνάνε δύσκολα. Από εκεί και πέρα θέλω και τα δυο παιδιά μου να κάνουν αυτό που θέλουν… Ο Δημήτρης έγινε vegan και με έχει επηρεάσει και εμένα. Έχω ελαττώσει αρκετά το κρέας. Ο μικρός μου γιος, είναι 16.5 ετών τώρα, παίζει ποδόσφαιρο στον Ιονικό και κάνει μια άλλη σοβαρή προσπάθεια. Προσπαθεί να παίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο. Κι εκεί τα πράγματα είναι δύσκολα».

Διαβάστε επίσης: Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: «Τον αγαπώ τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη, η πρώτη μας συνάντηση ήταν…»

Διαβάστε επίσης: Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ: Η «Άννα» των «Παγιδευμένων» μιλάει για την επτάμηνη παραμονή της στο Ιράν







spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα