Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Χριστίνα Ορφανίδου: Ένοχος ο πρώην σύντροφός της για τη διαρροή ροζ βίντεο

Δικαίωση για την Ορφανίδου

Αν και άργησε τελικά, η δικαίωση ήρθε για την πρώην παίκτρια του «Big Brother» Χριστίνα Ορφανίδου, καθώς το δικαστήριο καταδίκασε τον πρώην σύντροφό της και τη φίλη του, που την είχαν διαπομπεύσει διακινώντας «ροζ» βίντεο και φωτογραφίες της στα social media.

orfanidou3860

Η όμορφη πρώην παίκτρια του reality προσέφυγε εναντίον του 30χρονου πρώην συντρόφου της, ο οποίος την εκδικήθηκε όταν χώρισαν, δημοσιοποιώντας ευαίσθητα δεδομένα από τις προσωπικές τους στιγμές.

Πρόκειται για τρία βίντεο και τέσσερις φωτογραφίες με προσωπικές στιγμές της Χριστίνας Ορφανίδου που κατείχε ο 30χρονος και είχαν παραχθεί στη διάρκεια της σχέσης τους.
Μετά τον χωρισμό τους, στις αρχές του 2018, το πορνογραφικό υλικό εστάλη από τον ίδιο στην 26χρονη τότε φίλη του, η οποία με τη σειρά της το απέστειλε διαδοχικά σε άτομα από το περιβάλλον της παθούσας! Μάλιστα, μέρος του υλικού αυτού αναρτήθηκε σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης από ψεύτικο προφίλ που διατηρούσε η κατηγορουμένη, το οποίο ακολουθούσαν πάνω από 30.000 χρήστες του διαδικτύου.

Οι αναρτήσεις συνοδεύονταν από υποτιμητικά και υβριστικά σχόλια, ενώ ακολούθησε ο διαμοιρασμός των «ροζ» βίντεο στα social media και σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. «Καταστράφηκε η ζωή μου. Αναγκάστηκα να φύγω από τη Θεσσαλονίκη» ανέφερε η Χριστίνα Ορφανίδου στην υπόθεση revenge porn που εκδικάστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Θεσσαλονίκης, με κατηγορούμενους τον πρώην σύντροφό της και την 26χρονη πρώην φίλη του, η οποία απουσίαζε από το δικαστήριο λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης, όπως ανέφερε ο συνήγορός της.

orfanidou3886

Όπως κατέθεσε η 37χρονη πρώην παίκτρια του «Big Brother», το επίμαχο υλικό υπάρχει παντού στο διαδίκτυο ακόμα και σήμερα και η ίδια καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να το «κατεβάσει».

Στην απολογία του ο 30χρονος ομολόγησε την πράξη του και υποστήριξε πως την επίδικη περίοδο ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ισχυρίστηκε ότι λόγω φαρμακευτικής αγωγής που ακολουθούσε δεν ήταν σε θέση να κρίνει καθαρά το αξιόποινο της πράξης του.

Η συγκατηγορούμενή του εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο από τον συνήγορό της, ο οποίος ανέφερε στην αγόρευσή του ότι η εντολέας του δεν ήθελε να πάρει εκδίκηση, αλλά να κλονίσει τη σχέση που διατηρούσε η Ορφανίδου με τον πρώην σύντροφό της, σε μια προσπάθεια να τον κερδίσει πίσω.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχους τους δύο κατηγορουμένους, χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικών, για το αδίκημα της δημοσιοποίησης ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, ενώ η 26χρονη καταδικάστηκε και για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος της Ορφανίδου, επιβάλλοντας στον 30χρονο ποινή φυλάκισης 4 ετών και στην 26χρονη φυλάκιση 5 ετών, καθώς και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ στον καθένα.

orfanidou3873

Οι δικαστές αποφάσισαν να μην αναστείλουν τις ποινές, αλλά να τις μετατρέψουν προς 5 ευρώ ημερησίως. Η έφεση έχει αναστέλλουσα δύναμη.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...