Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Δέχτηκα τρομερό bullying το 1995 με το Ντόλτσε Βίτα»

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης!

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μιλώντας για την πατριαρχία, τις κόρες του, τις σχέσεις που είχε, τις σπατάλες που έκανε, αλλά και το bullying που δέχθηκε το 1995 με το «Ντόλτσε Βίτα».

efthimiadis dimitrievits2131

Αναλυτικότερα ανέφερε ότι: «Η πατριαρχία έφερε σε αδιέξοδο τον πλανήτη μας. Πρέπει να έρθει ισορροπία μεταξύ αρσενικού και θηλυκού, μέσα του ο καθένας να βρει τις δύο αυτές πλευρές. Το πρότυπο του macho άντρα δεν με τράβηξε ποτέ. Φιλόδοξος ναι, ήμουν, αλλά macho όχι και σε αυτό με βοήθησε και ο πατέρας μου. Το macho πρότυπο πάει μαζί με το ποιος είναι ο πρώτος της παρέας, το κοκοράκι. Πάει με τα ανταγωνιστικά σπορ, ότι ο καλύτερος κερδίζει, ο θάνατος σου η ζωή μου».

201910181129440.5608 THANASIS EYTHIMIADIS 17102019 1

Συνέχισε λέγοντας πως: «Όταν υλοποιήθηκε το όνειρο μου και έκανα κόρες κατάλαβα ότι για να είμαι άξιος πατέρας πρέπει να καλλιεργήσω τις ευαισθησίες μου. Όταν απέκτησα τις κόρες μου σταμάτησα τα μαχητικά σπορ και έκανα γιόγκα και διαλογισμό. Σταμάτησα τις ταινίες βίας και έβλεπα ντοκιμαντέρ για τη φύση».

0657 THANASIS EFTHIMIADIS 1892021

Επιπλέον ανέφερε: «Δεν έχω αφήσει πληγή σε γυναίκα. Πάντα στις σχέσεις μου ήμουν το νούμερο δύο και τώρα στην οικογένειά μου είμαι το νούμερο πέντε, γιατί έχουμε και θηλυκό γατάκι. Δύο συγκεκριμένες γυναίκες της ζωής μου, που ήταν αυστηρές μαζί μου, με ταρακούνησαν στη μεγάλη μου ξαφνική επιτυχία. Ήταν δασκάλες, μου έδωσαν μαθήματα ζωής και τις ευγνωμονώ, πάρα τα δύσκολα βράδια που πέρασα με ζεμπεκιές που μάτωνα τα γόνατά μου… Δεν μπορούσα να εκτιμήσω πόσο σημαντικό είναι να έχεις μία γυναίκα δίπλα σου και όχι να είσαι στην κορυφή της δόξας, την οποία επέλεγα εγώ τότε».

201911201327370.0194 THANASIS EYTHIMIADIS 19112019 1

«Είμαστε τα θύματα του lifestyle, η πρώτη γένια που διάβασε αυτά τα περιοδικά και πιστέψαμε όσα μας πλάσαραν, που είχαν όλα να κάνουν με υλικές κατακτήσεις. Ένας γνήσιος άντρας μπορεί να κερδίσει κάτι αν μέχρι τα 30 του έχει φυτέψει ένα δέντρο, έχει βοηθήσει έναν άνθρωπο από τον οποίο δεν έχει όφελος. Επέτρεψα στον εαυτό μου σπατάλες. Όποιο αυτοκίνητο ή μηχανή ονειρεύτηκα τα είχα, όπου ήθελα να πάω στον πλανήτη γη πήγα. Είχα τρία αυτοκίνητα και πέντε αγωνιστικές μοτοσυκλέτες, κράτησα ένα μικρο αυτοκινητάκι και ένα σκουτεράκι για να πηγαίνω στο κέντρο. Νιώθω πιο ελεύθερος. Μου είπαν εκδότες lifestyle περιοδικών ότι με την οικογένεια μου ήμασταν το πιο ακριβό παπαρατσικό, γιατί δεν δεχόμασταν να φωτογραφηθούμε με τα παιδιά. Συμπονώ τους παπαράτσι, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βρουν μία δική τους ευτυχισμένη ζωή και να σταματήσουν να ασχολούνται με τις ζωές των άλλων» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

202106171137280.1D8A7624 1

Κλείνοντας, ο Θανάσης Ευθυμιάδης είπε: «Δέχτηκα τρομερό bullying το 1995 με το Dolce Vita. Με σταματούσαν γυναίκες στο δρόμο και μου έλεγαν “δεν ντρέπεσαι; πως τη φιλάς αυτήν τη μεγάλη;”. Κάποια στιγμή βρήκα τη λύση και όταν μου έλεγε κάποια κυρία “μα πως τη φιλάς αυτήν τη μεγάλη;”, της έλεγα “θέλεις να σου δείξω;”».




{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...