Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Μαριέττα Χρουσαλά: «Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να φύγω από την τηλεόραση»

Όσα είπε για την παρουσίαση του MadWalk

Η Μαριέττα Χρουσαλά βρέθηκε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για την παρουσίαση του MadWalk, κάνοντας ένα spoiler για τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών. Μίλησε, επιπλέον, για την τηλεόραση γενικότερα αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης όταν ήταν απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη.

marietta xrousala

«Ετοιμαζόμαστε για το MadWalk, είναι πολύ όμορφη αυτή η περίοδος γιατί έχει τις πρόβες, έχει αυτό το γλυκό άγχος, είναι από τα πιο φαντασμαγορικά event που έχουμε στη χώρα μας. Έχουμε πάνω από 20 catwalks, πάνω από 30 καλλιτέχνες, πάνω από 250 μοντέλα που θα περπατήσουν στο stage. Και 2.000 θεατές που θα το παρακολουθήσουν από κοντά που για πρώτη φορά θα βρεθεί ο κόσμος στο Tae Kwon Do. Επιστρέφω με έναν ωραίο και γλυκό τρόπο, έβλεπα τον εαυτό μου σε αυτό… Χτυπάει το τηλέφωνο και κλείνουμε το ραντεβού, ανυπομονούσα και αναρωτιόμουν εάν ήταν αλήθεια, γιατί έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια και πολλά πράγματα στη ζωή μου. Έφυγα κοριτσάκι και γυρίζω μαμά, σύζυγος. Έχουν μεσολαβήσει πολλά χρόνια, από το 2009».

202002021145370.0741 MARIETA XROYSALA 2912020

Συνέχισε αποκαλύπτοντας πως: «Θα κλείσει την βραδιά η Άννα Βίσση με καινούριο τραγούδι, με remix, θα πει και άλλα τραγούδια. Η έναρξη της βραδιάς θα είναι από την Τάμτα, θα έχουμε σε ένα special act τον Κωνσταντίνο Αργυρό, Καλομοίρα που θα έρθει από την Αμερική και ετοιμάζει κάτι ιδιαίτερο. Θα τραγουδήσει και η Μαρία Μπεκατώρου… Από σχεδιαστές, το MadWalk δίνει την ευκαιρία και σε πιο νέους σχεδιαστές, όπως η Νάντια Ράπτη, έχουμε Λουκία, Σίλια Κριθαριώτη, Βασίλη Ζούλια, Λένα Κατσανίδου, και πολλούς άλλους», συνέχισε.

201912071310450.7275 MARIETA XROYSALA 22112019

Όσον αφορά την απόφασή της να φύγει από την τηλεόραση είπε: «Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να φύγω από την τηλεόραση απλά επειδή πάντα είχα στο μυαλό μου ότι ήθελα να κάνω οικογένεια και να είμαι και κοντά στα παιδιά και στον σύζυγό μου, ήξερα ότι οι ώρες είναι πάρα πολλές. Είναι μία απαιτητική δουλειά, είσαι εκεί πάντα έτοιμος, είναι και η προετοιμασία πριν. Απαιτεί πάρα πολύ χρόνο αυτό και αισθανόμουν ότι για να κάνω και τα δύο καλά, κάτι θα έχανε και δεν θα ήμουν καλή. Και επειδή θέλω να είμαι πάρα πολύ καλή στην οικογένεια, πήρα αυτή την απόφαση… Εκείνη τη στιγμή μπορεί να με στεναχωρούσε κάτι, ήμουν και καινούργια στον χώρο, δεν ήξερα πώς λειτουργούν τα πράγματα ή το σύστημα. Τώρα που το σκέφτομαι και που έχω ωριμάσει, αν το δεις καθαρά σαν δουλειά δεν πρέπει να σε επηρεάζει τόσο».

201912040957080.0241 MARIETA XROYSALA 3122019

Όταν βρισκόταν απέναντι από την Μελέτη δήλωσε ότι: «Και ποιος δεν κοιτούσε τα νούμερα τηλεθέασης; Είναι όλα ένα πακέτο η τηλεόραση δεν γίνεται να μην είσαι ενημερωμένος σχετικά με το πώς πάει η εκπομπή σου. Στην αρχή φάγαμε “ξύλο”, ήταν δύσκολο, αλλά είχαμε και θράσος. Ήταν ένα νέο κανάλι, μπήκαμε με θράσος στα άλλα κανάλια. Χτυπηθήκαμε, την 3η χρονιά σταθεροποιηθήκαμε, την 4η χρονιά έφυγα».




{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Βικτώρια προσπαθεί να κρύψει την ταραχή

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο αδερφός της Νταϊάνα κακοποιήθηκε στα 11 του

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από ενήλικη γυναίκα έπεσε ο μικρότερος...