Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Αθηνά Πολίτη: Reality; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω!

Η εκρηκτική Αθηνά Πολίτη που λάμπει στην πίστα της Αυτοκίνησης μιλά για τη συνεργασία της με τους Πανταζή - Δάντη και τον Παντελίδη junior

Η επανεκτέλεση του τραγουδιού «Μία σου και μία μου» της Αντζυς Σαμίου (που άρεσε και στην ίδια), η τηλεόραση και το «φλερτ» με το «J2US»

Από τον
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Είναι μια από τις πιο λαμπερές και sexy παρουσίες της ελληνικής showbiz. Η Αθηνά Πολίτη βγαίνει στο stage του νυχτερινού κέντρου Αυτοκίνηση, όπου εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, και κάνει… ζημιές τραγουδώντας το «Μία σου και μία μου» και άλλες μεγάλες επιτυχίες που ανεβάζουν στα ύψη τo κέφι του κόσμου.

athina politi 1
Η Αθηνά Πολίτη «γράφει» στον φακό με τρόπο μοναδικό

Η «Espresso» τη συνάντησε στο καμαρίνι της και μας μίλησε για το εκρηκτικό δίδυμο Πανταζής – Δάντης, εξομολογήθηκε ότι ο Κωνσταντίνος Παντελίδης τής θυμίζει τον αδικοχαμένο Παντελή, ενώ μας αποκάλυψε και τι ειπώθηκε στην τηλεφωνική συνομιλία της με την Aντζυ Σαμίου για την επανεκτέλεση του τραγουδιού της.

Πώς κυλάει η συνεργασία σου με τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντη στην Αυτοκίνηση;
Η επιστροφή μου στο αθηναϊκό nightlife έγινε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μέσα από αυτό το μουσικό σχήμα και στο συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί. Δυο τεράστια ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, ο Λευτέρης Πανταζής και ο Χρήστος Δάντης, ενώνουν φέτος τα ταλέντα τους στην Αυτοκίνηση κι εγώ αισθάνομαι ευγνώμων που βρίσκομαι μαζί τους, όπως και με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες του σχήματος.

Πώς είναι ο Χρήστος Δάντης ως καλλιτέχνης και συνεργάτης;
Ο Χρήστος είναι μοναδικό ταλέντο και βοηθάει πολύ τα νέα παιδιά. Εχει τρομερές γνώσεις στη μουσική, τις οποίες χαίρεται να μεταδίδει στους καινούργιους καλλιτέχνες μέσα από τις συμβουλές που τους δίνει. Μου έχει δώσει κι εμένα φυσικά. Αλλωστε με τον Χρήστο γνωριζόμαστε χρόνια και είμαστε φίλοι, και με εκείνον και με τη σύντροφό του, την Ασημίνα.

Πώς τους βλέπεις μαζί;
Τους βλέπω πολύ ερωτευμένους και πολύ ευτυχισμένους. Πραγματικά τους χαίρομαι!

Για τον Λευτέρη Πανταζή τι έχεις να πεις;
Ο Λευτέρης είναι πολύ σπουδαίος καλλιτέχνης. Ενας άνθρωπος που έχει πολύ καλή επικοινωνία με τους συναδέλφους του και με τον κόσμο. Ερχεται στα καμαρίνια κάθε φορά και μας χαιρετάει όλους, έναν προς έναν. Δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται τόσα χρόνια στην πρώτη γραμμή. Ο Λευτέρης είναι από τους καλλιτέχνες που κυνηγάνε πολύ τη δουλειά τους, κάτι που θα έπρεπε να κάνουμε όλοι μας.

Στο σχήμα συμμετέχει και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, αδελφός του Παντελή. Σου τον θυμίζει καθόλου;
Πολύ, και στη φωνή αλλά και στον χαρακτήρα. Είναι πολύ καλό και σοβαρό παιδί ο Κωνσταντίνος, όπως ήταν κι ο Παντελής, που ήταν φίλος μου. Αυτά τα παιδιά μεγάλωσαν σε πολύ καλό σπίτι, με αρχές. Ο Κωνσταντίνος ακολουθεί άξια τα βήματα του Παντελή, έχει ωραία φωνή, «γκελ» στον κόσμο, πολύ ταλέντο. Πιστεύω πως θα έχει λαμπρό μέλλον στον χώρο.

athina politi 3
Η εκρηκτική τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια φωτογράφισης

Είδα βουνά από λουλούδια πάνω στην πίστα της Αυτοκίνησης. Εξακολουθεί να κάνει ο κόσμος «ζημιές» σε τέτοιες εποχές κρίσης;
Ο κόσμος μετά τις καραντίνες έχει μεγαλύτερη ανάγκη να βγει να διασκεδάσει, να περάσει καλά, να τα… σπάσει, που λένε. Γι’ αυτό και φέτος πηγαίνουν τόσο καλά σχεδόν όλα τα μαγαζιά, σε σημείο που δεν το περιμέναμε. Στην Αυτοκίνηση έχουμε ξεκινήσει εδώ και έναν μήνα περίπου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, και συνήθως είμαστε sold out και τις δυο μέρες. Ο συνδυασμός Πανταζής και Δάντης είναι εκρηκτικός. Βέβαια, παρουσιάζουμε και πολύ ωραίο πρόγραμμα γενικότερα. Ο κόσμος είναι… όπα συνεχώς, κανένας δεν κάθεται. Τώρα για τις «ζημιές» που λες, ο καθένας ό,τι έχει και μπορεί ξοδεύει!

Το τραγούδι «Μία σου και μία μου», σε στίχους Ναταλίας Γερμανού και μουσική Κώστα Μηλιωτάκη, κάνει μια δεύτερη… καριέρα χάρη σε σένα. Το περίμενες;
Το πίστεψα πολύ το remake του συγκεκριμένου τραγουδιού και δεν διαψεύστηκα. Κατ’ αρχήν είναι ένα κομμάτι που αγαπώ από την εποχή που κυκλοφόρησε πρώτη φορά με την Αντζυ Σαμίου, το 1998. Μαζί με την εταιρία μου, Panik Records, καταλήξαμε στη συγκεκριμένη επιλογή και πραγματικά χαίρομαι που έχει αυτή την ανταπόκριση από τον κόσμο.

Σε άγχωσε μια πιθανή σύγκριση με την Αντζυ Σαμίου;
Περίμενα ότι κάποιοι θα αντιδρούσαν, όπως και έγινε. Ελαβα πάρα πολλά όμορφα σχόλια όταν βγήκε το τραγούδι, αλλά δεν έλειψαν και ορισμένα αρνητικά, ότι και καλά πήγα να αντιγράψω την κυρία Σαμίου.

Αυτό δεν σου κρύβω πως με στενοχώρησε λιγάκι, διότι θεωρώ ότι δεν ισχύει. Εχουν γίνει κατά καιρούς επανεκτελέσεις σε χιλιάδες τραγούδια, ο κάθε καλλιτέχνης βάζει την προσωπική του πινελιά μέσα από την ερμηνεία του. Το ίδιο έκανα κι εγώ, και πιστεύω πως το αποτέλεσμα ήταν αξιοπρεπέστατο. Αλλωστε, άρεσε και στην ίδια την Αντζυ Σαμίου.

Μιλήσατε;
Ναι, την πήρα τηλέφωνο! Της είπα ότι κυκλοφόρησε το τραγούδι και χάρηκε πάρα πολύ, μου έδωσε τις ευχές της. Της τηλεφώνησα αρχικά να δω τι κάνει, γιατί ήθελα πολύ να της μιλήσω. Είναι πάρα πολύ καλά, δεν ασχολείται πλέον με το τραγούδι, όπως θα ξέρεις. Κάνει άλλα πράγματα. Χάρηκε, ωστόσο, με τα νέα. Μου είπε να βρεθούμε κι από κοντά κάποια στιγμή για να φάμε και να μιλήσουμε. Είναι φανταστικός άνθρωπος.

«Μία σου και μία μου, θα το μετανιώσεις» λέει το τραγούδι. Είσαι εκδικητική γενικά; Αν κάποιος σού τη φέρει, θα… το πληρώσει;
Στην αρχή το σκέφτομαι, αλλά μετά μου περνάει και δεν ασχολούμαι. Δεν θέλω να χαλάω την ενέργειά μου. Κοιτάζω τη δουλειά μου και τον εαυτό μου. Δεν θα έλεγα πως είμαι εκδικητική ως άνθρωπος. Σε τέτοιες περιπτώσεις άλλωστε εσύ στενοχωριέσαι και χαλάς το μέσα σου. Οπότε το αφήνω πίσω μου και προχωράω μπροστά. Το τραγούδι βέβαια έχει γίνει επιτυχία, γιατί πολλοί άνθρωποι αντιδρούν έτσι ή τουλάχιστον θέλουν ο άλλος να την πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, αν τους τη φέρει.

Σε talent show ή σε reality γιατί δεν σε έχουμε δει ακόμη; Δεν σου γίνονται προτάσεις;
Μου έχουν γίνει προτάσεις, αλλά θεωρώ ότι στη φάση που είμαι τώρα, δεν το χρειάζομαι. Είμαι στη δισκογραφία, τραγουδώ σε μαγαζί. Για ποιον λόγο να το κάνω; Οσοι πηγαίνουν στα realities το κάνουν για λόγους προβολής, ώστε να βοηθηθούν μετά στην καριέρα τους.

Είναι φυσικά και το οικονομικό κομμάτι που παίζει ρόλο, αλλά εγώ δεν θα το έκανα ούτε για τα λεφτά. Τι; Να τρέχω πάνω κάτω νηστική; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Θέλω το ζεστό μου το κρεβάτι, το φαγητό μου, τη γυμναστική μου, την άνεσή μου… Μόνο στο «J2US» θα πήγαινα. Στο συγκεκριμένο show ναι, θα μου άρεσε πολύ να συμμετάσχω. Η αλήθεια είναι πως έκανα φέτος κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν προχώρησε. Ισως του χρόνου…

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...