Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Φρέσκοι, «χρυσοί» έρωτες στα κοσμικά σαλόνια!

Ποια είναι τα τρία ζευγάρια που συζητιούνται στη high society

Τα τρία ερωτευμένα ζευγάρια που έκλεψαν την παράσταση στο γαμήλιο dinner party του εφοπλιστή Φιλίππου Οικονόμου και της Στεφανίας Βερριοπούλου

Πολλές ήταν οι glam παρουσίες που παρήλασαν στο chic γαμήλιο dinner του νιόπαντρου Φιλίππου Οικονόμου στο ιστορικό κτήμα του Πύργου Βασιλίσσης, στο Ιλιον, αλλά την παράσταση έκλεψαν τρεις καλοί φίλοι του γαμπρού με τις καλλονές συνοδούς τους, όλοι εύχονταν σύντομα και στα δικά τους.

Ο εγγονός του αείμνηστου πρωτοπόρου της ναυτιλίας και πρώην της παρουσιάστριας Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππος Τσαγκρίδης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στον γάμο, αναστάτωσε τα social media, ανεβάζοντας φωτό στα insta stories του με τη jetsetter Κάθριν Εμπειρίκου ΛεΦρακ.

filipos
Οι Φίλιππος Τσαγκρίδης και Κάθριν Εμπειρίκου – ΛεΦρακ

Στην πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αν πρόκειται για νέο love story ή αν απλώς πήγαν μαζί στο γαμήλιο πάρτι, καθώς η απόγονος της δυναστείας Εμπειρίκου είναι καλή φίλη του γαμπρού Φιλίππου Οικονόμου από τα παιδικά τους χρόνια στο Μανχάταν.

Ο χρόνος σίγουρα θα αποκαλύψει τη σχέση των δυο τους, αλλά το σίγουρο είναι ότι η εντυπωσιακή, δυναμική εγγονή της Ντόντας Βορίδη – Γουλανδρή και του Γιώργου Εμπειρίκου έχει απασχολήσει τον διεθνή Τύπο με την προσωπική της ζωή, καθώς το 2015 ακύρωσε τελευταία στιγμή τον γάμο της με τον παγκοσμίου φήμης συλλέκτη Amadeo Brenninkmeijer στην Public Library της Νέας Υόρκης.

Μερικά χρόνια αργότερα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Χάρισον ΛεΦρακ, με τον οποίο το 2019 απέκτησε έναν γιο, αλλά φημολογείται ότι χώρισε τον περασμένο Απρίλιο. Η στήλη, πάντως, εντόπισε το ζευγάρι ΛεΦρακ το φετινό καλοκαίρι στις incognito διακοπές που έκανε στη Μάνη για χάρη του γιου του σε 50μετρο σκάφος.

Ηλίας Σάρρας – Sara Soldati

sara
Η Ιταλίδα καλλονή Sara Soldati

Καλά κρατεί, όπως φαίνεται, ο έρωτας του νεαρού επιχειρηματία Ηλία Σάρρα με το μοντέλο με καταγωγή από την Ιταλία Sara Soldati.

Μπορεί να μη φωτογραφήθηκαν μαζί στο γαμήλιο πάρτι του Οικονόμου, αλλά όχι μόνο ήταν μαζί, ήταν και το ωραιότερο ζευγάρι – εκείνος κούκλος με το σμόκιν του και εκείνη πανέμορφη με couture μαύρο κεντημένο φόρεμα που αποκάλυπτε την καλλίγραμμη πλάτη της. Ανέβασε φωτό στα insta stories της, φωτογραφίζοντας τον αγαπημένο της με τον καλό του φίλο Ηλία Τσουρεκά.

Πολίτης του κόσμου, με σπίτια από το Μανχάταν ως το St. Moritz και highlight τη βίλα «υπερπαραγωγή» στη Μύκονο, την οποία ανακαίνισε πρόσφατα, ο γιος του επιχειρηματία Γιάννη Σάρρα και της αριστοκρατικής Ευγενίας Δασκαλοπούλου, στην οποία ανήκε η ιστορική βιομηχανία ΔΕΛΤΑ, φαίνεται ότι έχει βρει την ευτυχία στα μάτια της Ιταλίδας καλλονής.

Oι δυο τους, ως πραγματικοί jetsetters, ζουν μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, μοιράζοντας τον χρόνο τους ανάλογα με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Και μπορεί να μην εκθέτουν τη σχέση τους στα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν κρύβονται.

Οταν συμπλήρωσαν έναν χρόνο σχέσης, η Sara δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία τους, σχολιάζοντας: «Σε ευχαριστώ που με κάνεις να χαμογελώ κάθε μέρα για έναν ολόκληρο χρόνο. Να χαιρόμαστε αυτή την ειδική ημέρα και με την ευχή να ζήσουμε πολλές ακόμα ημέρες. Σε αγαπώ!» «Περιζήτητος γαμπρός ο Ηλίας Σάρρας», «ένα πολύ καλό και απλό παιδί» λένε όλοι όσοι τον γνωρίζουν.

Στο παρελθόν είχε δεσμό με τη Λίζα Τζάκσον, το μοντέλο με καταγωγή από την Τζαμάικα, το οποίο έγινε παγκοσμίως γνωστό όταν είχε λάβει μέρος στο αμερικανικό «Next top model», αλλά και με την Ελληνοουκρανή Κάτια Δέδε.

ilias
Οι Ηλίας Τσουρεκάς και Ηλίας Σάρρας

Ηλίας Τσουρεκάς – Νιόβη Τσόγια

Το τρίτο glam ζευγάρι που εμφανίστηκε στον κοσμικό γάμο ήταν ο ωραίος γιος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας Ζαφείρη και Μαριάννας Τσουρεκά, Ηλίας Τσουρεκάς (με την Νιόβη Τσόγια), ο οποίος συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση αντιπροσωπεύοντας στην Ελλάδα τους πιο διάσημους οίκους μόδας μέσω των καταστημάτων Luisa σε Κολωνάκι, Κηφισιά και Μύκονο.

photo 4
Οι Ηλίας Τσουρεκάς και Νιόβη Τσόγια

Μάλιστα, στο νησί των ανέμων, στο hot party του Luisa Beach για τον οίκο Dolce & Gabbana έβγαλε την πρώτη του επίσημη φωτογραφία με την αγαπημένη του Νιόβη Τσόγια, με την οποία είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια. Το ζευγάρι συγκαταλέγεται στα πιο ταιριαστά και κομψά ζευγάρια της αθηναϊκής society.

Ο Ηλίας Τσουρεκάς λατρεύει τον γιο του Ζαφείρη, τον οποίο έχει αποκτήσει από τη σχέση του στο παρελθόν με τη Μαρία Βιγκοπούλου.

H όμορφη και διακριτική Νιόβη απασχολείται στον τομέα του τουρισμού και του VIP hospitality, πέρασε για ένα διάστημα από τον χώρο της τηλεόρασης, ενώ υπήρξε πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης στην ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...