Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Το σχόλιο που άκουσε από τον πατέρα του και τον συγκίνησε

«Ταυτότητα έχω εγώ ο ίδιος, δεν χρειάζεται να έχω από τα χρήματα. Δεν έχω πολλά χρήματα, έχω αυτά που μου αναλογούν»

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» συνάντησε τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, ο οποίος μίλησε για τον πατέρα του, τη σχέση του μαζί του, τον θυμό, τα χρήματα αλλά και τον εαυτό του.

Αναλυτικότερα ανέφερε πως: «Είναι ένα διαβατήριο τα χρήματα. Είμαι ευτυχής γιατί μπορώ και βιοπορίζομαι από αυτό που αγαπάω. Ταυτότητα έχω εγώ ο ίδιος, δεν χρειάζεται να έχω από τα χρήματα. Δεν έχω πολλά χρήματα, έχω αυτά που μου αναλογούν».

Όσον αφορά τον θυμό δήλωσε: «Θυμώνω συχνά. Όπως έλεγε ο συγχωρεμένος ο Σάκης Μπουλάς: ο άνθρωπος που θυμώνει εύκολα είναι άνθρωπος που παλεύει χρόνια μόνος του. Με θυμώνει η αγένεια, η έλλειψη σεβασμού, ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε ο ένας στον άλλο. Με ενοχλεί που αυτή τη στιγμή εμείς εδώ μιλάμε και σε ένα άλλο σημείο της γης πολεμάνε».

«Συνήθως στις πρεμιέρες μου δεν καλώ κανέναν. Ο πατέρας μου έρχεται από μόνος του, γιατί θέλει. Συνήθως μου λέει καλά λόγια, πολλές φορές μου έχει πει και αρνητικά. Δεν είμαστε πάντα τέλειοι. Κάποια στιγμή πρέπει να είμαστε και άθλιοι, για να ξέρουμε από πού να ξεκινήσουμε. Το ωραιότερο κοπλιμέντο που έχω ακούσει από τον πατέρα μου ήταν, όταν ήρθε σε μια παράσταση με ιδιαίτερη πλοκή και κατέβηκα μετά να τον βρω, με κοίταξε και μου είπε μεγάλωσες», είπε ο ηθοποιός για τον πατέρα του.

Τέλος, πρόσθεσε τα εξής: «Είμαι εξωφρενικά αυστηρός με τον εαυτό μου. Εστιάζω κυρίως στα αρνητικά σε όλα τα επίπεδα, για να ξέρω τι κάνω λάθος. Με βοηθά να καταλαβαίνω πού μπορώ να εξελιχθώ και να μην είμαι στάσιμος, να μη νομίζω για τον εαυτό μου ότι είμαι ντε και καλά κάτι φανταστικό. Δεν είμαι, είμαι άνθρωπος όπως όλοι με καλές και κακές πλευρές και προσπαθώ να τις εξελίξω».




spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα