Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θέμης Αδαμαντίδης: Ξανά το όνομά του σε περίεργη υπόθεση – Τάσεις αυτοκαταστροφής

Με τάσεις αυτοκαταστροφής το λαϊκό ίνδαλμα!

Έχοντας συλληφθεί αρκετές φορές σε παράνομες χαρτοπαιχτικές λέσχες και έχοντας απασχολήσει αρνητικά τη δημοσιότητα με την καταγγελία της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη, περί ξυλοδαρμού της,

kirki adamantidisκαι εσχάτως με την εμπλοκή του ονόματός του στο οργανωμένο κύκλωμα που έκανε «ντελίβερι» κοκαΐνης σε νυχτερινά κέντρα και VIP πελάτες, ο -κατά τα άλλα ταλαντούχος- Θέμης Αδαμαντίδης μοιάζει με αυτοκαταστροφικό ήρωα ταινίας της νουβέλ βαγκ, ο οποίος έχει βαλθεί να αποδείξει ότι βαδίζει σχεδόν αυτάρεσκα προς την… αυτοχειρία!

themis adamantidis338

Αν και θεωρείται από τις πιο σημαντικές ανδρικές φωνές, στη συνείδηση των περισσοτέρων ο 64χρονος λαϊκός βάρδος, με τις αξεπέραστες επιτυχίες, είναι ταυτισμένος με τον εθισμό του στον τζόγο, που τον έφερε επανειλημμένα αντιμέτωπο με τον νόμο.

adamantidi Είναι χαρακτηριστικό πως μέσα σε διάστημα μόλις ενάμιση χρόνου συνελήφθη τέσσερις φορές να παίζει τυχερά παιχνίδια σε παράνομες λέσχες, με συνέπεια αυτή του η «αδυναμία» (σ.σ.: που είχε, ωστόσο, το θάρρος να παραδεχθεί σε τηλεοπτική εκπομπή, λέγοντας «δεν το καυχιέμαι, αλλά δεν το κρύβω») να φτάσει να γίνει… ανέκδοτο!

Διαβάστε επίσης: Θέμης Αδαμαντίδης – Βαρβάρα Κίρκη: «Είμαστε ένα παθιασμένο ζευγάρι»
 Στα τέλη του περασμένου Ιουνίου το όνομα του αγαπημένου τραγουδιστή μονοπώλησε ακόμα μία φορά τα μέσα ενημέρωσης, όταν η σύντροφός του Βαρβάρα Κίρκη ισχυρίστηκε ότι της εξαπέλυσε λεκτική και σωματική επίθεση ενώ περίμενε στο αυτοκίνητό του, που ήταν παρκαρισμένο έξω από ένα κατάστημα τυχερών παιχνιδιών επί της οδού Γούναρη, στην Ανω Γλυφάδα.

9954 VARVARA KIRKI 1472022

«Με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλότσησε δυνατά στον γοφό μου…» είχε περιγράψει η πρώην σύντροφος του Αδαμαντίδη, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, που ανέβαλε τη δίκη για τις 4 Οκτωβρίου. Παρ’ όλα αυτά, προτού καν συμπληρωθεί ενάμισης μήνας από το επεισόδιο, ο δημοφιλής τραγουδιστής και το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια του High TV αποφάσισαν να δώσουν και δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, αποσύροντας και τις μηνύσεις που είχαν υποβάλει εκατέρωθεν!

themis adamantidis336

Το τελευταίο… στραβοπάτημα του «κακού παιδιού» της πίστας (σ.σ.: έχει ερμηνεύσει και τραγούδι με αυτόν τον τίτλο!) ήρθε στο φως πριν από μερικά 24ωρα, όταν εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης, που είχε γεμίσει με «λευκή σκόνη» την κοσμική Αθήνα. Οπως έγινε γνωστό, ανάμεσα στους τέσσερις συλληφθέντες ήταν και ο Βούλγαρος κουμπάρος του Θέμη Αδαμαντίδη, με το ψευδώνυμο «Sgorpio», ο οποίος είχε παντρέψει τον τραγουδιστή με τη μητέρα των δύο από τα πέντε παιδιά του Αναστασία Στεφάνοβα.

themis adamantidis334Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω στο σπίτι του στη Βάρη, όπου έκρυβε τα ναρκωτικά. Το όνομα του λαϊκού καλλιτέχνη, που φιγουράρει στο νούμερο 8 του διαβιβαστικού της ΕΛ.ΑΣ., ήρθε και πάλι στο προσκήνιο, καθώς εμφανίζεται στη δικογραφία ως «αγοραστής». Μάλιστα, για την προμήθεια της κοκαΐνης ο ίδιος φέρεται ότι χρησιμοποιούσε κωδικές ονομασίες και συνθηματικά, όπως «στίχος», «ρεφρέν», «λεπτά», «ψωμάκι» και «Παναθηναϊκός»!

Themis Adamantidis1

Χαρακτηριστική είναι η συνομιλία που διημείφθη στις 13.32 της 14ης Οκτωβρίου και από την οποία προκύπτει ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης ζητούσε από τον φερόμενο ως «εγκέφαλο» της σπείρας και κουμπάρο του να συναντηθούν, ώστε να παραλάβει μια αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε ποσότητα κάνναβης αξίας 70 ευρώ. Επίσης, συζητούσαν για δύο ποσότητες κοκαΐνης και ποια επιθυμεί ο Αδαμαντίδης να παραλάβει, χρησιμοποιώντας τους κωδικοποιημένους όρους «στίχος» και «ρεφρέν» για να προσδιορίσουν την κοκαΐνη:

Αρχηγός: Ελα.

Αδαμαντίδης: Πότε θα έρθεις;

Αρχηγός: Σε μισή ώρα περίπου θα είμαι σπίτι σου.

Αδαμαντίδης: Αντε μπράβο, ναι, δεν είναι ο ίδιος ακριβώς, είναι άλλος ο «φίλος» μας, ε;

Αρχηγός: Αυτό το τελευταίο δεν σου άρεσε;

Αδαμαντίδης: Ωωω, καλά θα τα πούμε, έλα θα τα πούμε.

Αρχηγός: Περίμενε, ρε, έχω και το τελευταίο, ακούς;

Αδαμαντίδης: Ναι, ναι, το προτελευταίο θέλω.

ADAMANTIDIS 1

Αρχηγός: Και το προηγούμενο.

Αδαμαντίδης: Ελα, έλα θα τα πούμε.

Αρχηγός: Οταν ήρθα στο σπίτι, δεν μου είπες ο τελευταίος «στίχος».

Αδαμαντίδης: Ε, ναι, εντάξει, δεν θα σου πω. Σου λέω, θα σου πω.

Αρχηγός: Εχω δύο «στίχους».

Αδαμαντίδης: (Ακατάληπτο) γεια, γεια.

Αρχηγός: Και τι άλλο να κάνω (γέλια).

Αδαμαντίδης: Αλλαξε το «ρεφρέν», έλα γεια.

Αρχηγός: Γεια…

Από άλλη συνομιλία, η οποία καταγράφηκε στις 21.01 της 16ης Δεκεμβρίου, προκύπτει ότι ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης επρόκειτο να παραδώσει στο σπίτι του τραγουδιστή μια αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε τουλάχιστον 0,5 γραμμάρια κοκαΐνη, αντί του ποσού των 35 ευρώ:

Αδαμαντίδης: Θα έρθεις μια βολτίτσα προς τα δω, να σε δω λίγο;

Αρχηγός: Ναι, αν με χρειάζεσαι, βεβαίως.

Αδαμαντίδης: Το χθεσινό και θέλω να μου φέρεις και ένα πακέτο τσιγάρα και, αν μπορείς, φέρε και 2,2 από εκείνα τα μοβ.

Αρχηγός: Α! Και 1.000 εντάξει.

1adamantidis anastasia

Σύμφωνα με τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που έχουν καταγράψει οι Αρχές, ο φερόμενος ως αρχηγός συνομιλούσε και με μία άγνωστη γυναίκα, με το προσωνύμιο «Βαρβάρα». Το παράνομο οικονομικό όφελος της εγκληματικής οργάνωσης από την εμπορία ναρκωτικών υπολογίζεται σε 70.000 ευρώ, καθώς στις τουλάχιστον 750 «συναλλαγές» που διαπιστώθηκε ότι πραγματοποίησαν διακινήθηκαν τουλάχιστον 900 γραμμάρια κοκαΐνης και 500 γραμμάρια κάνναβης.

Η απάντηση του τραγουδιστή

Τη δική του απάντηση για τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν με το μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης που εξάρθρωσαν οι Αρχές πριν από μερικά 24ωρα έδωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος αρνήθηκε κάθε σχέση με την εγκληματική οργάνωση και απείλησε με την κατάθεση αγωγών!

«Είναι αλλόκοτα όλα αυτά που γράφονται και αδιακρισία μεγάλη. Εχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου, στον Αλέξη Κούγια, και θα κάνει αγωγές σε όσους έχουν εμπλέξει το όνομά μου στο θέμα αυτό» τόνισε ο 64χρονος λαϊκός τραγουδιστής, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι δεν έχει εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή του και ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση.

«Θα δουν αγωγές αυτή τη φορά, γιατί τους έχω αφήσει πολλές φορές και δεν έχω ασχοληθεί, αλλά τελικά κάνουν το παν, με οποιονδήποτε τρόπο, για να βγάλουν λεφτά και να κονομήσουν σε βάρος μου. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, ρε παιδιά» ανέφερε φανερά ενοχλημένος, για να καταλήξει με την εξής φράση: «Ευτυχώς που έχει φύγει η μανούλα μου από τη ζωή, γιατί, εάν μάθαινε όλα αυτά, αυτή τη στιγμή θα “έφευγε” από αυτήν την αιτία!».

φ5 3758 THEMIS ADAMANTIDIS 2932021
Ο Θέμης Αδαμαντίδης

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος του δημοφιλούς τραγουδιστή Αλέξης Κούγας έκανε λόγο για ψευδή δημοσιεύματα και διέψευσε ότι ο εντολέας του είναι κουμπάρος του φερόμενου «εγκεφάλου» της εγκληματικής οργάνωσης, τον οποίο ούτε καν γνωρίζει, όπως είπε. Ακόμη διευκρίνισε ότι στη δικογραφία φέρεται ότι υπάρχουν ελάχιστες συνομιλίες του κ. Αδαμαντίδη με κάποιο από τα φερόμενα μέλη της οργάνωσης, το οποίο δεν είναι κουμπάρος του, ούτε καν φίλος του, αλλά πιθανότατα είναι θαυμαστής.

«Εδώ και λίγες ώρες διακινείται η ψευδής είδηση ότι δήθεν ο κ. Θέμης Αδαμαντίδης, τον οποίο έχω την τιμή να εκπροσωπώ, έχει σχέση με την εγκληματική οργάνωση, της οποίας τα μέλη συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. και κατηγορούνται για εμπορία ναρκωτικών και άλλες παράνομες πράξεις, καθώς και ότι δήθεν ο κ. Αδαμαντίδης είναι κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης. Η είδηση είναι εντελώς ψευδής και συκοφαντική. Η αλήθεια είναι η εξής: Ο κ. Αδαμαντίδης δεν έχει καμία σχέση με κανένα από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και δεν είναι κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού της, τον οποίο ούτε καν γνωρίζει… Ο κ. Αδαμαντίδης δεν έχει συλληφθεί, είναι εντελώς ελεύθερος και έχει κληθεί μόνο ως μάρτυρας για να δώσει κατάθεση για την υπόθεση αυτή» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας. Τέλος, επισήμανε ότι έλαβε εντολή να κινηθεί νομικά κατά όσων αναπαρήγαγαν την είδηση.

«Ελαβα εντολή από τον κ. Αδαμαντίδη να στραφώ με μηνύσεις και αγωγές εις βάρος οιουδήποτε φυσικού προσώπου – δημοσιογράφου – παρουσιαστή οιασδήποτε τηλεοπτικής ή ραδιοφωνικής εκπομπής ή οιουδήποτε άλλου μέσου μαζικής ενημέρωσης που αναπαράγει την ως άνω ψευδή και συκοφαντική είδηση, και ήδη οι συνεργάτες μου συγκεντρώνουν στοιχεία, ώστε να στραφούμε δικαστικώς εναντίον τους» κατέληξε.







{{-PCOUNT-}}48{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...