Τετάρτη, 6 Αυγούστου, 2025

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε γιατί είπε «ναι» στο να φανεί το… γατάκι...

Υστερα από τρεις δεκαετίες η Σάρον Στόουν αποκάλυψε τον...

Η Σαράφογλου είναι η «εκλεκτή» της ΕΡΤ για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Η Μαρία Σαράφογλου από τον ΑΝΤ1, στην ΕΡΤ; Αυτή...

Σπυροπούλου και Μενεγάκη δεν… σκάνε που δεν βρίσκονται μπροστά στις κάμερες

Σπυροπούλου και Μενεγάκη δεν... πολυσκάνε για την απουσία τους...

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον και τα… κοράκια

«Τρώνε τα λεφτά μου» υποστηρίζει ουσιαστικά η κόρη του...

Σοφία Αλιμπέρτη: «Έπαθα κατάθλιψη και είπα “τώρα θα παίξω με τους δικούς μου κανόνες”»

«Δεν ήταν εύκολο εκείνο που ζούσα»

Η Σοφία Αλιμπέρτη σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας της και στη δύσκολη περίοδο που βίωσε.

«Ξεκίνησα από πολύ μικρή, από τα 12 μου χρόνια, όταν με «ξερίζωσαν» από την Κέρκυρα, όπου ζούσα, και με έφεραν στην Αθήνα. Ήταν τεράστιο το σοκ για εμένα. Σε μια πολύ ευαίσθητη ηλικία έχασα φίλους, παρέες, την αίσθηση της ασφάλειας και της ελευθερίας κι έπαθα κατάθλιψη. Τότε η μητέρα μου -ίσως ήταν και δικό της απωθημένο- με πήγε στην σχολή. Εγώ ήθελα να γίνω παιδίατρος ή αεροσυνοδός.

Καμιά σχέση μεταξύ τους τα επαγγέλματα, αλλά και καμιά σχέση με το θέατρο. Μπήκα σε ένα περιβάλλον κι εκεί γύρω στα 18 μου είπα “τώρα θα παίξω με τους δικούς μου κανόνες” και το έκανα.

Δεν ήταν εύκολο εκείνο που ζούσα καθώς, σε αντίθεση με τους συμμαθητές μου, από την μια είχα ένα πολύ σκληρό ωράριο κι από την άλλη έπρεπε να σταθώ δίπλα σε τεράστιους ηθοποιούς και να είμαι επαγγελματίας. Έκανα την πρώτη μου ταινία, τους Απέναντι, με τον Πανουσόπουλο και μετά ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον Δαλιανίδη. Δούλευα σε τρελούς ρυθμούς».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πατήρ, υιός και… πρώην στη Μύκονο

Ακόμα μια χρονιά ο Ιταλός επικεφαλής της ομάδας Alpine...

Μοντέλο του «GNTM» με sugar daddy εφοπλιστή

Oύτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα φανταζόταν...

Οικονομάκου φουλ στο ρετούς για σαφάρι μετά του Τσερέλα της

Με... όπλο τα φίλτρα και το ρετούς επιδόθηκε σε...

Ανασχηματισμός με νυν & πρώην πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών

Ποιες και ποιοι πρώην και νυν πορνοστάρ θα μπορούσαν,...

Μύκονος: Ο Μπέος που πάει νωρίς για νάνι και οι ξενύχτηδες

Και μπορεί, οι jet setters που πάρταραν στο event...