Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Αράχοβα: Κακουργηματική δίωξη σε βάρος συγκεκριμένου προσώπου για την κακοποίηση του χάσκι...

Με καθυστέρηση σχεδόν τεσσάρων μηνών από την κακοποίηση του...

Σημεία και τέρατα στην αμαρτωλή Μονής Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι της Λευκωσίας

Σείεται η Εκκλησία της Κύπρου με τον «Ρασπούτιν» ηγούμενο...

Το «ARROYO mini concerts» έρχεται τον Απρίλιο στο θέατρο Arroyo

Το “ARROYO mini concerts” είναι μια νέα διοργάνωση που...

Τα γράμματα της Νταϊάνα στον εραστή της και το «διαζύγιο» Ουίλιαμ –...

Τρόμος πιάνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ στην ιδέα ότι...

Θοδωρής Μεταξάς: Το «Μαύρο Ρόδο», ο Πανταζής και τα σχέδιά του

Το ρόδο του Λε-Πα ανθίζει

Υπηρετώντας χρόνια το λαϊκό τραγούδι και με σπουδαίες συνεργασίες στο ενεργητικό του, ο Θοδωρής Μεταξάς κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με τη συμμετοχή του στο επιτυχημένο σίριαλ «Μαύρο Ρόδο», όπου υποδύεται τον εαυτό του, συνεπαίρνοντας το καστ αλλά και τους τηλεθεατές με το ερμηνευτικό του ταλέντο.

Το νέο του τραγούδι, μάλιστα, με τίτλο «5 λεπτά», που κυκλοφόρησε από την Panik Platinum, σε μουσική και στίχους των Λευτέρη Πανταζή και Ρούλη Μακρίδη, απέκτησε βιντεοκλίπ με τους πρωταγωνιστές του «Μαύρου Ρόδου»! Ο τραγουδιστής μιλώντας στην «Espresso» αποκαλύπτει τις εμπειρίες του από τα γυρίσματα και εξομολογείται άγνωστες πτυχές της σχέσης του με τον Λευτέρη Πανταζή, ευχαριστώντας δημόσια τον μέντορά του.

Ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο «5 λεπτά». Μίλησέ μας για αυτό.

Είναι πολύ όμορφο τραγούδι, σε στίχους και μουσική του Λευτέρη Πανταζή και του Θοδωρή Μακρίδη, για τον έρωτα και την αγνή αγάπη. Για αυτό και επιλέχθηκε να ντύσει το κομμάτι του έρωτα του κεντρικού ζευγαριού στη σειρά.

Στην Αυτοκίνηση φέτος με τον Λευτέρη Πανταζή. Τι έχεις κερδίσει από αυτή τη συνεργασία;

Πάρα πολλά, ειδικά από τον Λευτέρη αλλά και από όλους τους συνεργάτες μας. Είναι από τις πολύ όμορφες συνεργασίες, από τις οποίες λαμβάνεις πολλά ερεθίσματα από πολύ αξιόλογους ανθρώπους. Mια σπουδαία συνεργασία και με τον Χρήστο Δάντη!

Γνωρίζουμε ότι ο Λε-Πα είναι κάτι σαν παραγωγός σου. Πώς έγινε αυτό;

Νομίζω ότι η σωστή λέξη είναι «μέντορας». Γνωριστήκαμε προ τριετίας, εν μέσω Covid, μέσω του Μάριου Καπότση, του γαμπρού του τώρα πια και αδελφικού μου φίλου, και κάναμε αρκετή παρέα. Ο Λευτέρης, άλλωστε, είναι η χαρά της ζωής.

Αν ένιωθες να πεις κάτι δημόσια για τον Λευτέρη Πανταζή, τι θα ήταν αυτό;

Θα του έλεγα ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τις πολύτιμες συμβουλές του, αλλά κυρίως για την τιμή που μου έκανε να μου χαρίσει τη φιλία του.

Πώς μπήκε το τραγούδι στη ζωή σου;

Δεν μπορώ να πω ότι υπήρξε μια συγκεκριμένη στιγμή που ένιωσα ότι θέλω να ασχοληθώ με τη μουσική, γιατί πολύ απλά ήταν κάτι που πάντα υπήρχε μέσα μου. Η μουσική και το τραγούδι είναι βιολογική ανάγκη για μένα.

Πρωταγωνιστείς, με την ιδιότητα του ερμηνευτή, στο «Μαύρο Ρόδο». Σε αναγνωρίζουν στον δρόμο, σε ρωτάνε για την εξέλιξη του σίριαλ; Πώς νιώθεις για αυτό;

Εχει τύχει να με αναγνωρίσουν, ναι. Και φυσικά όλοι αυτοί ρώτησαν για την εξέλιξη της ιστορίας, αφού πρόκειται για μια πολύ επιτυχημένη σειρά, που έχει αγαπηθεί από τον κόσμο. Αυτό που με χαροποιεί περισσότερο όμως δεν είναι η αναγνωρισιμότητα, αλλά ότι είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω σε μια τόσο καλή παραγωγή και να γνωρίσω πολύ αξιόλογους ανθρώπους που ήδη θαύμαζα για τη δουλειά τους.

Τι μπορείς να μοιραστείς μαζί μας για τις μελλοντικές εξελίξεις της σειράς; Υπάρχει και δεύτερη σεζόν;

Ολα τα ενδεχόμενα είναι ακόμα ανοιχτά, αν και πιστεύω ότι όλοι θα ήθελαν να συνεχιστεί και δεύτερη χρονιά. Οσο για τις εξελίξεις, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι σίγουρα θα υπάρξουν ανατροπές που θα συζητηθούν…

Τι σε δυσκόλεψε στα γυρίσματα;

Δεν μπορώ να πω ότι υπήρχε κάποια μεγάλη δυσκολία, αλλά έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο η παρουσία και η καθοδήγηση του σκηνοθέτη Κώστα Αναγνωστόπουλου. Το μόνο που με δυσκόλεψε, με ευχάριστο όμως τρόπο, ήταν το γεγονός ότι η πρώτη σκηνή που γύρισα ήταν με τον Λεωνίδα Κακούρη, τον οποίο θαύμαζα πάντα για τη δουλειά του και θεωρώ, έναν από τους κορυφαίους Ελληνες ηθοποιούς. Πήρα λοιπόν την «κρυάδα» του γυρίσματος, έχοντας να διαχειριστώ το άγχος τού αν θα μπορέσω να σταθώ δίπλα του, δεδομένου ότι δεν είμαι επαγγελματίας ηθοποιός. Και θέλω να τον ευχαριστήσω, γιατί με τον επαγγελματισμό του και την καθοδήγησή του είχαμε ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Εχεις βιώσει στη ζωή σου έναν «απαγορευμένο» έρωτα, όπως πραγματεύεται και η σειρά;

Δεν υπάρχει «απαγορευμένος» έρωτας. Ο έρωτας δεν παίρνει ταμπέλες.

Ποιο είναι το προσωπικό σου «Μαύρο Ρόδο»;

Η Ελισάβετ, η κόρη μου.

Η υποκριτική σε ιντριγκάρει;

Η υποκριτική είναι μέρος και της δικής μου δουλειάς. Οι τραγουδιστές οφείλουν να μπαίνουν σε πολλούς ρόλους, αναλόγως τού τι ερμηνεύουν. Κάθε τραγούδι, κάθε ερμηνεία είναι μια μικρή παράσταση που απαιτεί την ανάλογη μελέτη και προετοιμασία. Ακριβώς όπως συμβαίνει και στην υποκριτική.

Ο τραγουδιστής με τον Λεωνίδα Κακούρη

Στο «Survivor» θα συμμετείχες;

Οχι. Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι που μου ταιριάζει ως προσωπικότητα. Ασε που δεν αντέχω και την πείνα.

Τι περιμένουμε μουσικά στο μέλλον από τον Θοδωρή;

Ερχονται πολύ ωραία πράγματα, δισκογραφικά αλλά και σε ό,τι αφορά μελλοντικές εμφανίσεις. Αυτή τη στιγμή είμαστε στο στούντιο και ετοιμάζουμε μια πολύ δυνατή επανεκτέλεση ενός τραγουδιού που έκανε μεγάλη επιτυχία, και πιστεύουμε ότι αυτή η νέα club mix εκδοχή του θα αγαπηθεί πολύ.

{{-PCOUNT-}}36{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...