Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου, 2026

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Πρώτη πτήση με την 3χρονη κόρη τους...

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής διανύουν μια...

Μιχάλης Οικονόμου για την υιοθεσία του γιου του: «Το λέω και ανατριχιάζω»

Ο Μιχάλης Οικονόμου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης...

Δήμος Βερύκιος: «Έχουν ζητήσει πολλοί την απόλυσή μου»

Ο Δήμος Βερύκιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα»...

Αννίτα Πάνια – Νίκος Σαμοΐλης: Έκαναν κοινή εμφάνιση μετά τα σενάρια χωρισμού

Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση έκαναν η Αννίτα Πάνια...

Η Αναστασία Τερζή «αναστάτωσε» την Αυστραλία με τις αέρινες εμφανίσεις της

Στάση του «Terzis Travel» στην Αυστραλία την ώρα που η χώρα μας δεινοπαθεί από τις χιονοπτώσεις

Μπάνια σε θάλασσες (με καρχαρίες!), επανάληψη της (ανεπανάληπτης!) εμπειρίας του skydiving, νέες… γνωριμίες με κοάλα και ξέφρενη νυχτερινή διασκέδαση στο κοσμοπολίτικο Σίδνεϊ της Αυστραλίας για την Αναστασία Τερζή.

Μπορεί στην Ελλάδα η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» να έχει απομακρύνει από τις παραλίες ακόμη και τους πιο τολμηρούς χειμερινούς κολυμβητές, στη μακρινή χώρα των καγκουρό όμως είναι τώρα καλοκαίρι και η εκρηκτική τραγουδίστρια φαίνεται να απολαμβάνει στο έπακρο τις διακοπές της, φορώντας τα sexy μπικίνι της κάτω από τον καυτό ήλιο.

Μετά την περσινή, τετράμηνη παραμονή της στην αυστραλέζικη μεγαλούπολη, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς τραγουδούσε τότε στο ελληνικό κέντρο διασκέδασης Φεγγάρια, η Αναστασία επέστρεψε φέτος στο ίδιο μέρος για να δει τους φίλους που απέκτησε εκεί, να αποκτήσει με φυσικό τρόπο εξωτικό χρώμα στο δέρμα της και φυσικά να επαναλάβει μερικά από τα highlights του προηγούμενου ταξιδιού της.

Οπως για παράδειγμα το skydiving, που η ατρόμητη Ελληνίδα τόλμησε δεύτερη φορά, απολαμβάνοντάς το ακόμη περισσότερο από την πρώτη.

Ανέμελα μακροβούτια

Παράλληλα έκανε τα μπάνια της, πηγαίνοντας και φέτος στην παραλία με την πιο λευκή άμμο στον κόσμο, όπου είναι πολύ πιθανό να συναντήσει κανείς και καγκουρό. Η Αναστασία έχει εξοικειωθεί από πέρυσι με τα υπέροχα αυτά πλάσματα που ζουν μόνο στην Αυστραλία και πλέον με το που τα βλέπει τρέχει κοντά τους να τα χαϊδέψει. Το ίδιο ισχύει για τα κοάλα, για τα οποία μας ενημέρωσε μέσα από ανάρτησή της στο Instagram ότι κοιμούνται 20 ώρες την ημέρα, συστήνοντάς μας ένα από αυτά, ονόματι Κέβιν.

Το μόνο που η Αναστασία Τερζή δεν μπορεί να ευχαριστηθεί στην Αυστραλία όσο το ευχαριστιέται στην Ελλάδα είναι το κολύμπι στα ανοιχτά. Βλέπετε, τα νερά της Αυστραλίας είναι γεμάτα καρχαρίες και δεν είναι… σοφό να ξεμακρύνεις. Σε μία από τις επισκέψεις της, μάλιστα, σε παραλία του Σίδνεϊ η τραγουδίστρια είχε την ευκαιρία να φωτογραφήσει έναν μικρό καρχαρία που (άγνωστο γιατί) έφτασε μέχρι την ακτή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νονά Κίμπερλι!

Όταν στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν ο Κωνσταντίνος...