Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Η Κλέλια Ρένεση σε πορεία με την κορούλα της για το δυστύχημα στα Τέμπη – Διχασμός στο twitter

Η καταγγελία για τα χημικά στην πορεία και ο... κίνδυνος για το παιδί της

«Εμφύλιος» στο twitter για την Κλέλια Ρένεση και τα χημικά στην πορεία διαμαρτυρίας που έγινε την Κυριακή, με αφορμή το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη

klelia renesi4185Οι μισοί χρήστες που σχολίασαν την καταγγελία της ηθοποιού ότι οι δυνάμεις των ΜΑΤ έριξαν στους διαδηλωτές «τη μισή ληγμένη χημεία της αποθήκης τους» την υπερασπίστηκαν, ως μητέρα που πήγε να διαδηλώσει ειρηνικά με την κόρη της και υπέστη όλη αυτήν την ταλαιπωρία.

kleilia

Υπήρξαν, ωστόσο, και οι άλλοι μισοί που την κατηγόρησαν για πολιτική σκοπιμότητα και της «χρέωσαν» διασυνδέσεις με τον Αλέξη Τσίπρα, δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφίες από παρελθοντική συνάντησή της με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τη γυναίκα του Μπέττυ Μπαζιάνα στην Αίγινα. Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μπήκε στο top 5 των τάσεων του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης το τελευταίο 24ωρο.

Διαβάστε επίσης: Έξω φρενών ο Αντώνης Κανάκης για τα Τέμπη: «Ντρέπεσαι που ζεις σε αυτή τη χώρα, για όσους κυβερνούν»

«Ξεφτίλες… βρισκόμασταν εκεί και κλαίγαμε για τις αθώες ψυχές που πήρατε στον λαιμό σας! Μας πνίξατε με την τρομοκρατία σας… δεν ντρέπεστε! Και κανείς δεν μιλάει… Εκεί με τα παιδιά και τα σκυλιά μας… μην το αφήσετε να περάσει!» έγραψε ένας. «“Εκθέτει ανήλικο σε κίνδυνο η Κλέλια Ρένεση” φωνάζουν οι δεξιοί, επειδή πήγε με το παιδί της σε πορεία.klelia renesi 1 Τουλάχιστον αναγνωρίζουν ότι το πολίτευμα της χώρας δεν είναι πλέον η Δημοκρατία. Είναι ένα θετικό βήμα» υπερασπίστηκε την ηθοποιό ένας άλλος, απαντώντας έτσι για λογαριασμό της στα αρνητικά σχόλια που συγκέντρωσε. «Συγγνώμη, κράζετε τη Ρένεση που πήγε σε ειρηνική διαδήλωση και της ρίξανε χημικά! Ντροπή σας!» σιγόνταρε υπέρ της ένας τρίτος.

kklelia

«Η άλλη, αντί να πάρει το παιδάκι και να τρέξει, βάζει στόρι για να δούμε ότι πετάνε χημικά στο παιδί της, το αίμα της, την κόρη της. Αριστερή νοοτροπία!» σχολίασε στον αντίποδα χρήστης του twitter. «Παίρνει το νήπιο σε πορεία που ξέρει ότι θα γίνουν επεισόδια λόγω αναρχομπάχαλων του ΣΥΡΙΖΑ και φωνάζει ντροπή προς την Αστυνομία, αντί να ντρέπεται η ίδια που εργαλειοποιεί και βάζει σε κίνδυνο το παιδί της» κατηγόρησε την ηθοποιό ένας άλλος. «Η Κλέλια τον Ιούλιο του 2018 δεν έκανε πορείες. Ηταν έναν μήνα διακοπές στη Γαύδο και δεν έβγαλε ΑΧΝΑ για το Μάτι. Η Κλέλια είναι για γέλια» σημείωσε κάποιος τρίτος, ενώ άλλοι κοινοποίησαν μια παλιά εικόνα της ηθοποιού με τον Αλέξη Τσίπρα στην Αίγινα, κατηγορώντας την ότι τον «ξεπλένει».

Διαβάστε επίσης: Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος εν μέσω εθνικού πένθους «συσκεπτόταν» σε πολυτελές ξενοδοχείο της Δράμας

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...