Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Πένθος για τον Νίκο Ψαρρά – «Είναι η πρώτη μεγάλη απώλεια που βιώνω»

«Ο πατέρας μου χτύπησε, έπρεπε να κάνει μία επέμβαση, εγώ τον πήγα στο νοσοκομείο, άλλα τελικά έφυγε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη»

Ο Νίκος Ψαρράς βιώνει πένθος καθώς έχασε πρόσφατα τον πατέρα του και το αποκάλυψε σε συνέντευξή του.

«Έχασα τον πάτερα μου πριν από 50 μέρες περίπου, ο μπαμπάς μου έφυγε ξαφνικά, άλλα δεν τον αποχαιρέτησα δημοσίως. Το πένθος είναι πολύ προσωπικό πράγμα και δυστυχώς το φέρεις για καιρό, ο χρόνος δεν το γιατρεύει άλλα το επιδεινώνει, είναι η πρώτη μεγάλη απώλεια που βιώνω.

Ο πατέρας μου χτύπησε, έπρεπε να κάνει μία επέμβαση, εγώ τον πήγα στο νοσοκομείο, άλλα τελικά έφυγε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη. Είναι σκληρό να χάνεις τους γονείς σου, άλλα είναι η φυσική ροή των πραγμάτων, τα παιδιά πρέπει να κηδεύουν τους γονείς και όχι το αντίθετο».

Και πρόσθεσε μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για το γιο του. Ο Πάνος σοκαρίστηκε που έχασε τον πάππου του, του βγήκε μεγάλη στενοχώρια, του είπα πως κι εγώ σκεφτόμουν πάντα πως θα είναι η στιγμή που θα χάσω τους γονείς μου. Το μεγαλύτερο άγχος μου ήταν πως θα γυρίσω να κοιμηθώ μόνος στο σπίτι, άλλα αγκαλιάζοντας εσένα και τη μαμά, η μίση μου λύπη έφυγε. Ο γιος μου, μού είπε “αν φεύγει η λύπη με την αγκαλιά, μόλις παρκάρεις θα σε αγκαλιάσω”».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...






Μποζουκια Αθηνα