Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Ο Σπύρος Σαραφιανός ποζάρει με το γιο του

Πατέρας και γιος πόζαραν αγκαλιά!

Ο Σπύρος Σαραφιανός στην προσωπική του ζωή περνάει τις ομορφότερες στιγμές καθώς πριν από δύο χρόνια έγινε πατέρας και βιώνει την απόλυτη ευτυχία.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Σασμός» δημοσίευσε φωτογραφία στο Instagram αγκαλιά με το γιο του. Έκανε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς και πέρασε το Πάσχα παρέα με την οικογένειά του.

«Σε εμένα προσωπικά ο Σασμός χάρισε μια μεγάλη επιτυχία στην καριέρα μου. Κακά τα ψέματα είναι πολύ σημαντικό για έναν ηθοποιό να παίζει σε ένα σίριαλ που βλέπει σχεδόν όλη η Ελλάδα. Δεν είναι λίγο για έναν καλλιτέχνη -κι έχω παίξει σε πολλές σειρές και σε πόσες ακόμα θεατρικές παραστάσεις- να συνεργάζεται με τόσους άξιους συναδέλφους., τόσο σημαντικούς ηθοποιούς του θεάτρου. Μόνο ευλογία είναι αυτό που ζω. Εμένα, όμως, ο Σασμός με έχει σημαδέψει και προσωπικά, καθώς η γυναίκα μου ήταν έγκυος κατά τη διάρκεια του σίριαλ, κι όταν γεννήθηκε το παιδί μας, με πήραν τηλέφωνο και μου το είπαν ενώ εγώ έπαιζα μια σκηνή.

Τι άλλο να ζητήσω λοιπόν από αυτήν τη συγκλονιστική χρονιά; Να είναι ο γιος μου τυχερός και με υγεία κι ο Σασμός να έχει την ίδια και μεγαλύτερη επιτυχία τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον Alpha. Ο κόσμος έχει ταυτιστεί με τον Σασμό, πρόκειται για μια σειρά αξιώσεων με εξαιρετικό σενάριο, καλή σκηνοθεσία κι εξαιρετικές ερμηνείες. Συνέχισε με επιτυχία το δρόμο που άνοιξαν οι Άγριες Μέλισσες κι ελπίζω η ελληνική μυθοπλασία να μείνει σε αυτόν.

Οι Άγριες Μέλισσες κι ο Σασμός έβαλαν τα λιθαράκια. Θα μου πείτε και στο παρελθόν είδαμε το Νησί. Ναι, το είδαμε, ήταν ένα αριστούργημα αλλά δεν είχε συνέχεια. Μετά ήρθε η οικονομική κρίση και σταμάτησε η ελληνική μυθοπλασία».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης λίγο καιρό...




Μποζουκια Αθηνα