Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο πατέρας Παύλος με την «Αλίκη στο Ναυτικό» και άλλα χιουμοριστικά...

Ο πατήρ Παύλος έχει γίνει viral στο TikTok, ανεβάζοντας...

Η πρεμιέρα του έργου «The Big Game» με Στεριανού και Θωμά

Πρεμιέρα στο θέατρο Αλκμήνη για το «The Big Game»...

Γεωργιανός εξωσχολικός μπούκαρε σε γυμνάσιο της Κυψέλης, χτύπησε μαθητή με σφυρί και...

Σκηνές τρόμου που βλέπουμε συχνά στις ΗΠΑ εκτυλίχθηκαν στο...

Ταξιδάκι στη Ρώμη για τα… πιτσουνάκια Βανδή και Μπισμπίκη

Κάτω από την πανσέληνο της Ρώμης χάρηκαν τον έρωτά...

Glam party στο πριγκιπάτο του ΟΑΚΑ

ΜΕΛΙΣΣΕΣ, dj και 300 καλεσμένοι για χάρη της νεοφώτιστης εγγονής Victoria του Κώστα Καίσαρη

Παραμονή των εθνικών εκλογών και παραμονή της ονομαστικής εορτής του «άρχοντα των δαχτυλιδιών» Κώστα Καίσαρη, δόθηκε το υπερπαραγωγή πάρτι προς τιμήν της νεοφώτιστης εγγονής του Victoria Persy.

anastasia kaisari
Tomas Persy και Αναστασία Καίσαρη

Μετά το μυστήριο της βάπτισης, σε κλειστό κύκλο, οι ευτυχισμένοι γονείς, η designer κοσμημάτων Αναστασία Καίσαρη και ο βελγικής καταγωγής επιχειρηματίας σύζυγός της Thomas Persy, παρέθεσαν ένα πάρτι σε χώρο του ΟΑΚΑ, που παρέπεμπε σε σκηνικό εμπνευσμένο από το μιούζικαλ «Victor Victoria».

Μπορεί, λοιπόν, η περίοδος της πανδημίας να ανέβαλε τους χορούς και τις κοσμικότητες της βάπτισης της πρωτότοκης κόρης τους Χριστιαννούλας, αλλά τόσο οι γονείς της όσο και ο παππούς Καίσαρης πήραν τη… ρεβάνς οργανώνοντας το πάρτι της χρονιάς για τη δευτερότοκη κόρη τους. Αν και επιθυμία της Αναστασίας Καίσαρη και του συζύγου της ήταν να τελεστεί το μυστήριο αρχικά στη Μύκονο και να καλεστούν στο dinner party μετά τη βάπτιση μόνο φίλοι τους, η κατάσταση ξέφυγε λόγω των εκατοντάδων φίλων του χρυσού ζεύγους Κώστα και Χριστιάννας.

kaisaris
Κώστας και Χριστιάννα Καίσαρη

Ήταν ένα πάρτι που, πέρα από τη χλιδή του, συζητήθηκε για το απίστευτο κέφι των καλεσμένων, όλων των ηλικιών, αφού κατάφερε να ενώσει και να διασκεδάσει όχι μόνο τους φίλους του νεαρού ζευγαριού, αλλά και τους φίλους των γονιών τους, που δεν σταματούσαν να χορεύουν ως τις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής!

Περισσότερα από 300 άτομα, λοιπόν, έδωσαν το «παρών» το βράδυ του Σαββάτου σε χώρο του ΟΑΚΑ, που είχε μεταμορφωθεί από τη Φαίη Βαλλίδη, με χιλιάδες πολύχρωμα λαμπιόνια, και φάνταζε μεταξύ ροντέο, λούνα παρκ και σκηνής θεάτρου. Η είσοδος, πάντως, από την οποία πέρασαν όλοι οι καλεσμένοι, δίνοντας τις ευχές τους στους ευτυχισμένους γονείς, παρέπεμπε σε παλάτι, προς τιμήν της νεοφώτιστης «πριγκίπισσας» Victoria.

kaisari vaftisi
Πλούσια εδέσματα για τους καλεσμένους

Βασιλικοί μπουφέδες

Στον τεράστιο χώρο υπήρχαν παντού καναπέδες και μικρά τραπέζια, ενώ την παράσταση, εκτός από το ντεκόρ, έκλεψαν οι… βασιλικοί -ομολογουμένως- μπουφέδες με χαβιάρι και αστακό που είχε επιμεληθεί η Fine Foods Collection του επιχειρηματία Γιάννη Στασινόπουλου. Μετά το φαγητό, στη σκηνή που είχε στηθεί στον χώρο ανέβηκε και τραγούδησε το συγκρότημα ΜΕΛΙΣΣΕΣ, με τον Χρήστο Μάστορα να δίνει το σύνθημα για να ανάψει το κέφι.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου, ο Νίκος Τσάκος, η Σήλια Κριθαριώτη, ο Πόλυς και η Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, ο δρ Γιάννης Κούστας με τη σύζυγό του Δήμητρα, που έκλεψε την παράσταση ακόμα μία φορά με την εμφάνισή της, η Φανή Αϊσάλ-Γραμματικόγιαννη, σύζυγος του Τούρκου billionaire Ουνάλ Αϊσάλ, ο Βασίλης και η Ρόη Αποστολοπούλου, ο Γιάννης και η Σοφία Καραγεώργη, τα ζεύγη Διβάνη, Τσουκαλά, Δαλακούρα, Φειδάκη, Ροδοπούλου, Τσαβλίρη, Παναγιωτίδη, Μαυρή και ο Αντώνης Βουράκης με την κόρη του Ουρανία Βουράκη.

dj betto
O dj BETTO

Η έκπληξη, όμως, που επιφύλαξαν οι ευτυχισμένοι γονείς στους εκατοντάδες φίλους τους ήταν ο διάσημος guest dj και μουσικός παραγωγός BETTO, με τη νεολαία –με… αρχηγό τον Αλέξανδρο Τσαβλίρη– να ξεσαλώνει μέχρι το πρωί!

O λαμπερός γάμος και η δεξίωση αλά Bollywood

Η κόρη του κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Thomas Persy τον Δεκέμβριο του 2019. Το ευτυχισμένο ζευγάρι έκανε δύο γάμους, καθώς ο γαμπρός είναι Βέλγος και καθολικός. Στον ορθόδοξο, μάλιστα, τους νεόνυμφους τίμησε με την παρουσία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα.

kaisari oikogeneia
O Kώστας και η Χριστιάννα Καίσαρη με την κόρη τους Αναστασία

Την παράσταση, πάντως, εκτός από την ομορφιά της νύφης, την ευγένεια του γαμπρού και τη χαρά του Καίσαρη, έκλεψε το φαντασμαγορικό dinner party. Η δεξίωση έγινε σε πρώην αποθήκη της αμερικανικής βάσης του Ελληνικού, η οποία αναδιαμορφώθηκε ειδικά για το συγκεκριμένο χαρμόσυνο γεγονός, θυμίζοντας πλατό του Bollywood. Το σκηνικό ήταν πραγματικά εντυπωσιακό και ξεπερνούσε κάθε φαντασία, με φιλαρμονική από την Κέρκυρα, πασαρέλα μοντέλων που ήταν ντυμένα… αγγελάκια της Victoria’s Secret και live show από τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...