Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αλησμόνητη περιπέτεια στο check in για τη Ζέτα Μακρυπούλια, που ήθελε να πετάξει για Σάμο

«Καλύτερα με αερόστατο, παρά με τη Sky Express»

Αλησμόνητη θα μείνει στη Ζέτα Μακρυπούλια η εμπειρία που είχε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στο οποίο υπάλληλοι την ενημέρωσαν ότι έχασε την πτήση της για Σάμο, όπου σχεδίαζε να περάσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, επειδή καθυστέρησε μόλις τρία λεπτά να κάνει check in!

zeta makrypoulis0606
Η Ζέτα Μακρυπούλια

Έξαλλη η παρουσιάστρια του «Rouk Zouk» μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της τις δυσάρεστες εντυπώσεις της από την αεροπορική εταιρία Sky Express, ανεβάζοντας ένα οργισμένο story στα social media. Οπως εξήγησε η όμορφη ηθοποιός, βρισκόταν στην ώρα της στο αεροδρόμιο, όμως λίγο πριν από την επιβίβαση και προτού κάνει check in επισκέφθηκε την τουαλέτα.

Ανάρτησε βίντεο

«Ημουν στο αεροδρόμιο κανονικά στην ώρα μου, ξεκίνησα να πάω για το check in. Οταν κατέβηκα κάτω, λέω “ας πάω και λίγο στην τουαλέτα ένα λεπτό, να μην το έχω και αυτό στον νου μου”» ακούγεται να λέει στην αρχή του βίντεο που ανάρτησε. Οπως είπε, γυρίζοντας από την τουαλέτα είδε ότι δεν υπήρχε ουρά και θέλησε να ρωτήσει δύο εργαζόμενες τι συνέβη: «Φτάνω, λοιπόν, στο check in και ήταν άδειο. Ηταν δύο κοπέλες που δεν είχαν και πρόθεση να βοηθήσουν. Λέω: “Παρακαλώ για τη Σάμο;” Μου λένε “το χάσατε, έπρεπε να ήσασταν εδώ 20 λεπτά πριν”. Λέω: “Μα, είμαι 20 λεπτά πριν εδώ”. “Οχι, είναι και 43’” μου απαντούν “έχετε αργήσει τρία ολόκληρα λεπτά”. Λέω: “Κάνατε κάποια ανακοίνωση; Γιατί δεν άκουσα κάτι. Ημουν στο αεροδρόμιο, απλά είχα μπει στην τουαλέτα”.

Μου απαντούν λοιπόν ότι “δεν κάνουμε πια ανακοινώσεις, οπότε δεν υπάρχει κάποια λύση”. Πρέπει να ανέβω πάλι πάνω και να δω αν υπάρχει κάποια άλλη πτήση κ.λπ. Πηγαίνω πάνω, ήταν μια ευγενέστατη κυρία, δεν μπορώ να πω, η οποία όχι μόνο με ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει άλλη πτήση, όχι μόνο δεν κάνουν πια ανακοινώσεις, δεν επιστρέφουν και τα χρήματα του εισιτηρίου».

Ζέτα Μακρυπούλια

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια θέτει δύο απορίες στο κοινό της, εκφράζοντας παράλληλα την έντονη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι έφτασε στην… πηγή και δεν την άφησαν να πιει νερό! «Μπήκα λίγο στο σάιτ, έψαξα και είδα πάρα πολλά τέτοια παράπονα από πάρα πολύ κόσμο για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Οπότε, έχω κάνα δυο απορίες που θέλω να μου λύσετε. Πρώτη απορία: Από πότε σταμάτησαν οι ανακοινώσεις στα αεροδρόμια; Που δεν σταμάτησαν οι ανακοινώσεις στα αεροδρόμια, σταμάτησαν οι ανακοινώσεις στη Sky Express.

Γιατί άλλα last calls τα άκουγα όσο καθόμουν στο αεροδρόμιο, αποσβολωμένη από αυτό που μου είχε συμβεί; Δεύτερη απορία: Πώς μπορώ να το μάθω εγώ αυτό; Πώς μπορώ εγώ, ο πελάτης σας, να ενημερωθώ;» αναρωτιέται εμφανώς οργισμένη. Η τοποθέτηση της Ζέτας Μακρυπούλια δίχασε το διαδίκτυο, με πολλούς χρήστες που είχαν παρόμοιες εμπειρίες να τάσσονται με το μέρος της. «Μην το ψάχνετε, έχει δίκιο. Δείτε τα χιλιάδες αρνητικά reviews της εταιρίας online» ήταν η παρότρυνση ενός εξ αυτών.

Αλλος χρήστης έγραψε: «Παιδιά, όσοι υποστηρίζετε τη Sky Express μάλλον δεν έχετε εμπειρία από τη συγκεκριμένη εταιρία. Καλύτερα να πετάξεις με αερόστατο παρά με τη Sky Express». Ωστόσο, υπήρξαν και χρήστες που επέκριναν έντονα τη στάση της παρουσιάστριας, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχε λόγος να της γίνει διευκόλυνση εφόσον δεν τήρησε τους κανόνες. «Στα αεροδρόμια όλου του κόσμου υπάρχουν κανόνες. Δεν πάμε όπου μας γουστάρει» έγραψε ένας επικριτής της ηθοποιού.

Πάντως, λίγες ώρες αργότερα, η Ζέτα Μακρυπούλια επιχείρησε να ρίξει τους τόνους και να κάνει χιούμορ με αυτό που της συνέβη, αναρτώντας ένα ευφάνταστο meme που την απεικονίζει να κάνει… sky diving κρατώντας μια πινακίδα, η οποία γράφει: «Πάω για κατούρημα»!

makrypoulia anartisi

«Kαθημερινά, οι άνθρωποί μας εφαρμόζουν με συνέπεια και υπευθυνότητα όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ώστε να διασφαλίζεται το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και φροντίδας των επιβατών μας τόσο στο έδαφος όσο και στην πτήση» ήταν η επίσημη απάντηση της Sky Express με αφορμή την ανάρτηση της παρουσιάστριας στα κοινωνικά δίκτυα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε live πως έχει παντρευτεί. Ηταν...

Θανάσης Κουρλαμπάς: Αυτή είναι η γλυκύτατη σύζυγός του

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...