Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Τέλος εποχής για τον sugar daddy της πολιτικής

Γάμοι, call girls, βίλες οργίων και «αποζημιώσεις» από «χρυσό» σε ερωμένες

H είδηση του θανάτου χθες το πρωί του Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε ηλικία 86 ετών, με την κατάσταση της υγείας του να έχει επιδεινωθεί ραγδαία μετά και τη νέα εισαγωγή του την Παρασκευή στο νοσοκομείο San Raffaele του Μιλάνου, δεν σκόρπισε θλίψη μόνο στα πέντε παιδιά του, στους οπαδούς της Forza Italia και στους συνεργάτες του, αλλά θα ντύσει στα μαύρα και αρκετές από τις συζύγους του και τις αμέτρητες ερωμένες που πέρασαν κατά καιρούς από το κρεβάτι του.

Photo by Silvio Berlusconi on February 27 2023

Μπορεί η 33χρονη Μάρτα Φασίνα να είναι η θλιμμένη χήρα, παρότι ο Μπερλουσκόνι την είχε στο πλευρό του, πέρα από έμπιστη σύμβουλο, και ως… εικονική σύζυγό του με συμβολικό γάμο, όμως η λίστα των θλιμμένων θηλυκών για τον χαμό του Σίλβιο είναι τεράστια και μάλιστα βουτηγμένη στο παρασκήνιο! Οπως βουτηγμένο στο παρασκήνιο από την πρώτη στιγμή ήταν και το love story με τη Μάρτα, βουλευτή από το 2018 με το κόμμα του, με τα παιδιά του Μπάρμπαρα, Ελεονόρα και Λουίτζι από τον δεύτερο γάμο του με την καλλιτέχνιδα Βερόνικα Λάριο, κατά κόσμον Μίριαμ Ραφαέλα Μπαρτολίνι, να αντιδρούν, βάζοντας στο κάδρο τα κληρονομικά!

Λατίνος εραστής

Η προσωπική ζωή του μακροβιότερου μεταπολεμικά πρωθυπουργού της Ιταλίας θα μπορούσε να γίνει ταινία με τον τίτλο «Ο… μαχαραγιάς Λατίνος εραστής»! Ακόμη και βιβλίο με ένα προλογικό σημείωμα του τύπου «Διαβάστε πώς ο επιχειρηματίας και πολιτικός με το εμφυτευμένο κομοδινί μαλλί και την πορσελάνινη οδοντοστοιχία και τα μπότοξ κατάφερε να εμπλουτίσει τον θυελλώδη βίο του με μοντέλα, call girls, εστεμμένες καλλιστείων και τηλεπερσόνες».

mperlouskoni kentriki1306
Ο Καβαλιέρε με τη Μάρτα Φασίνα

Και η αλήθεια είναι πως κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα αχαλίνωτα «bunga bunga» πάρτι του στη Βίλα Σερτόζα στη Σαρδηνία, με τα 68 δωμάτια να μυρίζουν ιδρώτα και σπέρμα! Και ο ίδιος ο Καβαλιέρε ήταν γαλαντόμος απέναντι σε πολλές κυρίες που συνδέθηκαν μαζί του, προσφέροντάς τους ακόμα και πολιτικές θέσεις: από τη Νικόλ Μινέτι, που την έκανε βουλευτή Λομβαρδίας, μέχρι τη show woman Μάρα Καρφάνια, την οποία έχρισε υπουργό Ισων Ευκαιριών!

mperlouskoni mineti
Η Νικόλ Μινέτι

Και δεν ήταν μόνο η βίλα των 68 δωματίων που στέναζε από τα όργια του Μπερλουσκόνι. Το ίδιο συνέβαινε και στη θαλαμηγό του, «Morning Glory», αλλά και στις επαύλεις που είχε ανά την ιταλική επικράτεια! Ο έρωτας για την πρώτη του γυναίκα. την Κάρλα νταλ’ Ολιο, γεννήθηκε σε μια στάση του τραμ κοντά στον κεντρικό σταθμό του Μιλάνου. Οταν γνωρίστηκαν, ο Σίλβιο ήταν 29 και η Κάρλα 24 ετών.

mperlouskoni mara
Η Μάρα Καρφάνια

60.000.000 στα πόδια της

Παντρεύονται το 1965 και χωρίζουν το 1985 έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά! Αιτία του χωρισμού τους, ο παράνομος δεσμός με τη Βερόνικα Λάριο, την οποία είχε γνωρίσει το 1980 στην παράσταση «Ενας υπέροχος κερατάς», με τη Λάριο που πρωταγωνιστούσε στο σανίδι να τον ξελογιάζει! Παντρεύονται το 1990 και χωρίζουν το 2009, με τον Μπερλουσκόνι να αποκτά άλλα τρία παιδιά. Η ελευθερία του θα του κοστίσει 60.000.000 ευρώ (αυτό ήταν το ποσό της διατροφής), όμως τίποτα δεν τον πτοούσε για να συνεχίσει τις ερωτικές του περιπέτειες, οι οποίες περιλαμβάνουν και τη Φραντσέσκα Πασκάλε, ένα φλογερό θηλυκό του ιταλικού Νότου, με την οποία είχε συνάψει οικονομική συμφωνία που προέβλεπε την αποζημίωσή της σε περίπτωση που χώριζαν!

mperlouskoni lario
Η Βερόνικα Λάριο

Η συμφωνία προέβλεπε αποζημίωση 2.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο που ήταν μαζί! Η εξίσωση απλή: Η Πασκάλε έφυγε από την αγκαλιά του έχοντας στον τραπεζικό της λογαριασμό 20.000.000 ευρώ και… προίκα τη Βίλα Μαρία στο Καζατενόβο της Λομβαρδίας, μία έπαυλη 1.140 τετραγωνικών μέτρων!

Η ανήλικη «Ρουμπι» και το σκάνδαλο «bunga bunga»!

Ήταν Μάιος του 2010, όταν η 17χρονη πόρνη Καρίμα ελ Μαχρούγκ, γνωστή ως «Ρούμπι η Καρδιοκλέφτρα», συλλαμβάνεται για απάτη και υπεξαίρεση. Ο Μπερλουσκόνι, που τότε ήταν πρωθυπουργός, δεν διστάζει να σηκώσει το τηλέφωνο και να ζητήσει τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος όπου κρατούνταν η Καρίμα. Του ζητά να την αφήσει ελεύθερη υπό τον φόβο διπλωματικού επεισοδίου, λέγοντας πως η 17χρονη είναι εγγονή του Αιγύπτιου προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ!

mperlouskoni roumpi2
Καρίμα ελ Μαχρούγκ ή αλλιώς «Ρούμπι η Καρδιοκλέφτρα»

Ξεσπά σκάνδαλο και το 2013 ο Μπερλουσκόνι καταδικάζεται σε επτά χρόνια φυλάκιση για την αποπλάνηση της ανήλικης «Ρούμπι». Γίνεται έφεση και αθωώνεται, με τον «μπαμπάκα» Σίλβιο, όπως τον αποκαλούσαν τα call girls των «bunga bunga» πάρτι , να πανηγυρίζει για την εις βάρος σκευωρία του. Δεν ήταν όμως οι μοναδικές δικαστικές του περιπέτειες, μια και καταδικάζεται για φορολογική απάτη, μην μπορώντας έτσι να διεκδικήσει ξανά το πρωθυπουργικό αξίωμα.

mperlouskoni roumpi
Καρίμα ελ Μαχρούγκ ή αλλιώς «Ρούμπι η Καρδιοκλέφτρα»

Η τελετή αγάπης και η θλιμμένη sexy χήρα Μάρτα Φασίνα

Η τελευταία επίσημη κατάκτησή του, η Μάρτα Φασίνα, προσγειώθηκε στη ζωή του μέσω του 78χρονου επιχειρηματία Αντριάνο Γκαλιάνι, που ήταν για 30 χρόνια διευθύνων σύμβουλος της Μίλαν και πλέον έχει το ίδια θέση στη Μόντσα, ιδιοκτησίας Μπερλουσκόνι.

mperlouskoni fasina

Η Μάρτα, με πτυχίο στη Λογοτεχνία από το πανεπιστήμιο Σαπιέντσα της Ρώμης, πρόσφερε τις υπηρεσίες της στο γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Μίλαν, με το κάρμα της να είναι έτσι συνδεδεμένο με τον Καβαλιέρε. Γεννημένη το 1990 στον Νότο, βρέθηκε να εκλέγεται στην ιταλική Βουλή με τη βοήθεια του Μπερλουσκόνι, καταλαμβάνοντας τη θέση της γραμματέως στην επιτροπή Αμυνας και την καρέκλα της επικεφαλής Ασφαλείας στη Forza Italia.

mperlouskoni fasina

Την περίοδο της πανδημίας σκάει και η είδηση ότι είναι ζευγάρι, με τα δυο πιτσουνάκια να έχουν κλειστεί στην αρχή σε βίλα του στη Νίκαια της Κυανής Ακτής και στη συνέχεια σε σαλέ στην Ελβετία. Τον Μάρτιο του 2022, με ένα σόου κόστους 400.000 ευρώ στη βίλα Γκερνέτο, έξω από τη Μόντσα, λαμβάνει χώρα η «τελετή γάμου», για να γιορταστεί η αγάπη τους, με τη «νύφη» να δηλώνει στα media: «Η σχέση μας είναι τόσο βαθιά και σταθερή, που δεν χρειάζεται να την επισημοποιήσουμε με γάμο».

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...