Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Η σκαφάτη Πάρις Χίλτον και η Μουρ που ριλαξάρει μετά το ξεφάντωμα στο Sea Satin

Στη Μύκονο και ο πρώην σταρ της Τσέλσι Τζον Τέρι με την... απατημένη σύζυγο

Barbie σε κρουαζιέρες, κριτές talent shows σε οικογενειακές διακοπές, «λιοντάρια των γηπέδων» και αγουροξυπνημένες σταρ ύστερα από γλέντια να εξυμνούν τα ελληνικά νησιά!

Το ρεπορτάζ για το ελληνικό καλοκαίρι celebrities καλά κρατεί, με το άλλοτε άτακτο κορίτσι της δυναστείας των Χίλτον -που μετά τον γάμο της προσπαθεί όσο μπορεί να νοικοκυρευτεί- να μεταμορφώνεται σε… υγρή Barbie κατά τη διάρκεια των σκαφάτων διακοπών της!

Η Πάρις Χίλτον κάνει ντους στο σκάφος φορώντας ροζ μπικίνι

Ο λόγος, φυσικά, για την Πάρις Χίλτον, που συνεχίζει να ζει με τον άντρα της Κάρτερ Ρέουμ τον made in Greece μύθο της πάνω σε ένα σκάφος! Εχοντας ανεβάσει άγκυρα από τις Σπέτσες όπου είχαν δέσει, η χρυσή κληρονόμος την είδε λιγάκι από τη σταρ της ταινίας που είναι το κινηματογραφικό κλου της καλοκαιρινής σεζόν! Φορώντας ροζ μπικίνι και ψηλά παπούτσια (αυτό το έρμο το κατάστρωμα δεν το λυπάται;) και «κρυμμένη» πίσω από τα γυαλιά ηλίου μεταμόρφωσε το γιοτ σε… στούντιο φωτογράφισης προς τέρψιν των 24.000.000 ακολούθων της στο Instagram, με την ίδια σε μια από τις πόζες της να κάνει ντους με ένα λάστιχο! «Μπικίνι Μπάρμπι» ήταν η λεζάντα της στο άλμπουμ των φωτογραφιών της που ανέβασε στα social media, έτσι για να μας λυθούν οι απορίες για το… υγρό κόνσεπτ!

Ανέμελη πόζα για τη χρυσή κληρονόμο

Από την άλλη, η Ντέμι Μουρ, αφού συνήλθε από το ξενύχτι και το άγριο γλέντι στο πάρτι που έστησε για τα γενέθλιά της η Βερόνικα Πάστρα στο περιβόητο Sea Satin-market-caprice of Mykonos του συζύγου της Ζαννή Φραντζέσκου, και αφού χώνεψε τις κοπανιστές, τις ταραμοσαλάτες και τους αστακούς μαζί με τα ζεύγη Γρηγόρη Στασινόπουλου, Στέγγου και όσων έσπευσαν να ευχηθούν «happy birthday» στην εορτάζουσα, είπε να ριλαξάρει λιγάκι έχοντας ακόμη στο μυαλό της τις εικόνες με τα τραπέζια που εκσφενδονίζονταν στα βράχια της Αλευκάντρας από τους καλεσμένους που ήρθαν στο τσακίρ κέφι! Ετσι, η 60χρονη σταρ του Χόλιγουντ έβαλε το μαγιό της, πήρε τον σκύλο της και το έριξε στα μπάνια, βγάζοντας selfie με φόντο το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. «Παράδεισος, ηλιοθεραπεία, παιχνίδια στο νερό, ύπνος με γούνινους φίλους και ένα καλό βιβλίο…» ήταν τα… σοφιστικέ λόγια στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram, που αυτή τη φορά δεν συνοδεύτηκαν με κάποιες άλλες φωτογραφίες από το γλέντι στο Sea Satin!

Η Ντέμι Μουρ γεμίζει μπαταρίες αγκαλιά με τον σκύλο της μετά το γλέντι στο Sea Satin

Κοσμικά beach bars

Πάντως, η Ντέμι Μουρ δεν είναι η μόνη σταρ που απολαμβάνει τον ήλιο της χώρας μας, μια και στο νησί των ανέμων είχαμε άλλη μια άφιξη! Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για σταρ του σινεμά αλλά των γηπέδων, με τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας και νυν προπονητή Τζον Τέρι να ρίχνει άγκυρα μαζί με τη σύζυγό του στις ξαπλώστρες κοσμικών beach bars!

Ο Τζον Τέρι

Το ζευγάρι, που έδειχνε πιο ερωτευμένο από ποτέ και παντρεύτηκε το 2007 στο βρετανικό παλάτι του Μπλενχάιμ σε μια λαμπρή τελετή που κόστισε πάνω από 1.100.000 ευρώ, έχει αφήσει στο παρελθόν την κρίση που πέρασε ο γάμος του, όταν είχε αποκαλυφθεί η εξωσυζυγική σχέση που είχε ο πρώην σταρ της Τσέλσι με το μοντέλο Βανέσα Περονσέλ.

Η σύζυγος του πρώην άσου της Τσέλσι

Αφίξεις, όμως, δεν είχαμε μόνο στη Μύκονο, αλλά και στην Κέρκυρα, μια και στο νησί των Φαιάκων βρίσκεται οικογενειακώς η διασημότερη κριτής talent shows του κόσμου Αμάντα Χόλντεν, που έσπευσε και αυτή να μοιραστεί με τους followers της τις μοναδικές στιγμές που περνάει. Ωστόσο, η φωτογραφία με τις ανήλικες κόρες της που ανάρτησε στο Instagram προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις. Από τη μια το φωτογραφικό κλικ που τράβηξε ο σύζυγός της Κρις Χιουτζ πάνω σε σκάφος ανοιχτά της Κέρκυρας αναδείκνυε τη συνήθη κομψότητα της 52χρονης κριτή του «Britain’s Got Talent».

Η Αμάντα Χόλντεν με τις δύο ανήλικες κόρες της στο Αιγαίο. To συγκεκριμένο στιγμιότυπο προκάλεσε αντιδράσεις στα social media εξαιτίας του look των δύο κοριτσιών

Από την άλλη όμως, έκανε πολλούς να αναρωτηθούν «πώς έντυσε έτσι τα παιδιά της;», καθώς τα ρούχα τους ταίριαζαν περισσότερο σε ενήλικες γυναίκες παρά σε δύο ανήλικα κορίτσια. Και αν η 17χρονη Λέξι απέχει μια ανάσα από την ενηλικίωση, η 11χρονη Χόλι είναι παιδί, το οποίο η μητέρα του το έβαλε να ποζάρει σαν να έβγαζε φωτογραφία η ίδια για να αναδείξει το σώμα της.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα