Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Όλγα Σκιαδαρέση: «Οι γονείς μου μας προστάτευσαν από πολλά πράγματα»

«Την πρώτη καραντίνα την βίωσα πάρα πολύ δύσκολα»

Η Όλγα Σκιαδαρέση, κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσυς Μάλφα, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και συστήθηκε μέσα από τις φωτογραφίες της στο Instagram.

Βλέποντας μια φωτογραφία των γονιών της, η οποία είναι και από τις πρώτες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον λογαριασμό της λέει: «Μια από τις πρώτες φωτογραφίες που ανέβασα στο Instagram είναι από όταν είχαμε πάει στη Ρώμη με τον μπαμπά μου και τη μαμά μου. Οι γονείς μου μας προστάτευσαν από πολλά πράγματα, αλλά είχαμε από μικρές ελευθερία. Δεν θα τους χαρακτήριζα αυστηρούς».

Στην συνέχεια, η νεαρή ηθοποιός μέσω μιας άλλης φωτογραφίας της, από παράσταση που έπαιζε μαζί με τον μπαμπά της και την δίδυμη αδελφή της ανέφερε: «Το καλύτερο πράγμα σήμερα του να είσαι ηθοποιός είναι το γεγονός ότι μπορώ να κάνω αυτό που μου αρέσει και έχω την τύχη να πληρώνομαι από αυτό. Το χειρότερο είναι ότι είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά, ειδικά σήμερα. Υπάρχουν καλές και κακές συνεργασίες. Όταν είναι κακές συνεργασίες και είσαι δεσμευμένος για πολύ καιρό είναι δύσκολο αλλά δεν θα διάλεγα να κάνω κάτι άλλο».

Στο τέλος της συνέντευξης, η Όλγα Σκιαδαρέση αναφέρθηκε στον τρόπο που βίωσε την περίοδο της καραντίνας: «Την πρώτη καραντίνα την βίωσα πάρα πολύ δύσκολα. Ήμουνα στο πάτωμα στο χαλί και έλεγα “αχ θέλω να τελειώσει”. Τη δεύτερη δούλευα. Το μόνο καλό από την καραντίνα ήταν ότι κάναμε λίγο περισσότερο παρέα σαν οικογένεια. Την περίοδο εκείνη ήταν όταν είχα αρχίσει να βγαίνω μετά την δουλειά με φίλους για πρώτη φορά στην ζωή μου και μου το κόψανε πάρα πολύ απότομα και μου ήρθε πολύ δύσκολα».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα