Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Πρεμιέρα Βανδή με fun club τη Μελίνα, τον Μπισμπίκη και τους γονείς του

Μια ωραία ατμόσφαιρα με κόρη και πεθερικά

Ο Βασίλης Μπισμπίκης συνόδευσε τους γονείς του στην πρεμιέρα της αγαπημένης του Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Σαμπάνη στον Βοτανικό το βράδυ της Παρασκευής, ενώ βρέθηκε στο κέντρο και τη νύχτα του Σαββάτου, επιλέγοντας να γιορτάσει εκεί τα 46α γενέθλιά του και να λάβει «καυτό» φιλί από… την πίστα!

Η επίσημη πρώτη του νέου μουσικού σχήματος, στο οποίο συμμετέχουν και οι Kings, μαγνήτισε το ενδιαφέρον του κόσμου και των μέσων ενημέρωσης, καθώς η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στο αθηναϊκό nightlife πιο «εκρηκτική» από ποτέ, με τη νέα της επιτυχία «Σ’ αγαπάω και δεν πάω καλά» ν’ ακούγεται παντού και να είναι (φυσικά!) αφιερωμένη στον καλό της. Οσο για τα look της on stage; Χαρακτηρίστηκαν ακόμη μια χρονιά super sexy, καθώς εμφανίζεται με κόκκινο μίνι φόρεμα Celia Kritharioti που τονίζει την σιλουέτα της και με μια μαύρη διάφανη φόρμα με κορμάκι.

vandi30103

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος πρωταγωνιστεί φέτος στην τρίτη σεζόν του σίριαλ «Σασμός», αποθέωσε τη σταρ της καρδιάς του μόλις έκανε είσοδο στη σκηνή, με τους γονείς του, δίπλα του, ν’ απολαμβάνουν επίσης το πρόγραμμα της (δυνάμει) νύφης τους και του Γιώργου Σαμπάνη, δείχνοντας εμφανώς ευδιάθετοι. Oπως ήταν φυσικό, τα φλας «άστραψαν» πάνω τους και οι τρεις τους πόζαραν με άνεση και χαμόγελα στον φακό. Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας του Βασίλη Μπισμπίκη, Μιχάλης, ήταν γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λουτρακίου και της Κορίνθου, ενώ διετέλεσε και προπονητής σε διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες.

mpismpikis30103
O Mπισμπίκης με τους γονείς του

Μεταξύ εκείνων που πέρασαν την είσοδο του Βοτανικού στην πρεμιέρα της Βανδή με τον Σαμπάνη ήταν και η κόρη της τραγουδίστριας, Μελίνα Νικολαΐδη, χωρίς ωστόσο να συνοδεύεται από τον σύντροφό της Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, όπως επίσης η αγαπημένη του πρωταγωνιστή του σχήματος και γνωστό μοντέλο Ιωάννα Σαρρή. Εκεί ήταν και άλλοι celebrities, όπως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, το ζεύγος Σπύρου Μαρτίκα και Βρισηίδας Ανδριώτου, η Ραμόνα Βλαντή, ο Κώστας Κοκκινάκης με τη Χριστίνα Κανελλοπούλου και η Βίκυ Κουλιανού.

Πάντως, ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στον Βοτανικό και το Σάββατο, καθώς είχε τα γενέθλιά του και (ως ερωτικός Σκορπιός!) δεν ήθελε να τα περάσει μακριά από την αγαπημένη του. Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια έφτασαν μαζί στο μαγαζί, αλλά δεν έκαναν δηλώσεις στις κάμερες. Μάλιστα, στη διάρκεια της βραδιάς η Δέσποινα πλησίασε από την πίστα τον Βασίλη που την καμάρωνε από κάτω, του έδωσε ένα τρυφερό φιλί στα χείλη και του είπε από το μικρόφωνο: «Εχει γενέθλια, ρε παιδιά, το αγόρι μου σήμερα… Σε αγαπάω…», με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

«Η κακομοιρα νομιζει οτι ειναi η Jlo»

Χαμός έγινε και πάλι στα social media με τις νέες αποκαλυπτικές εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή. Ο πρώτες εικόνες της από την πίστα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου συνοδεύτηκαν από αρκετά κολακευτικά σχόλια. «Βροχή» έπεσαν, όμως, και τα αρνητικά από haters που… έσταξαν χολή εναντίον της τραγουδίστριας! «Οταν ο άνθρωπος χάνει το μέτρο… Το ένα ρούχο χειρότερο από το άλλο! Η κακομοίρα νομίζει πως είναι η JLo, ξεφτιλίκια πράγματα…» έγραψε κάποιος.

vandi30103 kentriki

«Κακό πράγμα η κρίση μέσης ηλικίας για όλους τους ανθρώπους και ακόμη χειρότερο για τους ανθρώπους του θεάματος επειδή εκτίθενται δημοσίως και γελά όλη η χώρα μαζί τους!» σημείωσε άλλος.

«Οταν δεν έχεις συναίσθηση της πραγματικότητας και παρουσιάζεσαι ως παιδούλα, το αποτέλεσμα είναι ανιαρό κακόγουστο!» σχολίασε ένας τρίτος. «Ακόμη δεν έχει καταλάβει κανείς γιατί μετατράπηκε σε μια κακόγουστη, φτηνής αισθητικής, μποτοξαρισμένη τραγουδίστρια με προσωπική ζωή μαθήτριας Λυκείου» πρόσθεσε, στο ίδιο μοτίβο, ακόμη ένας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...