Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Βίκυ Τσοχατζοπούλου: «Έχω ανάγκη από πολλά πράγματα και δεν έχω ζητήσει από κανένα»

«Έχει σχεδόν πάρει σάρκα κι οστά μία εκ των επιθυμιών του Άκη Τσοχατζόπουλου»

Η Βίκυ Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη ζωή της σήμερα με το γιο της και την τελευταία επιθυμία του Άκη Τσοχατζόπουλου.

vicki tzoxatzopoylou akis gios diathiki

«Θα έλεγα ότι βρισκόμαστε σε ένα στάδιο που εγώ συμμετέχω στα δρώμενα της καθημερινότητας και αντιμετωπίζω τα πάντα, εκκρεμότητες, θέματα που υπάρχουν, βάζοντας πάντα προϋποθέσεις. Ως προς την οικογένεια η προϋπόθεση είναι η αγάπη.

tsoxatzopoulos diathiki

Έχει σχεδόν πάρει σάρκα κι οστά μία εκ των επιθυμιών του, η οποία είναι λίθος και παρακαταθήκη, κληρονομιά για τους Έλληνες. Στην ιστορική του διαδρομή και στο πολιτικό του στίγμα. Προκειμένου να υλοποιηθεί προσπαθώ να διαχειριστώ τον πόνο με πολύ θετική ενέργεια και υπομονή.

Κανείς δεν μας στήριξε. Σε αυτές τις σχέσεις θα πρέπει να τηρούνται απόλυτες αποστάσεις. Όταν αυτές οι αποστάσεις έχουν τηρηθεί για πολύ καιρό κι έχουν παράξει πόνο, ο λόγος διατήρησης αυτών των επαφών είναι άκυρος. Έχω ανάγκη από πολλά πράγματα και δεν έχω ζητήσει από κανένα».

tsoxatzopoulos diathiki

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα