Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Γιώργος Αλκαίος: «Κλείδωσα τρία χρόνια το στούντιό μου, για να μην έχω κοινωνικές επαφές»

«Δεν θέλω να αναλύω πράγματα που μπορεί να με ενοχλήσουν»

Ο Γιώργος Αλκαίος, παραβρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» και παραχώρησε μια συνέντευξη. Ο γνωστός τραγουδιστής, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στην περίοδο απομόνωσης που πέρασε, στην προσωπική του ζωή αλλά και στον πατέρα του, Γιάννη Βασιλείου.

Στην αρχή της συνέντευξης, ο Γιώργος Αλκαίος αναφέρθηκε στην περίοδο που έζησε στην Μήλο: «Μεγαλώνοντας γνωρίζεις σιγά σιγά ποιος είσαι. Θέλω να έχω μία σύντροφο. Ψάχνω σε μία γυναίκα την αλήθεια. Η αλήθεια σώζει. Στην περίοδο της απομάκρυνσής μου στη Μήλο δεν είχα κάποια σύντροφο. Ειδικά στην αρχή, έπρεπε να ανασυνταχθώ εγώ και ο εαυτός μου. Φαντάσου ότι κλείδωσα τρία χρόνια το στούντιό μου, για να μην έχω κοινωνικές επαφές. Ήθελα να “καθαρίσω” τα αυτιά μου».

Στην συνέχεια και μετά από σχετική ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε για τον πατέρα του, Γιάννη Βασιλείου: «Δεν ξέρω γιατί το είπε. Είναι στενάχωρο και για κάποιον που το βλέπει. Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη λογική. Δεν με πείραξε. Δεν θέλω να αναλύω πράγματα που μπορεί να με ενοχλήσουν. Δεν με πήρε τηλέφωνο μετά. Δεν είναι θέμα συγγνώμης. Ο καθένας έχει τη γνώμη του».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα