«Λόγω πένθους έγινα παχύσαρκη, για 8 χρόνια δεν ανοίχτηκα και δεν με άγγιξε άνθρωπος»

«Έχτισα έναν τεράστιο τοίχο κυριολεκτικά και μεταφορικά. Δεν ανοίχτηκα σε άνθρωπο και δεν με άγγιξε άνθρωπος»

Η καταξιωμένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The 2night show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια του συντρόφου της και πόσο την επηρέασε.

«Όταν έφυγε από τη ζωή ο σύντροφός μου σε δυστύχημα δεν ήμασταν μαζί αλλά υπήρχε αγάπη. Έλεγαν στο ραδιόφωνο να μην μου το πουν και το μάθω. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια στη ζωή μου και μετά μέτρησα και άλλες.

Τότε είχα μια άρνηση και ήμουν σίγουρη ότι ζει. Ήταν αυτό το “αποκλείεται” και τελικά έμαθα ότι δεν υπάρχει αποκλείεται στη ζωή και το “γιατί σε μένα;”. Για 8  χρόνια δεν έκανα σχέση. Θυμάμαι εκείνα τα χρόνια ότι δούλευα πάρα πολύ. Είπα “δεν θα ξαναπληγωθώ και δεν θα ξαναπονέσω”», δήλωσε η Χριστίνα Βίδου.

Και συνέχισε: «Έχτισα έναν τεράστιο τοίχο κυριολεκτικά και μεταφορικά. Δεν ανοίχτηκα σε άνθρωπο και δεν με άγγιξε άνθρωπος. Και κυριολεκτικά έγινα παχύσαρκη για να μην ελκύω κανέναν. Έχτισα αυτό το να μην το αγγίξει και το πειράξει κανείς. Όταν έχεις νιώσει τόσο μεγάλο πόνο, είναι από αυτές τις περιπτώσεις που τα σωθικά σου…Μετά κάποια στιγμή ξυπνάς ωραία και λες “τέλος”.

Όταν έχασα τον σύζυγό μου ήμασταν χωρισμένοι. Η κόρη μου τότε ήταν 3,5 χρονών. Είναι δύσκολο για όλους να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Στην αρχή το είδε ως παιχνίδι ότι θα έχει δύο σπίτια. Το θέμα είναι ότι το παιδί πρέπει να νιώσει αγάπη. Το ότι δεν συνέχισαν οι γονείς, το παιδί δεν έχει καμία ευθύνη.

Δεν ήταν λάθος η επιλογή μου αλλά το θέμα είναι να είσαι ευτυχισμένος. Δεν θέλω να παντρευτώ ξανά, θέλω να νιώθω ελεύθερη. Είμαι 11 χρόνια με τον σύντροφό μου και δεν μένουμε μαζί, θέλουμε να έχουμε τον χώρο μας. Έχω πολύ ανάγκη τον χώρο μου και τη μοναξιά μου. Δεν είμαι καθόλου κοινωνικό άτομο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.