Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Οι πιο σέξι σύντροφοι παικτών του ράγκμπι που «παρέλασαν» στην πρεμιέρα της σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix

«Πρωτάθλημα σ-έξι εθνών»

Οι πιο «καυτές» WAGs του ράγκμπι «παρέλασαν» στην πρεμιέρα της νέας σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix για όσα εξελίχθηκαν στο παρασκήνιο στο περσινό πρωτάθλημα με τις έξι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, γνωστό ως «Πρωτάθλημα Εξι Εθνών 2023».

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Από την πιο σέξι τζόκεϊ του κόσμου που οι κακές γλώσσες θέλουν να έγινε αντροχωρίστρα και την influencer που… χόρεψε με τα αστέρια, μέχρι το επιτυχημένο μοντέλο και τη σέξι αθλήτρια στο έπταθλο, η «The Sun» παρουσιάζει τις πιο καυτές συντρόφους των κορυφαίων παικτών του ράγκμπι που εμφανίζονται στο «Six Nations: Full Contact».

zevg ragb290147
Το μοντέλο Μπεθ Ντόλινγκ

Το μοντέλο Μπεθ Ντόλινγκ βρέθηκε στις κερκίδες για να υποστηρίξει με πάθος τον παίκτη της Αγγλίας Μάρκους Σμιθ. Η 24χρονη και ο παίκτης του ράγκμπι είναι ζευγάρι τα τελευταία τέσσερα χρόνια και συχνά ποζάρουν μαζί σε σέξι φωτογραφίες που εκείνη μοιράζεται με τους 36.000 followers της στο Instagram.

zevg ragb290146
Το μοντέλο Μπεθ Ντόλινγκ με τον παίκτη της Αγγλίας Μάρκους Σμιθ

Η Ντόλινγκ είναι περιζήτητη ως μοντέλο στην Αγγλία και έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικές εκστρατείες μεγάλων εταιριών, μεταξύ των οποίων οι PrettyLittleThing, Missy Empire και Rebellious. Παράλληλα έχει λανσάρει την καριέρα της ως τραγουδίστρια, γνωρίζοντας επιτυχία, σε πρώτη φάση ερμηνεύοντας γνωστά τραγούδια στο κανάλι της στο YouTube.

zevg ragb2901411
Η Λεόνα Μέγιορ

Η Λεόνα Μέγιορ επιβεβαίωσε για πρώτη φορά στο Instagram τη σχέση της με τον Σκοτσέζο Στιούαρτ Χογκ, στα τέλη του 2023, αδιαφορώντας για τις φήμες ότι αυτή ήταν η «πέτρα του σκανδάλου» που προκάλεσε το διαζύγιο του παίκτη από τη σύζυγό του Γκίλιαν, έπειτα από επτά χρόνια γάμου.

zevg ragb2901410
Ο Σκοτσέζος Στιούαρτ Χογκ

Το ζευγάρι υποδέχτηκε μαζί το νέο έτος, με τον Στιούαρτ να καυχιέται ότι άρχισε το 2024 «με την καλύτερη». Η Μέγιορ, που εδώ και χρόνια είναι τηλεπαρουσιάστρια στο Sky Sports TV, έχει κερδίσει 32 αγώνες ιππασίας από το 2009 μέχρι το 2013, χρονιά που ανακηρύχτηκε «η πιο σέξι τζόκεϊ του κόσμου», όταν πόζαρε με εσώρουχα για το περιοδικό «Zoo».

zevg ragb290141
Η Σκοτσέζα Εμα Κάνινγκ

Η Σκοτσέζα Εμα Κάνινγκ έχει κλέψει την καρδιά του παίκτη της Εθνικής Σκοτίας Φιν Ράσελ. Είναι ζευγάρι εδώ και χρόνια, αλλά η σχέση τους δοκιμάστηκε το 2021, όταν χώρισαν. Σύντομα, όμως, τα ξαναβρήκαν και από τότε δεν ξανακοίταξαν πίσω τους, καθώς στις φωτογραφίες που αναρτά στο Instagram της φαίνονται πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, με την Κάνινγκ να σχολιάζει σε μία από αυτές: «Ζω τη ζωή που πάντα ονειρευόμουν».

zevg ragb29014
Η Σκοτσέζα Εμα Κάνινγκ με τον Φιν Ράσελ

Τον Δεκέμβριο 2022 γεννήθηκε η κόρη τους Τσάρλι, ενώ την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Επιτυχημένη αθλήτρια στο έπταθλο, η Κάνινγκ είδε την καριέρα της να διακόπτεται απότομα έπειτα από μια σειρά τραυματισμών.

zevg ragb290145
Η «καυτή» διατροφολόγος Ντίνα Σελίνα

Η «καυτή» διατροφολόγος Ντίνα Σελίνα ερωτεύτηκε τον παίκτη της Σκοτίας Μπλερ Κίνγκχορν πριν από τρία χρόνια και πέρυσι τον Νοέμβριο ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους. Ο Κίνγκχορν γονάτισε μπροστά της κρατώντας ένα μονόπετρο δαχτυλίδι σε ρομαντική απόδραση στο χλιδάτο ξενοδοχείο «Gleneagles Hotel» στο Οκταράντα της Σκοτίας και στη συνέχεια απόλαυσαν το δείπνο των αρραβώνων στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, το οποίο είναι το μοναδικό στη Σκοτία με δύο αστέρια Michelin.

zevg ragb290144
Με τον παίκτη της Σκοτίας Μπλερ Κίνγκχορν

Οταν η Σελίνα δεν χειροκροτεί τον αγαπημένο της από τις κερκίδες των γηπέδων ράγκμπι, είναι απορροφημένη στην εταιρία παροχής συμβουλών για τη διατροφή που έχει ιδρύσει, με τεράστια επιτυχία.

zevg ragb290143
Η 23χρονη Σάφρον Μπάρκερ

Η 23χρονη Σάφρον Μπάρκερ, σύντροφος του παίκτη της Εθνικής Ουαλίας Λούις Ρις-Ζάμιτ, κάνει θραύση ως influencer και οι followers της στο Instagram ξεπερνούν τους 1.800.000. Η σχέση τους είναι πολύ πρόσφατη, καθώς επιβεβαίωσαν ότι τα έχουν μόλις από τον περασμένο Νοέμβριο.

zevg ragb290142
Με τον σύντροφό της, παίκτη της Εθνικής Ουαλίας, Λούις Ρις- Ζάμιτ

Η Μπάρκερ, πάντως, δεν… περίμενε τον Ζάμιτ για να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς η μεγάλη επιτυχία που γνώριζε ως YouTuber τής άνοιξε το 2019 την πόρτα για τη βρετανική έκδοση του «Χορεύοντας με τα αστέρια» στο BBC, με τίτλο «Strictly Come Dancing». Αφού πρωταγωνίστησε με τις χορευτικές της ικανότητες, τα επόμενα χρόνια έγινε η αγαπημένη καλεσμένη τηλεοπτικών εκπομπών.

zevg ragb290149
Η Ελέιν Σάτον

Η Ελέιν Σάτον και ο Ιρλανδός άσος Αντριου Πόρτερ, όπως σχολίασαν στα social media, έζησαν πέρυσι το καλοκαίρι «την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής» τους όταν παντρεύτηκαν σε μια λιτή, αλλά γεμάτη συγκίνηση τελετή. Η Ελέιν, η οποία μετά τον γάμο της άρχισε να χρησιμοποιεί και το επίθετο του συζύγου της, ερωτεύτηκε τον Πόρτερ το 2018.

zevg ragb290148
Η Ελέιν Σάτον με τον Ιρλανδό άσο Αντριου Πόρτερ

Στάθηκε στο πλευρό του τόσο στις δύσκολες στιγμές της καριέρας του, όταν οι τραυματισμοί απειλούσαν να της βάλουν πρόωρο τέλος, όσο και στις νίκες, όπως αυτή εναντίον της Αγγλίας. Απόφοιτος του Technological University Dublin το 2019, η Ελέιν εργάζεται ως μάνατζερ ανθρώπινου δυναμικού στην ιρλανδική τράπεζα AIB.

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...