Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Γάμος πριν τον πελαργό!

Η νύφη πήρε το μικρόφωνο και ο γαμπρός χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο

Γαμπρός για δεύτερη φορά ντύθηκε ο Πύρρος Δήμας το απόγευμα του Σαββάτου, αρχίζοντας έτσι κι επισήμως την καινούργια σελίδα στην προσωπική του ζωή δίπλα στην εγκυμονούσα Αφροδίτη Σκαφίδα.

gamos pirros dimas72003

Ο χρυσός ολυμπιονίκης της άρσης βαρών και η αθλήτρια του στίβου και πρώην παίκτρια του «Survivor» παντρεύτηκαν σε στενό κύκλο καλεσμένων στον Άγιο Γεώργιο, στο Καβούρι, και το χαρμόσυνο μαντάτο άφησε να διαρρεύσει στα social media ο κολλητό του

Screenshot 2024 02 03 20 57 08 313 com.instagram.android γαμπρού και γνωστός επιχειρηματίας Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, ο οποίος κοινοποίησε στο Instagram το πρώτο βίντεο από την τελετή.

gamos pirros dimas71818

Για την ξεχωριστή αυτή ημέρα η νύφη επέλεξε μια δημιουργία σε κλασική γραμμή, με δαντελένιο μπούστο, το οποίο είχε διακριτικό ντεκολτέ και έξωμα μανίκια. Το κάτω μέρος αποτελούνταν από μια φούστα με τούλι, για να μπορεί να «αγκαλιάζει» την κοιλίτσα της,

Screenshot 2024 02 03 20 58 35 663 com.instagram.android ενώ το παραμυθένιο bridal look συμπλήρωσε ένα λευκό πέπλο και μια γούνινη εσάρπα, απαραίτητη ίσως για κάθε χειμερινή νυφική εμφάνιση. Ο γαμπρός, από την άλλη μεριά, εμφανίστηκε με γαμπριάτικο κοστούμι σε βουργουνδί απόχρωση, που το συνδύασε με μαύρο παπιγιόν.

gamos pirros dimas71855

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα επισημοποίησαν τη σχέση τους έπειτα από τρία χρόνια συμπόρευσης στην προσωπική ζωής τους και λίγους μήνες προτού έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους. Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί για την αθλήτρια του στίβου και το πέμπτο για τον ολυμπιονίκη, καθώς έχει αποκτήσει άλλα τέσσερα από τον γάμο του με την Αναστασία Σδούγκου, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2018 έπειτα από χρόνια μάχη με τον καρκίνο.

Ο Πύρρος και η Αφροδίτη γνωρίζονταν αρκετά χρόνια λόγω αθλητισμού, αλλά ήρθαν πιο το καλοκαίρι του 2021, σε εκδήλωση που είχε διοργανώσει κοινός φίλος τους. Μάλιστα, ο ολυμπιονίκης ήταν εκείνος που πλησίασε πρώτος την πρώην παίκτρια του «Survivor», την οποία διεκδίκησε, κι έκτοτε είναι αχώριστοι!

gamos pirros dimas71929

Οι πρώτες, δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν τον ίδιο χρόνο ένα βράδυ στον Αντώνη Ρέμο και σε μια εκδήλωση της συζύγου του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου, Ιωάννας Σιαμπάνη. Οι δύο τελευταίοι ήταν φυσικά ανάμεσα στους λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού τόσο στον γάμο όσο και στη δεξίωση που ακολούθησε.

Το «παρών» έδωσαν, επίσης, ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ με τη γυναίκα του Βαλεντίνη Παπαδάκη, οι οποίοι δημοσίευσαν και selfies με τους νεόνυμφους στην εκκλησία. Από τα στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν στα social media έγινε γνωστό πως το νιόπαντρο ζευγάρι έκανε είσοδο στο γαμήλιο πάρτι με το τραγούδι «30-40», του συγκροτήματος  MΕΛΙSSES, ενώ στη συνέχεια της βραδιάς το μικρόφωνο πήρε η νύφη, η οποία, αφού αφιέρωσε στον γαμπρό το τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη «Ολα σ’ αγαπάνε», ερμήνευσε και το «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί», του Θέμη Αδαμαντίδη.

gamos pirros dimas72040

Από την πλευρά του, ο γαμπρός χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, ενώ αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει η σύζυγός του. «Την αγαπώ πολύ, ξαναήρθε το χαμόγελο στα χείλη μου, το έφερε η Αφροδίτη και εκτός από αυτό μου φέρνει και ένα όμορφο κοριτσάκι» είπε για εκείνη διά μικροφώνου.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...