Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«My Style Rocks»: Η αποκάλυψη της trans Νικολίνας Νικολούζου στο ριάλιτι του Σκάι!

Η αντιμετώπιση από τα άλλα κορίτσια στα καμαρίνια και η ατάκα για τη μητρότητα

My… trans style rocks! Ποιος να το περίμενε ότι η Νικολίνα Νικολούζου, η οποία ξεχωρίζει με τα girly νεανικά της looks στον καινούργιο κύκλο επεισοδίων του reality μόδας του Σκάι, στην πραγματικότητα γεννήθηκε αγόρι;

nikolouzou120344

Οι τηλεθεατές πάντως όχι, και η σχετική αποκάλυψη που έκανε η ίδια στο χθεσινό επεισόδιο του show, δηλώνοντας «περήφανη διεμφυλική γυναίκα», έσκασε σαν βόμβα, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στο πλατό.

Ακολουθώντας τη χθεσινή δοκιμασία, οι διαγωνιζόμενες fashionistas επέλεξαν και έφεραν στο «My Style Rocks» μία αγαπημένη φωτογραφία από τα παιδικά τους χρόνια. Στη συνέχεια συνέθεσαν και παρουσίασαν ένα σχεδόν αντίστοιχο, ενήλικο look με αυτό της φωτογραφίας. Με αφορμή το εν λόγω concept, λοιπόν, έγινε και η αποκάλυψη της 20χρονης παίκτριας, η οποία παρουσίασε την παιδική φωτογραφία της, με την παρουσιάστρια, τους κριτές, τις υπόλοιπες συμμετέχουσες και τους τηλεθεατές να βλέπουν στο video wall ένα χαριτωμένο αγοράκι! Πριν από αυτό, βέβαια, η Νικολίνα είχε φροντίσει να τους πει την ιστορία της.

nikolouzou12034
H Νικολίνα του «My Style Rocks»

«Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα, είμαι μια διεμφυλική γυναίκα. Το κατάλαβα όταν ήμουν 11 ετών. Οι γονείς μου με στήριξαν, όπως και οι ειδικοί. Δεν θα έκανα τίποτα χωρίς τη στήριξη των γονιών μου, της αδερφής μου και της οικογένειάς μου. Θέλω να τους πω δημοσίως ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πέρασα πάρα πολλά για να γίνω ο εαυτός μου. Εχω την ελπίδα ότι η ιστορία μου θα εμπνεύσει και άλλα άτομα να κυνηγάνε τους στόχους τους. Στη ζωή πάντα υπάρχουν εμπόδια. Κανένας όμως δεν μπορεί να με σταματήσει από το να κάνω τη ζωή που θέλω πραγματικά. Νιώθω περήφανη για τον εαυτό μου, που είμαι 20 χρονών και συμμετέχω σε αυτό το show, νιώθω περήφανη που ανοίγονται τέτοιοι οδοί στη χώρα μου» ανέφερε, μεταξύ άλλων, με πολλούς από τους παρόντες –μπρος και πίσω από τις κάμερες- να δακρύζουν.

nikolouzou120341
Η παιδική φωτογραφία

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο οι άνθρωποι της παραγωγής του «My Style Rocks» όσο και η παρουσιάστρια της εκπομπής, οι κριτές και οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες γνώριζαν από την αρχή της σεζόν ότι η Νικολίνα Νικολούζου είναι μια trans γυναίκα. Η ίδια δεν το έκρυψε, ενώ είχε μοιραστεί κιόλας με κάποιες συμπαίκτριες τις λεπτομέρειες από τη διαδικασία της φυλομετάβασης, που άρχισε πολύ νωρίς, προτού ακόμη δημοσιοποιήσει το γεγονός στο παιχνίδι. Οπως ότι άρχισε την ορμονοθεραπεία στα 12 της χρόνια (όπως είπε και στο show), αλλά και ότι στα 18 της ταξίδεψε στο εξωτερικό, όπου έκανε την επέμβαση αλλαγής φύλου.

nikolouzou120343

Η ίδια, μάλιστα, δεν έχανε την ευκαιρία να αυτοσαρκάζεται όλο αυτό το διάστημα της συμμετοχής της στο show του Σκι, λέγοντας στα παρασκήνια χιουμοριστικές ατάκες περί… μητρότητας και γυναικείας περιόδου, όπως «κορίτσια, είμαι στις … δύσκολες μέρες μου» ή «εγώ πότε θα γίνω μάνα;». Οπως γίνεται εύκολα κατανοητό, μια τέτοια «on air» αποκάλυψη είναι… βούτυρο στο ψωμί των ιθυνόντων ενός reality όπως το «My Style Rocks». Ειδικά σε μία περίοδο που η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα βρίσκεται σε… πρώτο πλάνο, από τη μία λόγω του νομοσχεδίου που ψηφίστηκε πρόσφατα και από την άλλη εξαιτίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος ετοιμάζεται για τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ το φετινό καλοκαίρι στην Κρήτη. Επειδή όμως η παραγωγή δεν γινόταν, φυσικά, να πιέσει τη Νικολίνα Νικολούζου να αποκαλύψει πως είναι trans, την ώθησε προς αυτή την κατεύθυνση μέσα από τη διαγωνιστική δοκιμασία της παιδικής φωτογραφίας.

nikolouzou120342

Το… μήνυμα

Και η ίδια η Νικολίνα, πάντως, πρέπει να το είχε αποφασίσει εξαρχής ότι θα έκανε κάποια στιγμή, στη διάρκεια του show, τη μεγάλη αποκάλυψη. Ο λόγος; Στο εισαγωγικό της βίντεο στην εκπομπή, μέσω του οποίου συστήθηκε στον κόσμο, είχε αναφερθεί, μεταξύ άλλων, και η ακόλουθη ατάκα: «Δηλώνει shopaholic και είναι αποφασισμένη να ξεχωρίσει, αλλά και να περάσει ένα πολύ δυνατό προσωπικό μήνυμα». Και να που το πέρασε προχθές.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...