Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Συγκλονίζει η Καλομοίρα: «Αν ήμουν 18 ετών μπορεί να είχα αυτοκτονήσει, είναι σκληρό, αλλά αυτό είναι το bullying»

«Πέρασα μια κρίση που επηρέασε και τη σχέση μας με τον Γιώργο»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε μια συνέντευξη – κατάθεση ψυχής η Καλομοίρα. Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην Eurovision, στον σύζυγό της, στα παιδιά της, αλλά και στο μπούλινγκ που έχει υποστεί κατά καιρούς.

kalomoira120344

Στην αρχή της συνέντευξης, η Καλομοίρα αναφέρθηκε στα παιδιά της, αλλά και στον σύζυγό της: «Δεν μου λείπουν τα παιδιά όταν είμαι στην Ελλάδα για δυο μέρες, μετά τις τρεις-τέσσερις μέρες νιώθω τύψεις. Ήξερα από μικρή ότι θα παντρευτώ. Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου, του είπα “θα σου δώσω όσα παιδιά θέλεις”. Γνωρίζω τον Γιώργο από μικρό, θυμάμαι την στιγμή που είπα “αυτός είναι ο άντρας μου”. Ο Γιώργος είναι τα πάντα μου, είναι αυτός που με καταλαβαίνει. Πέρασα μια κρίση που επηρέασε και τη σχέση μας με τον Γιώργο. Διάβαζα βιβλία που μου θύμιζαν τα παιδικά χρόνια που εγώ δεν έζησα γιατί συνέχεια δούλευα».

kalomoira120342

Στη συνέχεια η γνωστή τραγουδίστρια πρόσθεσε:  «Ήταν μια θυσία το να ακολουθήσω τον άντρα που αγαπάω αφήνοντας την καριέρα μου. Η δημοσιότητα και η τηλεόραση είναι ωραία, αλλά δεν ζω γι’ αυτά. Είναι σπάνιο να βρεις την αληθινή αγάπη στην προσωπική σου ζωή. Προτίμησα να ρισκάρω τα πάντα, καριέρα, τραγούδι, φώτα για να έχω κάτι αληθινό. Όταν με είδε ο Γιώργος να παίζω πιάνο μου είπε “πρέπει να ξανακάνεις κάτι”. Είμαι καλλιτέχνης και πρέπει να δημιουργώ, αλλιώς θα τρελαθώ».

kalomoira18093

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Καλομοίρα αναφέρθηκε στην Eurovision και αποκάλυψε πως κρύβει ένα τραγούδι για την επόμενη φορά που θα συμμετάσχει:  «Πάντα ένιωθα ότι θα πάω ξανά στην Eurovision όπως ο Ρουβάς και η Παπαρίζου, που είχαν πάρει ίδια θέση με εμένα. Έχω στο συρτάρι μου έτοιμο τραγούδι για την Eurovision αλλά θα το βγάλω το επόμενο χρονικό διάστημα. Δεν ξέρω αν θα αποδεχόμουν πρόταση της ΕΡΤ για την Εurovision».

kalomoira120343

Για τις πλαστικές επεμβάσεις αλλά και για το μπούλινγκ που έχει βιώσει μέσω των social media η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε:  «Ηρεμήστε, δεν έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις. Η συζήτηση για τις πλαστικές επεμβάσεις δεν με πειράζει, αλλά αν ήμουν 18 ετών μπορεί να είχα αυτοκτονήσει, είναι πολύ χοντρό αυτό που λέω, αλλά αυτό είναι το bullying. Σκεφτόμουν πως όταν πάει η κόρη μου στο σχολείο και έχει social media αν κάποιος της γράψει τέτοια σχόλια θα τρελαθώ. Έκατσα με τα παιδιά μου και τους έδειξα όλα τα μηνύματα που πήρα στα social media. Τους εξήγησα πως η showbiz έχει δύο πρόσωπα. Αφήνω άλλον να μου πει πως να αισθανθώ με τον εαυτό μου; Όχι».

kalomoira26024

Στο τέλος, η Καλομοίρα είπε: «Κάποιος σπουδαίος συνθέτης είπε “εντάξει δεν έχω γράψει και για την Καλομοίρα”, αυτό με πείραξε γιατί είμαι κι εγώ μουσικός και τραγουδάω σωστά.  Στο video clip του “Rolling” θέλαμε να δείξουμε το 24ωρο μιας pop τραγουδίστριας. Όταν φοράω κάτι κοντό, η κόρη μου με ρωτάει “γιατί μαμά;”. Είναι πιο εύκολο να εντυπωσιάσεις με κοντό ρούχο, αλλά είναι πιο δύσκολο να μην φορέσεις κοντό και να πούνε “ωραίο τραγούδι”».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...