Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Ερμής Καραγιάννης: Βουτιά θανάτου για τον παίκτη του «GNTM»

Βουτιά στο κενό πρώην παίκτη του «Greece’s Next Top...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 16 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Αυξημένη θα είναι η δυναμικότητά σας και μπορείτε...

Γιάννης Ξανθόπουλος: Στα χέρια ψυχολόγου μετά την εμπλοκή του σε θανατηφόρο τροχαίο

Το δράμα του Ξανθόπουλου

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται τόσο οι συγγενείς του Γιάννη Ξανθόπουλου όσο και ο ίδιος ο τραγουδιστής, τον οποίο μαρτυρίες των οικείων του θέλουν να παρακολουθείται από ψυχολόγο, μετά την εμπλοκή του στο θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος!

Οπως είπε η μητέρα του νεαρού τραγουδιστή, ο οποίος πήρε χθες εξιτήριο από το ΚΑΤ, ο γιος της βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το φρικτό τροχαίο στις Αχαρνές. «Πώς να είναι ένα νέο παιδί, που αυτό το πράγμα δεν ξέρουν πώς έγινε; Είναι και ζωντανός. Μίλησε και με τον ψυχολόγο» είπε αρχικά η κυρία Ελένη και πρόσθεσε, εμφανώς φορτισμένη: «Χαίρομαι για τον γιο μου που είναι ζωντανός, αλλά λυπάμαι για τους άλλους».

Λουλούδια στο σημείο όπου βρήκε τραγικό θάνατος ο άτυχος 19χρονος

Ο πατέρας του τραγουδιστή τόνισε πως δεν ευθύνεται ο γιος του για το τροχαίο. «Είναι πάρα πολύ σοκαρισμένος ο Γιάννης, είναι πολύ ευαίσθητος, με αυτό που έπαθε άσ’ το… Και είναι τόσο προσεκτικός… Ο άλλος που βγήκε από το STOP, αυτός φταίει, και τώρα τι να σας πω… Πολύ λυπάμαι για το παιδί που πέθανε, κρίμα το παιδί… Από το πρωί κλαίω στο σπίτι, κλαίω, δεν είμαι καλά…» ανέφερε ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου, ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο «Rising Star» το 2017, όταν αναδείχθηκε νικητής σε ηλικία 16 χρόνων.

Στο μεταξύ, το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο-ντοκουμέντο που απεικονίζει το αυτοκίνητο του 24χρονου λαϊκού τραγουδιστή να κινείται επί της οδού Δεκελείας, προτού παραβιάσει το STOP το τρίτο όχημα, ο οδηγός του οποίου εξαφανίστηκε στη συνέχεια και αναζητείται. Ο τραγουδιστής διακρίνεται να κάνει ελιγμό με το αυτοκίνητό του και να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα με ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 80 χιλιόμετρα την ώρα, όπως εκτίμησε ο ειδικός εμπειρογνώμονας Γιώργος Καραμέρης!

Φίλοι και συνάδελφοι του 19χρονου θύματος άφησαν λουλούδια στο σημείο όπου έχασες τη ζωή του προχθές τα ξημερώματα. Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με εκείνο του 24χρονου τραγουδιστή, ο οποίος είχε προσπαθήσει νωρίτερα να αποφύγει άλλο όχημα, που μπήκε κάθετα στην οδό Δεκελείας, παραβιάζοντας STOP. Συγκεκριμένα, στην οδό Ευαγγελίας, στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Κατάρα, το αυτοκίνητο του Ξανθόπουλου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το όχημα στο οποίο επέβαιναν ο 19χρονος με τον συνομήλικο φίλο του, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο των νεαρών να καταλήξει σε τσιμεντένια κολόνα και να μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.

«Ετσι όπως ερχόταν, βγήκε ένας άλλος, ένας ηλικιωμένος, και ερχόταν και ο τραγουδιστής με αυξημένη ταχύτητα. Για να μην τον χτυπήσει τον απέφυγε και εν τέλει πήρε τα παιδιά μαζί» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας. Η μητέρα του 19χρονου Ελληνα οδηγού, που τραυματίστηκε στο τροχαίο, τόνισε ότι ο γιος της θα υποβληθεί σε χειρουργείο στον αστράγαλο: «Εχει κάνει ράμματα στο πρόσωπο, κάτω στο πιγούνι, στη μύτη, στο αυτί, έχει κάνει και πλαστική στο αυτί, αλλά τουλάχιστον ζει, γιατί ο συνάδελφός του που ήταν μαζί με το παιδί μου δεν ζει. Πήγαιναν για δουλειά».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Με χιούμορ απάντησε ο Κουτσόπουλος στις φήμες για χωρισμό από τη Μιχαλοπούλου

Ποιος χώρισε; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πάντως όχι. Παρά τις...

Πού θα είναι του χρόνου η Τατιάνα Στεφανίδου;

Η ψυχαγωγία «έφαγε» την ενημέρωση στον Alpha. Οριστικό τέλος...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

«Δράκος» στα στενά της Σακελλαροπούλου – Η επίθεση το βράδυ της Παρασκευής σε 19χρονη!

Σοκ, ανατριχίλα και έντονο προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη που...

Ο Λύρας και ο «άσχημος» Αυγουστίδης

Την παράσταση «Ο άσχημος» με τον Ορφέα Αυγουστίδη και...

«TV Queen»: Κοκλώνης με «φέσι» και «χαρέμι στούρνων»

Δεν περιμέναμε και πολλά 24ωρα για να μας επιβεβαιώσει...

Στην εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Σταρόβα, καθώς σύμφωνα με...