Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Instagramικά παιχνιδάκια για Μάστορα και Καληφώνη

O «Mr MΈΛΙSSES» και η Γαρυφαλλιά έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον, αλλά τελικά το... μετάνιωσαν

Χωρισμός ή απλώς μια κρίση στη σχέση του ζευγαριού; Μάλλον τίποτα από τα δύο. O δημοφιλής τραγουδιστής Xρήστος Μάστορας και το μοντέλο Γαρυφαλλιά Καληφώνη άναψαν φωτιές όταν έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον, μια κίνηση που προκάλεσε πολλά ερωτήματα για τις σχέσεις του ζευγαριού. Στη συνέχεια, όμως, η Καληφώνη «ανέβασε» ένα φιλί με τον αγαπημένο της, ενώ φαίνεται πως και οι διαδικτυακές σχέσεις του αποκαταστάθηκαν.

kalifoni mastoras23103
Το ζευγάρι αγκαλιασμένο

Ο τραγουδιστής και το μοντέλο, που είναι μαζί σχεδόν δύο χρόνια, έδειχναν όλο αυτό το διάστημα πολύ ερωτευμένοι. Είχαν μάλιστα αρχίσει να γίνονται και πιο εξωστρεφείς, δημοσιεύοντας τρυφερά στιγμιότυπα στους λογαριασμούς τους στα social media, μέσα από τα οποία εξέφραζαν ο ένας την αγάπη του στον άλλον. Εντύπωση προκάλεσε, λοιπόν, η κίνηση του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη να μην ακολουθούν, έστω και για λίγο, ο ένας τον άλλον στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Και ενώ κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ανέβασε στον λογαριασμό της στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε να τραγουδά το «Από μακριά και αγαπημένοι» της Αννας Βίσση. Η ίδια άλλαξε, ωστόσο, λίγο τους στίχους και έγραψε: «Από μακριά ναι, αγαπημένοι όχι». Κάποτε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έλεγε: «Ημουν τόσο ερωτευμένη με τον Χρήστο στις αρχές, που κοιμόμουν δύο ώρες και έτρωγα μια φορά την ημέρα». Πού πήγε άραγε όλος αυτός ο έρωτας; Το καλοκαίρι του 2023 ήταν γεμάτο όμορφες στιγμές για το ζευγάρι. Οι δυο τους έκαναν κοινές εξόδους στην Αθήνα, μιλώντας τρυφερά και δημόσια ο ένας για τον άλλον. Η Καληφώνη μάλιστα πριν από λίγους μήνες έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα άκρως τρυφερό στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της Χρήστο Μάστορα.

kallifoni mastora190341

Το ερωτευμένο ζευγάρι ποζάρει αγκαλιά με θέα την Ακρόπολη και οι fans δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους, αφήνοντας γλυκά σχόλια κάτω από το post. Πριν από λίγο καιρό ο Χρήστος Μάστορας και οι ΜΕΛΙSSES βρέθηκαν καλεσμένοι στο ράδιο Κοσμοράδιο 95,1 και τον δημοσιογράφο Τάσο Ριζόπουλο. Ο frontman του συγκροτήματος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και το ενδεχόμενο να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, με την ερώτηση να του προκαλεί αμηχανία.

mastoras kalifoni23103

«Ολοι δεν σκέφτονται μετά τα 30 ότι κάποια στιγμή θα έχουν ένα κουτσούβελο να τρέχει; Εγώ δεν έχω βγει να πω δημόσια κάτι. Ρώτα με στρέιτ εσύ τώρα, μη μου το πας από δω κι από κει. Είναι ώρα να σκέφτομαι τέτοια πράγματα; Είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε μια χαρά. Μια χαρά περνάω, αλλά ο γάμος πού κολλάει; Αν το σκεφτώ, θα το κάνω. Οταν είναι η στιγμή κατάλληλη, κινούμαι αστραπιαία» τόνισε ο τραγουδιστής. Από την πλευρά του το μοντέλο είχε παραδεχτεί πως είναι σε σχέση με τον τραγουδιστή, τονίζοντας στο παρελθόν: «Είμαι σε σχέση με τον Χρήστο. Είμαστε πολύ καλά. Σέβομαι όμως τον Χρήστο που δεν θέλει να φαίνεται τόσο η προσωπική του ζωή. Δεν συγκατοικούμε. Είμαι όμως πολύ ερωτευμένη».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...