Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Αντύπας: Εικόνες λατρείας για τον τραγουδιστή, που μαζί με τον γιο του Πρόδρομο και την Evgenia περιοδεύει σε ΗΠΑ και Καναδά!

Οσα κατέγραψε η «Espresso» στην τουρνέ

Moναδικές στιγμές βιώνει εδώ και 20 ημέρες ο Αντύπας, στο πλαίσιο του «Last North America Tour – 50 χρόνια Αντύπας», με sold out εμφανίσεις σε Αμερική και Καναδά, έχοντας στο πλευρό του τον γιο του Πρόδρομο, την Evgenia και μια υπέροχη μπάντα, που την απαρτίζουν ο μαέστρος του Νίκος Γεωργόπουλος, οι μουσικοί Χρήστος Ρουπακιάς, Κώστας Λιάκος, Κώστας Μαυρής, Θανάσης Τρύπας, Ταξιάρχης Βλαχοδήμος, οι ηχολήπτες Νίκος Λαγός και Παναγιώτης Κλίμης, αλλά και η Ελένη Λαγουδάκου των Dynamis.

antypas210346
Ο Αντύπας με το υπόλοιπο team στο λεωφορείο με προορισμό άλλη μια συναυλία τους στο πλαίσιο της τουρνέ «Last North America Tour – 50 χρόνια Αντύπας»

Ο δημοφιλής ερμηνευτής και το επιτελείο του, σε μια άψογη παραγωγή της Media One, όπου και αν έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα έχουν προκαλέσει το αδιαχώρητο, ζώντας ανεπανάληπτες καταστάσεις από ομογενείς που διψούν για Ελλάδα και ελληνική διασκέδαση, την οποία θα θυμούνται για πάντα.

antypas210342

Μοναδικά σόου

Οπως μαρτυρούν και οι υπερατλαντικές φωτογραφίες που έφτασαν στα γραφεία της «Espresso», στο Βανκούβερ, στο Λος Αντζελες, στο Μόντρεαλ, στο Τορόντο, στο Ντιτρόιτ και το Κάμπελ στο Οχάιο, όπου έχουν εμφανιστεί μέχρι στιγμής (ενώ έπονται δύο μοναδικά σόου στη Νέα Υόρκη, αλλά και εμφανίσεις σε Βοστόνη, Σικάγο, Φλόριντα, Ουάσινγκτον και Ατλάντα), το κέφι έχει χτυπήσει «κόκκινο», με τους ομογενείς κάθε ηλικίας να είναι στα… χάι τους απολαμβάνοντας το απογειωτικό πρόγραμμα αλά ελληνικά που παρουσιάζουν ο Αντύπας, ο Πρόδρομος και η Εvgenia με την ομάδα τους.

antypas210348
Ο Αντύπας με έναν θαυμαστή του ΑμεΑ

Σε όσες πολιτείες έχουν δώσει το «παρών», οι εκδηλώσεις θαυμασμού των ομογενών είναι άκρως συγκινητικές. Οι διοργανωτές των shows σε κάθε πολιτεία έχουν εξασφαλίσει μόνο τα καλύτερα για τον Αντύπα και το επιτελείο του, διοργανώνοντας εξόδους για φαγητό στα καλύτερα μαγαζιά, αλλά και βόλτες στα σημαντικότερα αξιοθέατα.

Γλέντι με σαρακοστιανά

Συγκινητικό ήταν το Meet & Greet που οργάνωσε στο Μόντρεαλ ο προμότερ Βασίλης Κουρεμπάνας, όπου οι θαυμαστές του δημοφιλούς ερμηνευτή είχαν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά, να τον αγκαλιάσουν και να πάρουν αυτόγραφα, αλλά και το κυριακάτικο γλέντι που έστησαν οι διοργανωτές στο Κάμπελ, Αναστασία και Μάνος Πιλάτος, Κατίνα και Ντένις Στάμος, όπου παραμονή της Καθαράς Δευτέρας γιόρτασαν αλά ελληνικά, με σαρακοστιανά εδέσματα, χορό και τραγούδι. Αψογη ήταν και η φιλοξενία του Αλκη Εμενίδες στο Λος Αντζελες, καθώς και του Τάσου από το Βανκούβερ, που φρόντισαν ώστε οι Ελληνες καλλιτέχνες να έχουν τα πάντα και να μην τους λείψει τίποτα!

antypas21034

Παράλληλα με τις live εμφανίσεις τους, όμως, τόσο ο Αντύπας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Στέλλα, που αποτελεί «βράχο» στο πλευρό του εδώ και 40 χρόνια, όσο και όλη η ελληνική αποστολή έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν μίνι αποδράσεις στα πιο ωραία μέρη της Αμερικής και του Καναδά! Σάντα Μόνικα, Venice Beach, καταρράκτες του Νιαγάρα, Universal Studios και άλλα πολλά αξιοθέατα κατάφεραν να τους κερδίσουν όλους, με τον Αντύπα να λέει πως ανυπομονεί να έρθει η στιγμή που θα κάνει πάλι αυτό το υπερατλαντικό ταξίδι, αυτή τη φορά ως τουρίστας, για να απολαύσει ακόμη περισσότερο τις μεγαλουπόλεις των ΗΠΑ!

antypas210345

antypas210347

antypas210344
Ο Αντύπας, ο Πρόδρομος και η Evgenia βιώνουν μοναδικές στιγμές στην περιοδεία τους σε Αμερική και Καναδά. Μια ευχάριστη στιγμή στο Ντιτρόιτ!

antypas210343 antypas210341

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...