Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Αθώοι οι ιερείς που κατηγορούνταν για διάδοση fake news για την πανδημία...

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κάθισαν ο ηγούμενος,...

«Power of Love» με Μπακοδήμου (;) παρουσιάστρια

Σας έλειψε... η δύναμη της αγάπης; Μην παραπονιέστε, επανέρχεται!...

Ο Λαζόπουλος έχασε τις αισθήσεις του και έκανε ράμματα στο κεφάλι

Οταν... λιποθύμησα

Χάντρα θαλασσιά… θα πρέπει να φορέσει ο Λάκης Λαζόπουλος! Λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη ο δημοφιλής ηθοποιός το βράδυ της Κυριακής, μετά το τέλος της θεατρικής παράστασης «Οταν πέθανα» στο Θέατρο «Βέμπο» και ενώ διασκέδαζε μαζί με τον υπόλοιπο θίασο σε κεντρικό εστιατόριο των Αθηνών.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος, ο Λάκης Λαζόπουλος ζαλίστηκε και χτύπησε το κεφάλι του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να του κάνουν οι γιατροί ράμματα. Επιπλέον, στο νοσοκομείο πραγματοποιήθηκε μια σειρά από εξετάσεις στον ηθοποιό, για προληπτικούς λόγους.

lazopoulos21123

Να σημειώσουμε ότι ο Λάκης Λαζόπουλος, μετά το επεισόδιο, ανέκτησε τις αισθήσεις του και επισκέφθηκε ο ίδιος ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Μαρούσι, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο Γιώργος Λιάγκας, αφού ευχήθηκε περαστικά στον αγαπητό δημιουργό, τόνισε: «Ο Λάκης Λαζόπουλος ζαλίστηκε, προφανώς από ορθοστατική υπόταση, έπεσε, χτύπησε το κεφάλι του, μάλιστα το άνοιξε και έκανε και κάποια ραμματάκια. Ο μόνος λόγος ανησυχίας είναι το χτύπημα στο κεφάλι, γι’ αυτό του έγιναν εξετάσεις αξονικές και τα λοιπά. Δεν έχει κάτι στο κεφάλι. Ηταν μια απλή ζαλάδα και του ευχόμαστε περαστικά. Οι γιατροί, ωστόσο, θέλουν να δουν γιατί είχε αυτό το λιποθυμικό επεισόδιο, τον λόγο που προκλήθηκε αυτό το επεισόδιο. Κατά πάσα πιθανότητα η υπόταση ήταν ο λόγος που έχασε τις αισθήσεις του, ωστόσο κάθε λιποθυμικό επεισόδιο πρέπει να εξετάζεται» και συνέχισε: «Πιθανόν ο ξέφρενος χορός του, τον οποίο είδαμε στα social media, να ήταν κι ο λόγος πίσω από το λιποθυμικό επεισόδιο».

lazopoulos300441

Ο Λάκης Λαζόπουλος είχε μια άκρως επιτυχημένη θεατρική σεζόν στο Θέατρο «Βέμπο», καθώς όλες οι παραστάσεις του έργου «Οταν πέθανα» ήταν sold out.

Το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» στο σανίδι

Με το που αναρρώσει ο Λάκης πάλι θα μας χαρίσει γέλιο μέχρι δακρύων. Η θρυλική σατιρική τηλεοπτική εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», που αγαπήσαμε τρελά μέσα από τον Alpha από το 2004 μέχρι το 2016, επιστρέφει – αυτή τη φορά για να γίνει θεατρική παράσταση.

lazopoulos30044

Μάλιστα, ο Λάκης έχει κάνει και μια σχετική ανακοίνωση μέσα από το podcast του στο Newsbreak μιλώντας για την επιστροφή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στο θέατρο. Εχει κάνει και μία ανάλογη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram. Συγκεκριμένα, υπογράμμισε στους θαυμαστές του ότι το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» θα παρουσιαστεί στις 28/5 στο Christmas Theater!

lazopoulos01034

Ο γνωστός δημιουργός έγραψε: «Πέρασε καιρός! Αλλά δεν είναι δικό μου το φταίξιμο! Το ξέρετε, άλλωστε! Εχουμε ανάγκη να μιλήσουμε για όλα όσα έχει μπει υποχρεωτική σιωπή στο μυαλό και στην ψυχή μας! Ξεκινάμε! Χρειαζόμαστε ένα νέο κύμα γέλιου!». Η προπώληση των εισιτηρίων της παράστασης έχει ήδη αρχίσει. Ο Λάκης συνεχίζει να υπηρετεί το δύσκολο είδος της σάτιρας, προσφέροντας στο κοινό άφθονες στιγμές γέλιου αλλά και τροφή για σκέψη, χωρίς φραγμούς και απαγορεύσεις από τα πολιτικά κόμματα, την εκάστοτε κυβέρνηση και τα κανάλια.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Κώστας Κωστόπουλος: Χωρίς «λεκέ» βιασμού ο «mister Σασμός»

«Εχω σοβαρές αμφιβολίες και μακάρι να ήταν διαφορετικό το...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...