Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Ποιοι θρύλοι των 80s ανέβηκαν σε μια καρότσα και έκαναν άνω κάτω το κέντρο της Αθήνας

Το νέο τραγούδι τους «Ο τελευταίος μπάφος» και το μήνυμα στους πολιτικούς μέσω της «Espresso»

«Επιναν» μπάφους έξω από τη Βουλή πάνω σε αγροτικό αυτοκίνητο οι θρύλοι των 80s Γιάννης Γιοκαρίνης, Χρήστος Παπαδόπουλος, Γιώργος Σαρρής και Θοδωρής Παπαδόπουλος. Με ένα τραγούδι όλο νόημα και με τίτλο «Ο τελευταίος μπάφος» αλλά και ένα video clip που γυρίστηκε έξω από τον ναό των πολιτικών, τη Βουλή, τρεις διαφορετικές γενιές τραγουδιστών που άφησαν το δικό τους στίγμα στο ελληνικό τραγούδι στέλνουν το δικό τους μήνυμα στους ταγούς της πολιτικής σκηνής της χώρας.

  • Από τον Νίκο Νικόλιζα

Με μεγάλη δόση τρέλας που τους ακολουθεί από τα χρόνια της δόξας τους, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ο Χρήστος Παπαδόπουλος από το θρυλικό συγκρότημα Τα παιδιά από την Πάτρα, ο Γιώργος Σαρρής από τους Ζιγκ Ζαγκ και ο Θοδωρής Παπαδόπουλος από την Οπισθοδρομική Κομπανία αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα τραγούδι με στίχους αλληγορικούς και κατάφεραν χθες πάνω σε ένα παλιό αγροτικό αυτοκίνητο να σταματήσουν την κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας και να καταχειροκροτηθούν από τους οδηγούς των αυτοκινήτων που απολάμβαναν το τραγούδι σε στίχους Νικόλα Μπενόπουλου και με μουσική ρέγκε και ρεμπέτικου.

Η «Espresso» ήταν εκεί και κατέγραψε καρέ καρέ αυτή τη μοναδική μουσική συνεύρεση. «Θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα στους πολιτικούς. Επειδή δεν ξέρουν από μουσική και επειδή δεν ξέρουν τι πάει να πει ζωή. Το μόνο που ξέρουν είναι από οικονομικά και αυτά μας τα έχουν φάει όλα. Γι’ αυτό και πήγαμε στη Βουλή να τους τραγουδήσουμε τον “Τελευταίο μπάφο” μπας και σκύψουν πάνω στα προβλήματα της κοινωνίας» λέει χαμογελώντας και με το μπουζούκι ανά χείρας ο Χρήστος Παπαδόπουλος. Το τραγούδι ακροβατεί μεταξύ ροκ, ρέγκε και ρεμπέτικου, με στίχους που σε παρασέρνουν σε παλιό λαϊκό τραγούδι.

Οι θρύλοι των 80s πάνω σε καρότσα αγροτικού

«Η συνύπαρξη αυτή ξεκίνησε εντελώς τυχαία. Αρχικά ακούσαμε το τραγούδι και σιγά σιγά ο ένας με τον άλλον βρεθήκαμε να συμμετέχουμε σε αυτή τη μουσική συνύπαρξη. Ο καθένας από εμάς έβαλε το δικό του μουσικό λιθαράκι για να γίνει το τραγούδι αυτό με τους διαφορετικούς μουσικούς δρόμους» λέει ο Γιώργος Σαρρής από τους Ζιγκ Ζαγκ, ο οποίος πρόσφατα έγινε παππούς και όπως είπε αρχικά δεν ήθελε να ακούει αυτή τη λέξη, αλλά μόλις την άκουσε, «ένιωσα την πιο γλυκιά εσωτερική ανακούφιση».

30 χρόνια μετά

Οι τέσσερις καλλιτέχνες είχαν να βρεθούν μαζί 30 ολόκληρα χρόνια, με τη συγκίνηση να είναι διάχυτη μεταξύ τους. «Ναι. Αυτό που ζήσαμε στο στούντιο ηχογραφώντας τον “Τελευταίο μπάφο” ήταν μια μοναδική στιγμή μεταξύ μας, μετά από 30 ολόκληρα χρόνια που είχαμε να βρεθούμε. Στην εποχή μας δεν επιτρεπόταν να κάνεις μπάφο. Σήμερα επιτρέπονται όλα» λέει γελώντας ο Θοδωρής Παπαδόπουλος, πετώντας ατάκα στον Γιάννη Γιοκαρίνη.

«Το τραγούδι αυτό ήταν η ευκαιρία να συναντηθούμε οι τέσσερις παλιοί φίλοι και να στείλουμε το δικό μας μήνυμα και στην κοινωνία και στους πολιτικούς». Μάλιστα ο 69χρονος τραγουδιστής όταν ρωτήθηκε για το αν ταιριάζει εκείνος με το μπουζούκι, αφού όλα τα χρόνια τραγουδούσε ροκ, ανέφερε: «Αν ταιριάζω εγώ με το μπουζούκι; Το μπουζούκι να δείτε πώς ταιριάζει μ’ εμένα. Ο Γιοκαρίνης στα νεανικά του χρόνια μπορεί να σπούδαζε σε μουσικά ωδεία Μπαχ και Μπετόβεν, όμως τα βράδια πήγαινα στα μπουζουξίδικα για να πάρω μεροκάματο και να μπορώ να συνεχίσω τις σπουδές μου. Αρα, ο Γιοκαρίνης μπορεί να συνυπάρξει με όλα τα είδη της μουσικής και κυρίως με φίλους όπως έγινε με τον “Τελευταίο μπάφο”».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.




Μποζουκια Αθηνα