Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Ποιοι θρύλοι των 80s ανέβηκαν σε μια καρότσα και έκαναν άνω κάτω το κέντρο της Αθήνας

Το νέο τραγούδι τους «Ο τελευταίος μπάφος» και το μήνυμα στους πολιτικούς μέσω της «Espresso»

«Επιναν» μπάφους έξω από τη Βουλή πάνω σε αγροτικό αυτοκίνητο οι θρύλοι των 80s Γιάννης Γιοκαρίνης, Χρήστος Παπαδόπουλος, Γιώργος Σαρρής και Θοδωρής Παπαδόπουλος. Με ένα τραγούδι όλο νόημα και με τίτλο «Ο τελευταίος μπάφος» αλλά και ένα video clip που γυρίστηκε έξω από τον ναό των πολιτικών, τη Βουλή, τρεις διαφορετικές γενιές τραγουδιστών που άφησαν το δικό τους στίγμα στο ελληνικό τραγούδι στέλνουν το δικό τους μήνυμα στους ταγούς της πολιτικής σκηνής της χώρας.

  • Από τον Νίκο Νικόλιζα

Με μεγάλη δόση τρέλας που τους ακολουθεί από τα χρόνια της δόξας τους, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ο Χρήστος Παπαδόπουλος από το θρυλικό συγκρότημα Τα παιδιά από την Πάτρα, ο Γιώργος Σαρρής από τους Ζιγκ Ζαγκ και ο Θοδωρής Παπαδόπουλος από την Οπισθοδρομική Κομπανία αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα τραγούδι με στίχους αλληγορικούς και κατάφεραν χθες πάνω σε ένα παλιό αγροτικό αυτοκίνητο να σταματήσουν την κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας και να καταχειροκροτηθούν από τους οδηγούς των αυτοκινήτων που απολάμβαναν το τραγούδι σε στίχους Νικόλα Μπενόπουλου και με μουσική ρέγκε και ρεμπέτικου.

Η «Espresso» ήταν εκεί και κατέγραψε καρέ καρέ αυτή τη μοναδική μουσική συνεύρεση. «Θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα στους πολιτικούς. Επειδή δεν ξέρουν από μουσική και επειδή δεν ξέρουν τι πάει να πει ζωή. Το μόνο που ξέρουν είναι από οικονομικά και αυτά μας τα έχουν φάει όλα. Γι’ αυτό και πήγαμε στη Βουλή να τους τραγουδήσουμε τον “Τελευταίο μπάφο” μπας και σκύψουν πάνω στα προβλήματα της κοινωνίας» λέει χαμογελώντας και με το μπουζούκι ανά χείρας ο Χρήστος Παπαδόπουλος. Το τραγούδι ακροβατεί μεταξύ ροκ, ρέγκε και ρεμπέτικου, με στίχους που σε παρασέρνουν σε παλιό λαϊκό τραγούδι.

Οι θρύλοι των 80s πάνω σε καρότσα αγροτικού

«Η συνύπαρξη αυτή ξεκίνησε εντελώς τυχαία. Αρχικά ακούσαμε το τραγούδι και σιγά σιγά ο ένας με τον άλλον βρεθήκαμε να συμμετέχουμε σε αυτή τη μουσική συνύπαρξη. Ο καθένας από εμάς έβαλε το δικό του μουσικό λιθαράκι για να γίνει το τραγούδι αυτό με τους διαφορετικούς μουσικούς δρόμους» λέει ο Γιώργος Σαρρής από τους Ζιγκ Ζαγκ, ο οποίος πρόσφατα έγινε παππούς και όπως είπε αρχικά δεν ήθελε να ακούει αυτή τη λέξη, αλλά μόλις την άκουσε, «ένιωσα την πιο γλυκιά εσωτερική ανακούφιση».

30 χρόνια μετά

Οι τέσσερις καλλιτέχνες είχαν να βρεθούν μαζί 30 ολόκληρα χρόνια, με τη συγκίνηση να είναι διάχυτη μεταξύ τους. «Ναι. Αυτό που ζήσαμε στο στούντιο ηχογραφώντας τον “Τελευταίο μπάφο” ήταν μια μοναδική στιγμή μεταξύ μας, μετά από 30 ολόκληρα χρόνια που είχαμε να βρεθούμε. Στην εποχή μας δεν επιτρεπόταν να κάνεις μπάφο. Σήμερα επιτρέπονται όλα» λέει γελώντας ο Θοδωρής Παπαδόπουλος, πετώντας ατάκα στον Γιάννη Γιοκαρίνη.

«Το τραγούδι αυτό ήταν η ευκαιρία να συναντηθούμε οι τέσσερις παλιοί φίλοι και να στείλουμε το δικό μας μήνυμα και στην κοινωνία και στους πολιτικούς». Μάλιστα ο 69χρονος τραγουδιστής όταν ρωτήθηκε για το αν ταιριάζει εκείνος με το μπουζούκι, αφού όλα τα χρόνια τραγουδούσε ροκ, ανέφερε: «Αν ταιριάζω εγώ με το μπουζούκι; Το μπουζούκι να δείτε πώς ταιριάζει μ’ εμένα. Ο Γιοκαρίνης στα νεανικά του χρόνια μπορεί να σπούδαζε σε μουσικά ωδεία Μπαχ και Μπετόβεν, όμως τα βράδια πήγαινα στα μπουζουξίδικα για να πάρω μεροκάματο και να μπορώ να συνεχίσω τις σπουδές μου. Αρα, ο Γιοκαρίνης μπορεί να συνυπάρξει με όλα τα είδη της μουσικής και κυρίως με φίλους όπως έγινε με τον “Τελευταίο μπάφο”».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.