Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης στην Κρήτη

Ερωτα θέλει η ζωή και... ρακές!

Πλέον, μεγάλο μέρος της ζωή τους περνούν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης στην Κρήτη. Να σημειώσουμε ότι η ερμηνεύτρια μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και του Kings έδωσαν δύο μεγάλες συναυλίες στο Ηράκλειο και στα Χανιά, ενισχύοντας το σωματείο του Ηρακλείου για κακοποιημένες γυναίκες.

Μπισμπίκης και Βανδή σε βραδινή έξοδο στην Κρήτη

«Για άλλη μια φορά θα πω πως είμαι εδώ και στηρίζω με όλη μου τη δύναμη τους στόχους της ένωσης γυναικείων σωματείων του νομού Ηρακλείου και την υπέροχη κυρία Παχιαδάκη, που μαζί με την ομάδα της φροντίζουν και περιθάλπουν γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποίηση! Εμείς μέσα από τη μουσική μας θελήσαμε και το μήνυμα κατά της ενδοοικογενειακής βίας να περάσουμε και να στηρίξουμε έμπρακτα τις ανάγκες των συγκεκριμένων δομών! Θα με ξαναδείτε δίπλα στην αγαπημένη μου πια κυρία Παχιαδακη, γιατί η κοινή διαδρομή μας μόλις ξεκίνησε! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ» ήταν το μήνυμα της Δέσποινας Βανδή.

Η τραγουδίστρια τις επόμενες ημέρες θα εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χρόνο της στην Κρήτη και θα κάνει διακοπές με τον σύντροφό της. Μάλιστα, μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη και την παρέα τους, το βράδυ της Δευτέρας 5 Αυγούστου, απόλαυσαν τη βραδινή τους έξοδο στο στέκι «Καφενείον 1912», ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό, άκουσαν καλή μουσική, έφαγαν κρητικούς μεζέδες και ήπιαν τις ρακές τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Ξέσπασε η ξαδέλφη του Γιώργου Μαρίνου: «Εμπιστεύτηκε κάποια οικογένεια να τον προσέχουν αλλά δυστυχώς…»

«Εμείς θέλαμε πολύ να τον φροντίσουμε και δυστυχώς εκείνος επέλεξε αυτό. Δεν βγήκε ευτυχής, δυστυχώς»

Γενέθλια για τον Μιχάλη Αεράκη – Πόσο χρονών έγινε;

Τα γενέθλιά του είχε ο Μιχάλης Αεράκης. Ο καταξιωμένος...

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για τις φήμες χωρισμού της

Η Ελένη Μενεγάκη μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί χωρισμού της με τον Μάκη Παντζόπουλου έκανε μία ανακοίνωση.

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;