Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Λαμπερή πρεμιέρα για ένατη χρονιά για τα «Χριστούγεννα του Σκρουτζ»

Με κατάμεστο θέατρο και αδιάκοπο χειροκρότημα έγινε για 9η...

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Χάρης Χιώτης: «Με έπιασαν χειροπόδαρα και με έβγαλαν έξω από το θέατρο»

«Με άφησαν έξω από το θέατρο στον Κολωνό»

Ο Χάρης Χιώτης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον». Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε ένα αστείο περιστατικό που του έχει τύχει κατά τη διάρκεια παράστασης στο θέατρο.

«Αφορά σε μία παράσταση που κάναμε στο ανοιχτό θέατρο Κολωνού, τον Πλούτο του Αριστοφάνη. Εκεί ο σκηνοθέτης είχε την ιδέα η παράσταση να ξεκινάει με τον ρόλο ενός επαίτη, όπου είναι ένας χαρακτήρας που έμπαινε στην παράσταση με το δεύτερο κουδούνι, έκανε τον κύκλο , ερχόταν ο σκηνοθέτης στο αυτί και μου έλεγε: σε παρακαλώ πρέπει να βγεις έξω γιατί εδώ πρέπει να ξεκινήσει η παράσταση, έβγαινα έξω, ακολουθούσαν οι λόγιοι των υπευθύνων και στο 3ο κουδούνι έμπαινα ξανά εγώ, έκανα την ίδια πορεία. Ανέβαινα στη σκηνή, πήγαινα στο κέντρο, ξάπλωνα, κοιμόμουν και ξεκινούσε η παράσταση με το όνειρο ενός επαίτη» ανέφερε αρχικά ο Χάρης Χιώτης.

«Ξεκινάω λοιπόν, εμφανίζομαι, λέω σας παρακαλώ πολύ πεινάω, κάτι να φάω, αρχίζω και περπατάω, δεν είχαμε ειδοποιήσει τα παιδιά, τους σεκιούριτι και την ασφάλεια ότι θα συμβεί αυτό, οπότε όπως περπατάω ξεκινάει ένας άνθρωπος να μου λέει σε παρακαλώ βγες έξω, εδώ έχουμε έρθει να δούμε παράσταση, έρχεται ο σεκιούριτι, κολλάει στο αυτί μου λέει σε παρακαλώ άνθρωπέ μου πρέπει να βγεις έξω» συνέχισε ο γνωστός ηθοποιός.

«Με τα πολλά, αρχίζει ο περισσότερος κόσμος να γιουχάρει, βγαίνω έξω με τον σκηνοθέτη, πηγαίνω στη γωνία μου, περιμένω και στο 3ο κουδούνι πρέπει να εμφανιστώ. Ξαναβγαίνω λοιπόν, σηκώνεται μια κυρία επάνω μου πετάει 1 ευρώ πάνω μου και μου λέει πάρε αυτό να πας να φας και σε κάποια στιγμή γυρίζω για να ανέβω στη σκηνή. Με το που πατάω στο πρώτο σκαλοπάτι πετάγεται ένας θεατής και φωνάζει “ανέβηκε στη σκηνή”, οπότε με γραπώνει ο σεκιουριτάς, κατεβαίνουν και τρεις θεατές και με πιάνουν χειροπόδαρα και με βγάζουν έξω από το θέατρο. Με άφησαν έξω από το θέατρο στον Κολωνό» πρόσθεσε στο τέλος ο Χάρης Χιώτης.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...






Μποζουκια Αθηνα