Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Μόνο… αναίμακτος δεν μοιάζει ο χωρισμός Παππά και Λάζαρη

Πόλεμος!

«Ερωτα ή πόλεμο, τι ζητάς απ’ τα δύο;» λέει το γνωστό τραγούδι της Αννας Βίσση, που φαίνεται να ταιριάζει στην περίπτωση της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη. Κι αυτό γιατί μετά τον έρωτα που μοιράστηκαν οι δυο τους επί έξι χρόνια, τώρα φαίνεται να παίρνει σειρά ο «πόλεμος» μεταξύ τους, που δεν αποκλείεται να καταλήξει στις δικαστικές αίθουσες.

Η τηλεοπτική Θεοδώρα του «Σασμού», η οποία θα πρωταγωνιστήσει φέτος στη νέα φιλόδοξη σειρά του Alpha «Αγιος Ερωτας», επιβεβαίωσε χθες την «Espresso», που είχε αποκαλύψει πρώτη, από τις 24 Αυγούστου, τον χωρισμό της από τον γοητευτικό επιχειρηματία. Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες που την εντόπισαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» καθώς επέστρεφε από τη Νέα Υόρκη, η Δανάη Παππά παραδέχτηκε πρώτη φορά το «the end» με τον Λάμπρο Λάζαρη, το οποίο γράφτηκε τον περασμένο Μάιο.

«Είμαι όπως φαίνομαι μετά τον χωρισμό μου. Οτιδήποτε τελειώνει θέλει μια διαχείριση, αλλά όλα καλά. Τα πράγματα σε φέρνουν συνήθως σε μια κατάσταση, οπότε αν δεν πιέζεις καταστάσεις και τα αφήνεις να κυλάνε, όλα είναι μια χαρά» δήλωσε η ηθοποιός. «Ο έρωτας και η αγάπη είναι πάντα στο παιχνίδι, όλα αυτά είναι ενέργειες» σχολίασε στη συνέχεια, την ώρα που οι φήμες τη θέλουν να έχει προχωρήσει ήδη στα προσωπικά της και να διατηρεί σχέση με συνάδελφό της, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Στο μεταξύ, στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 έγιναν χθες αποκαλύψεις ότι η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης βρίσκονται σε νομική διαμάχη μετά τον χωρισμό τους. Οπως μετέδωσε η συνεργάτιδα της εκπομπής Αρια Καλύβα, η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας προχώρησαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό, λόγω οικονομικών διαφωνιών ανάμεσά τους.

Ειδικότερα, το πρώην ζευγάρι υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το οποίο ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά από τη Δανάη Παππά την καταβολή του ποσού των 140.000 ευρώ μέσα σε έξι μήνες. Αυτά τα χρήματα, όπως υποστηρίζει ο επιχειρηματίας, τα είχε πάρει ως δάνειο και τα έδωσε στη Δανάη Παππά για κάποιες επισκευές που επιθυμούσε να κάνει εκείνη στο πατρικό της (τριώροφο στα βόρεια προάστια). Επίσης, ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά πίσω από την ηθοποιό δύο πολυτελή οχήματα που είχε αγοράσει και τα είχε μεταβιβάσει στο όνομά της.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα