Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου, 2025

Λαμπερή πρεμιέρα για ένατη χρονιά για τα «Χριστούγεννα του Σκρουτζ»

Με κατάμεστο θέατρο και αδιάκοπο χειροκρότημα έγινε για 9η...

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Ευλογία και ευχές από τον Αρχιεπίσκοπο στους μελλονύμφους Θεοδώρα και Μάθιου

Στην Αίθουσα του Θρόνου της Αρχιεπισκοπής το ζευγάρι και η Αννα Μαρία

Την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, στην οδό Αγίας Φιλοθέης στην Πλάκα, και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκαν λίγες ημέρες πριν από τον γάμο τους η πριγκίπισσα Θεοδώρα και ο μέλλων σύζυγός της Μάθιου Κουμάρ. Το ζευγάρι συνόδευσε η μητέρα της νύφης, βασίλισσα Αννα Μαρία. Απλά ντυμένη με μαυρόασπρο φόρεμα και δύο σειρές μαργαριταρένιο κολιέ, η τέως βασίλισσα ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη κατά τη συνάντησή της με τον Αρχιεπίσκοπο, που κορυφώθηκε όταν έσκυψε και του φίλησε το χέρι.

  • Από τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο

Οι δεσμοί που συνδέουν άλλωστε τη βασίλισσα με τον Αρχιεπίσκοπο είναι ισχυροί, καθώς ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε την εξόδιο ακολουθία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και το γάμο του γιου τους, πρίγκιπα Φιλίππου με τη σύζυγό του Νίνα Φλορ. Το ίδιο συγκινημένοι ήταν και οι μελλόνυμφοι που έλαβαν την ευχή και την ευλογία του Αρχιεπισκόπου για τον επικείμενο γάμο τους το ερχόμενο Σάββατο στον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό Αθηνών, καθώς ο Αρχιεπίσκοπος λόγω της προγραμματισμένης επίσκεψής του στην Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου δεν θα καταφέρει να παραστεί. Το μυστήριο του γάμου θα τελέσει ο μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Ανδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος Β΄, παρουσία δεκάδων μητροπολιτών στο βήμα του ναού της Μητρόπολης, όπως συνηθίζεται στους γάμους των γαλαζοαίματων.

Τα ευδιάθετα αλλά και συγκινημένα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας υποδέχθηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή ο πρωτοσύγκελος αρχιμανδρίτης με τους τρεις ιεροκήρυκες, ενώ στην Αίθουσα του Θρόνου τούς υποδέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Το φόρεμα της Αννας Μαρίας ήταν Max Mara, αξίας 720 ευρώ, και το floral φόρεμα της πριγκίπισσας Θεοδώρας ήταν του brand MISA, αξίας 250 ευρώ, ενώ κρατούσε τσάντα του οίκου LV αξίας. Οι πινακίδες του λευκού τζιπ που τους μετέφερε στην Πλάκα ήταν κίτρινες και είχαν πάνω τους τα γράμματα K13 GRE. Μετά τις ευχές αγάπης και τη σύντομη συνομιλία ο κ. Ιερώνυμος προσέφερε τα αναμνηστικά δώρα της Αρχιεπισκοπής, βιβλία στην τέως βασίλισσα και σταυρούς στη μέλλουσα νύφη και στον μέλλοντα -πάντα χαμογελαστό- γαμπρό. Ακολούθησαν οι καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες, ενώ τόσο στον Αρχιεπίσκοπο όσο και στους ιερείς το ζεύγος θα στείλει μετά τον γάμο του μπομπονιέρες.

Ολα πλέον είναι έτοιμα για τον γάμο της πριγκίπισσας Θεοδώρας και οι  τριήμεροι εορτασμοί αρχίζουν σήμερα και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου. Το βράδυ η τέως βασίλισσα της Ελλάδας θα παραθέσει το περιβόητο κοκτέιλ και το καθιστό δείπνο καλωσορίσματος με ζωντανή μουσική για τους 250 καλεσμένους υψηλούς προσκεκλημένους στην αυλή και στους κήπους του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου. Μετά τη γαμήλια τελετή στον Καθεδρικό Ναό της Αθήνας, σύμφωνα με το βυζαντινό τυπικό, και τις χρυσοποίκιλτες κορόνες-στέφανα των Ρομανόφ, τις ίδιες με τις οποίες είχαν παντρευτεί ο βασιλιάς Κωνσταντίνος και η πριγκίπισσα της Δανίας Αννα Μαρία, θα ακολουθήσει η γαμήλια δεξίωση στο ξενοδοχείο «One&Only Aesthesis», στην παραλία της Γλυφάδας.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...






Μποζουκια Αθηνα