Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Δεν μέναμε εδώ και τέσσερα χρόνια μαζί»

«Στην ουσία μόνη μου τα μεγάλωνα»

Κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου η κάμερα της εκπομπής «Happy Day συνάντησε την Ζέτα Θεοδωροπούλου. Η γνωστή Instagramer απάντησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Παναγιώτη Ταχτσίδη.

«Εννοείται πως έχουμε επαφές με τον πρώην σύζυγό μου, είμαστε γονείς, τα έχουμε πει αυτά. Δεν γίνεται να μην έχω επαφές με τον πατέρα των παιδιών μου, αυτό δεν αλλάζει» ανέφερε αρχικά η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Στη συνέχεια, η γνωστή Instagramer πρόσθεσε: «Βρίσκεται στο εξωτερικό αλλά τώρα με την τεχνολογία όλα γίνονται. Μιλάμε μέσω FaceTime, για να έχουν και τα παιδιά την ψυχική τους ηρεμία. Σαν πατέρας κάνει αυτά που πρέπει να κάνει».

«Δεν μέναμε εδώ και τέσσερα χρόνια μαζί, καθότι το επάγγελμά του είναι αυτό που είναι και ζω μόνη μου στην Ελλάδα. Τα παιδιά σίγουρα έχουν καταλάβει ότι υπάρχει κάποια διαφορά. Στην ουσία μόνη μου ξυπνούσα, μόνη μου κοιμόμουν, μόνη μου τα μεγάλωνα» αποκάλυψε στο τέλος η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα