Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Θοδωρής Κατσαφάδος: «Ο καθένας μετά το γεγονός ήταν εγκλωβισμένος στον δικό του προσωπικό πόνο»

«Στην περίπτωση του αδελφού μου δεν ήταν το θέμα η απώλεια και μόνο»

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Καλύτερα αργά» και παραχώρησε μια συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πόσο τον στιγμάτισε η απώλεια του αδελφού του.

Αρχικά ο Θοδωρής Κατσαφάδος αποκάλυψε ότι έχασε τον αδελφό του όταν ήταν εννέα χρονών: «Στην περίπτωση του αδελφού μου, το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ, δεν ήταν το θέμα η απώλεια και μόνο. Ήταν ο τρόπος και έχει σημασία ο τρόπος. Ο εγκέφαλος του ανθρώπου είναι προγραμματισμένος να λειτουργεί με κάποιο τρόπο για τα φυσιολογικά πράγματα. Το αφύσικο δεν μπορεί να το διαχειριστεί και όταν είναι παιδί ακόμα περισσότερο. Λοιπόν, τον διαμελισμό δεν μπορεί το εννιάχρονο παιδί, όπως και ο μεγάλος δεν μπορεί, να τον διαπραγματευτεί στο κεφάλι του. Δεν γίνεται. Είναι κάτι που είναι έξω από τη λογική».

Στη συνέχεια, η Αθηναϊδα Νέγκα τον ρώτησε: «Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι, αφού έχασα τον αδελφό μου με τέτοιο τραγικό τρόπο, θα πάω σε έναν ψυχίατρο ή σε κάποιον ειδικό;», ο γνωστός ηθοποιός απάντησε: «Θα έπρεπε. Τότε που συνέβη αυτό, αν ζούσαμε στο σήμερα αυτό το γεγονός, θα έπρεπε να με στείλουν κάπου να βοηθηθώ. Αλλά τότε υπήρχε μια άγνοια για αυτά τα πράγματα και ο καθένας μετά το γεγονός ήταν εγκλωβισμένος στον δικό του προσωπικό πόνο».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα