Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Ο Χριστοδουλόπουλος βρήκε νέο «καταφύγιο»

Με μια συγγνώμη και μια… σπόντα επέστρεψε στις πίστες

Με μια συγγνώμη και μια… σπόντα επέστρεψε στις πίστες ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος! Μετά όσα του καταλόγισε ο επιχειρηματίας του Can Can για ανάρμοστη συμπεριφορά, απολύοντάς τον από το σχήμα, ο γνωστός τραγουδιστής βρήκε άλλη… μουσική στέγη στη Θεσσαλονίκη. Ο τραγουδιστής είχε ήδη ετοιμάσει βαλίτσες από την περασμένη εβδομάδα, αφού την Παρασκευή έκανε πρεμιέρα στο νυχτερινό μαγαζί Act One Live στα Λαδάδικα.

Εκεί εμφανίστηκε και το Σάββατο, ενώ θα κάνει ακόμα δύο εμφανίσεις, στις 17 και 18 Ιανουαρίου, αφού μετά θα επιστρέψει η τραγουδίστρια Βίλυ Ραζή, που απουσιάζει για λόγους υγείας. Την ίδια στιγμή στην Αθήνα αναζητείται ο αντικαταστάτης του που θα τραγουδά μαζί με τη Χαρά Βέρρα και τον Γιάννη Καψάλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικρατέστερος για τη θέση είναι ο Ζαφείρης Μελάς.

Πάντως, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος μιλώντας στους θαμώνες του μαγαζιού της Θεσσαλονίκης για τον κακό χαμό των προηγούμενων ημερών είπε: «Θέλω να σας πω, τα ξέρετε όλα αυτά… Δεν πρέπει να κρατάμε κακία και όταν κάνουμε ένα λάθος πρέπει να ζητάμε συγγνώμη». Ακόμα, απευθυνόμενος στον μαέστρο του, πρόσθεσε: «Δεν γίνεται τίποτα τώρα… 100 η αλεπού, 101 το αλεπόπουλο». Από την άλλη, και η επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου της Θεσσαλονίκης όπου εμφανίζεται πλέον ο καλλιτέχνης, σε δηλώσεις της στους «Weekenders» εξήγησε πώς προέκυψε η συνεργασία: «Εχουμε συνεργαστεί παλαιότερα και πέρυσι όλο τον χειμώνα ήμασταν μαζί. Εντάξει, ξέρουμε ότι δεν είναι αλήθεια, είναι ανακρίβειες όλα αυτά. Εμείς ποτέ δεν είχαμε τέτοια προβλήματα».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα