Η Κυριακή της Μπάρκα με τη γιαγιά Τούλα

Στιγμές με την αγαπημένη της γιαγιά Τούλα μοιράστηκε την Κυριακή η Δανάη Μπάρκα, ανεβάζοντας και σχετικές φωτογραφίες τους στο Instagram.

«Ηρθαμε σπίτι μου, της μαγείρεψα (ζήτησε φασολάκια), τη χτένισα, της έφτιαξα πρωινό, καφέδες, φρούτα και ό,τι ζήτησε. Ακούσαμε τραγούδια, θυμήθηκε τους αγαπημένους της παλιούς τραγουδιστές, έπαιξε με την Μπουκιά, είδαμε ελληνική ταινία, μου χάιδεψε την πλάτη όπως όταν ήμουν μικρή και μου εξιστορούσε γεγονότα της ζωής της.

Τώρα, κλείσαμε ρολά και είμαστε στον καναπέ και κοιμάται στην αγκαλιά μου. Κάποτε κοιμόμουν εγώ στην αγκαλιά της, τώρα ήρθε η σειρά μου να την προσέχω σαν μωρό… Οσα χρόνια και να περάσουν, ωραιότερο χάδι από της γιαγιάς μου δεν θα βρω» έγραψε, μεταξύ άλλων, στην τρυφερή ανάρτησή της η δημοφιλής παρουσιάστρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.