Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025

Η Μαλέσκου έβαλε με μία φωτογραφία τέλος στις φήμες που τη θέλουν...

Με μια φωτογραφία βάζει τέλος στις φήμες που τη...

Το κονκλάβιο της τεχνητής νοημοσύνης έβγαλε Πάπα

Την ώρα που πλήθος κόσμου συνέρρεε χθες στη Βασιλική...

Ιωάννης Παπαζήσης – Αναστασία Παντούση: Πάσχα στην Ολλανδία μέσα στις τουλίπες

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση, το ζευγάρι...

«Άγιος έρωτας»: Ο Πέτρος επισκέπτεται την Ειρήνη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».Ο Πέτρος επισκέπτεται την Ειρήνη...

Φαβορί για την παρουσίαση του «Μεγάλου Αδερφού» η Κορομηλά

Hello, Big Ρούλα!

Ποιο είναι το πρόσωπο που θα παρουσιάσει τελικά τον νέο κύκλο του «Big Brother»; Πολλοί οι… μνηστήρες, αλλά στον Σκάι βασικά στελέχη του σταθμού θέλουν την εθνική μας TV σταρ Ρούλα Κορομηλά! Η αλήθεια είναι ότι πολλά πρόσωπα έχουν ακούσει το όνομά τους να παίζει το τελευταίο διάστημα σε διάφορα δημοσιεύματα (Καραβάτου, Φερεντίνος, Σολωμού, Αναστασοπούλου, Καραβοκύρη, Λαμπρόπουλος, Κατσούλης, Σπυροπούλου), αλλά σε κανένα από όλα αυτά μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί το πράσινο φως για την παρουσίαση του reality-θρύλου από τη συχνότητα του Σκάι.

Μάλιστα, τρία από αυτά τα ονόματα αρνήθηκαν (Χρήστος Φερεντίνος, Κατερίνα Καραβάτου και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου) ότι έχουν οποιαδήποτε ανάμειξη στο συγκεκριμένο project. Η παραγωγή του «Big Brother», ωστόσο, για να συζητηθεί και να κάνει τη μεγάλη διαφορά στο τηλεοπτικό τοπίο η επιστροφή του «Μεγάλου Αδερφού» δεν ψάχνει απλά κάποιον έμπειρο και καλό παρουσιαστή ή παρουσιάστρια, αλλά αυτόν που θα κάνει τη μεγάλη έκπληξη!

Ποιο γυναικείο όνομα έβαλαν, λοιπόν, στο… μάτι; Η παραγωγή του παιχνιδιού αυτή τη φορά, προκειμένου να μην επαναλάβει λάθη του παρελθόντος και παρουσιάσει ένα αδιάφορο προϊόν, που δεν θα έχει ανάλογη απήχηση, βάζει υψηλούς στόχους! Το πρόσωπο που θα έκανε την ανατροπή είναι αυτό της Ρούλας Κορομηλά! Η Ρούλα να θυμίσουμε ότι είχε παρουσιάσει το 2010 τον «Μεγάλο Αδερφό», στον Alpha. Ο πέμπτος κύκλος είχε κάνει πρεμιέρα στις 3/10/2010 και είχε ολοκληρωθεί στις 30/1/2011, με νικητή τον Γιάννη Φουκάκη.

Mαντινάδες

Ο νικητής είχε κάνει πρόταση τότε στην παρουσιάστρια να γίνει κουμπάρα του. Πράγματι, τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς η Ρούλα Κορομηλά ταξίδεψε στην Κρήτη για να παντρέψει το ζευγάρι, ενώ ο γαμπρός αφιέρωσε πολλές μαντινάδες στην κουμπάρα. Μετά τον «Μεγάλο Αδερφό» η Ρούλα Κορομηλά επέστρεψε το 2022 στο Mega για να παρουσιάσει το «Σπίτι με το Mega», την πρώτη χρονιά μόνη της και τη δεύτερη με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Η συνεργασία της με το Μεγάλο Κανάλι έληξε αμέσως μετά την επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου.

Εκτοτε η παρουσιάστρια δέχτηκε κάποιες προτάσεις, αλλά της φάνηκαν άνευ σημασίας, για αυτό και δεν προχώρησε σε συζητήσεις. Στη συγκεκριμένη πρόταση από τον Σκάι, από όσα ακούγονται, η Ρούλα έδειξε ιδιαίτερη προσοχή. Το κανάλι με τη σειρά του θεωρεί ότι η Ρούλα έχει την εμπειρία να τραβήξει αρκετές χορηγίες, καθώς ο σταθμός του Φαλήρου τις έχει, τη δεδομένη στιγμή, μεγάλη ανάγκη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην υπουργός πρώτο τραπέζι πίστα με σύζυγο & ερωμένη

Το γκραντ φινάλε του Νίκου Οικονομόπουλου στο κέντρο διασκέδασης...

Από την Πάρο στην Αίγινα μετακόμισε η Σοφία Αλιμπέρτη

Νέα ζωή στην Αίγινα για τη Σοφία Αλιμπέρτη. Μπορεί...

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

Γιατί «έσκασε» έπειτα από χρόνια από τον θάνατο της Σωτηρίας Μπέλλου δικαστικό θρίλερ με τη διαθήκη της!

Δικαστικό θρίλερ 28 ετών της μεγάλης ρεμπέτισσας Σωτηρίας Μπέλλου...

Νέα σελίδα στη ζωή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα ο...
spot_img
spot_img