Κάρμεν Ρουγγέρη: «Θα ήθελα πάρα πολύ να γίνει remake της σειράς “Η ώρα η καλή”»

«Τον αγαπάω τον Πάνο Μιχαλόπουλο, υπήρξε ένας υπέροχος γιος μου»

Η Κάρμεν Ρουγγέρη υπήρξε τηλεοπτική μητέρα του Πάνου Μιχαλόπουλου για τρία χρόνια στη σειρά «Η ώρα η καλή».

Η ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν εξομολογήθηκε πως δεν έχει επικοινωνία με τον «γιο» της.

Παίρνετε τηλέφωνο να υπενθυμίσετε την παρουσία σας σε κάποιον σκηνοθέτη ή παραγωγό;

Όχι δεν το κάνω αυτό. Το έκανα μια φορά σε κάποιον που αφορούσε κάτι με λογοτεχνία, αλλά δεν έτυχε. Ασχολούμαι και με τόσα πράγματα που δεν έχω χρόνο. Με απορροφά τόσο πολύ και το θέατρο με τα παιδιά που αν με έβαζες να διαλέξω, θα διάλεγα αυτό και τίποτα άλλο. Μου δίνει πολλή μεγάλη ευτυχία αυτό που κάνω.

Ποια από τις σειρές που έχετε πρωταγωνιστήσει θα θέλατε να γίνει remake;

Θα ήθελα πάρα πολύ να γίνει remake η «Ώρα η καλή» δω τι κάνει σήμερα η «Πίτσα». Επίσης και το «10 λεπτά κήρυγμα» για να δω τι έγινε ο μικρός Λεωνίδας και πώς εξελίχθηκαν οι ζωές τους.

Με τον Πάνο Μιχαλόπουλο που υπήρξε «γιος» σας στην «Ώρα την καλή» έχετε σήμερα επικοινωνία;

Όχι, νομίζω δεν θέλει καθόλου να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά και δεν έχουμε επικοινωνία. Τον αγαπάω τον Πάνο, υπήρξε ένας υπέροχος γιος μου. Πολλές φορές στην τηλεόραση όσο καιρό κρατούν τα γυρίσματα είσαι σαν μια οικογένεια και μετά χωρίζουν οι δρόμοι σου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.